Gå til innhold

sofTest

Medlemmer
  • Innlegg

    3 751
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sofTest

  1. Jeg ser at noen sier at man bør låse maskinen (Windows) når man forlater den.

    Finner man en slik låst maskin tar det mindre enn 5 minutter for uvedkommende å trykke Ctrl-Alt-Del, slå av maskinen, starte med en passende CD/minnepinne og nullstille Windows-passordene. Deretter er det fri tilgang til alt.

    Er vedkommende sleip lager han et nytt passord som eieren ikke kjenner og gjør at han blir utesperret fra sin egen maskin...

     

    Windows-passordet på privatmaskiner stopper kun personer uten datakunnskap.

     

    Det er jo søtt at hardware.no kan hevde at systempassordet i Windows vil beskytte dine andre passord, men det er jo symptomatisk på nivået deres de siste årene. Ref. http://www.hardware.no/artikler/test-hvor-mange-kaffekopper-tror-du-den-baerer/135938

     

    For at systempassordet i Windows skal beskytte noe som helst, så må disken krypteres ved hjelp av noe slikt som BitLocker eller bruke en selvkrypterende harddisk, slik at SAM blir beskyttet.

    • Liker 1
  2. Programkort kan kun brukes på mottakere som er registrert hos RiksTV på samme navn. M.a.o. alle mottakere som skal brukes på et programkort, må registreres hos RiksTV på samme abonnement som programkortet. Du kan f.eks. ikke ta med ditt programkort og bruke det på naboens mottaker.

     

    Er mottakeren registrert på samme abonnement som programkortet, så kan det likevel ta opptil 30 minutter før andre kanaler dukker opp.

  3. TV2 har også vært i kontakt med det lokale politiet til hjemstedet der minst to av guttene er fra, som ikke kjenner til saken.

     

    Det også verd å merke seg at den særs aktive Twitter-kontoen til «DotNetFuckers» har vært helt helt død siden 4. mai.

     

    Hardware.no har prøvd å komme i kontakt med den eldste av de identifiserte tenåringene, uten hell.

     

    Spekulerer, men kanskje noen bør sjekke Nydalen (PST).

  4. ' timestamp='1335386078' post='19200398']

    Ikke sikkert alle som leser artikkelen har en forumkonto ;)

     

    Og hva skal man saa basere det paa? bare en stemme per IP addresse?

    Så mange fantasifulle forslag det er her, så har jeg mitt eget. Alle som liker en artikkel, sender en SMS, PayPal e.l. som koster 1 krone. Gode artikler = $$$, dårlige artikler = NAV.

    • Liker 2
  5. Ja, ganske enkelt hvis den bærbare har 2,5" disk. Det enkleste er nok å kjøpe et USB til ATA/SATA adapter for 2,5" disker, og koble dette til en fungerende maskin. Du kan kopiere ut det du vil ha, og så kjøre et wipe-program for å slette innholdet på disken. Det bør ikke være noe behov for noe OS på disken for å få den reparert. Noen typer adapter takler både ATA og SATA, mens andre tar bare den ene type disker. Eksempel på adapter som tar de fleste typer disker finner du her.

  6. Har ikke lest mer enn de 4-5 første sidene, så det er mulig alt er nevnt før.

     

    1. Bruker ikke AdBlock, men bruker NoScript. Aksepterer ikke scripting på nettsider, der det ikke har noen annen funksjon enn å vise reklame. Dette har også en sikkerhetsside, da mange seriøse nettsider faktisk har blitt injected med skadevare, før. Tror ikke at hardware er noe mer immun enn de fleste andre nettsteder. Vil dere vise meg reklame, så får dere bruke statiske bilder.

     

    2. Det redaksjonelle innholdet er spinkelt. Det meste er oversatt materiale; type: kilde eller pressemeldinger. Skal dere forsvare argumentet om redaksjonelt innhold, så får dere produsere mer unikt innhold.

     

    3. Den mest verdifulle delen av tek-nettverket er forumet, ikke det redaksjonelle (IMHO). Uten det, så hadde jeg sjelden eller aldri vært innom sidene her. Dette p.g.a. lite unikt innhold.

    • Liker 5
  7. Baah... Bestilte netopp shit fra DX, dæven at jeg ikke så denne før... :|

    Den så da utrolig kjekk ut, ken denne benyttes på 220V spenningskurser også?

     

    Wish

     

    Kan brukes på alt av kabler. De må selvfølgelig være spenningsløse. Har nøyaktig denne selv.

  8. Fakturablanketter med medlemskort får du kjøpt hos de fleste store som forhandler blanketter. F.eks. Staples:

    https://www.staplesnetshop.no/web/ePortal/ctrl?action=showiteminfo&itemNo=213223&loc=subgroup

     

    Når det gjelder fakturaprogram, så vil løsning være avhengig av hvor mange faktura du skal produsere. Da kan en enkel løsning i Word/Excel fungere, via gratis fakturaløsninger, til enkle og mer avanserte kommersielle fakturaløsninger. Hvis du kan si noe om fakturavolum, så kan kanskje noen gi en anbefaling.

  9. Kjenner ikke denne maskinen, men etter å ha googlet, så ser det ut som at andre har installert Agility 3 i Inspiron 1545. Jeg vil derfor anta den burde passe i din maskin også. Du har sjekket at disken er riktig vei?

     

    Ser dog at det er noen som har hatt problemer med å sette opp SSD på maskinen (SSD ikke funnet i BIOS).

  10. Hvorfor "virtuelle taster"? På grunn av vaskbarhet? Hvis så, så kan jo vanntette tastatur være en muighet.

     

    Når det gjelder "virtuell mus", så kan jo en mulighet være et eksternt pekebrett, med multitouch. Apple har vel slike. Usikker på hvordan de fungerer på andre platformer. Tror jeg har sett andre produsenter av slike også.

     

    Det kan være til hjelp hvis du spesifiserer hvilke fysiske krav det stilles til enhetene.

  11. Bonusordninger vil normalt kun omfatte de som er direkte ansatte i et firma. Grovt sett, så har du ikke andre rettigheter enn de som fremkommer av din kontrakt med vikarbyrå, og av lov. Det er i dag ikke noen lovbestemte rettigheter til bonus.

     

    Hvis du har fulgt med i media i den siste tiden, så har det såkalte vikardirektivet blitt diskutert. Dette skal i fremtiden mer eller mindre likestille fast ansatte og vikarer/innleide lønnsmessig. Om dette da også vil omfatte bonuser, vet jeg ikke, da jeg ikke har satt meg inn i dette enda.

×
×
  • Opprett ny...