Gå til innhold

kroketten

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kroketten sine prestasjoner

153

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, dette hører jeg også hele tiden i nyhetene, men hva er det egentlig han har gjort som er så forferdelig?
  2. At han sa en dum ting i en tweet for mange år siden, viser IKKE at han er en løgner. Så mye som han twittrer, så er det kanskje ikke så rart at det går i ball innimellom. Skulle faktisk ønske at flere toppledere kunne dele mer av hva de tenker. De positive sidene ved Elon overskygger de negative. Teslas mission statement,«akselerere overgangen til fornybar energi», har han faktisk levert overraskende bra på. Mot alle odds og kritikere.
  3. Men er Elon egentlig en drittsekk??? Jeg leser også mye negativt om ham. Mange kaller ham for en løgner, men når jeg går tilbake til kilden, altså intervjuer og presentasjoner, så finner jeg ingen løgner. Det er helt vanlig at en CEO legger frem hårete mål. Eneste forskjell på Elon og andre toppsjefer er at han faktisk NÅR disse ekstreme målene innimellom:-) Tror veldig mye av de negative nyhetene rundt Elon bare er FUD, spredd av livredde konkurrenter og en presse som trenger clicks.
  4. Som flere av oss har prøvd å si: Dette problemet finnes det løsninger på.
  5. Man kan ikke la være å bygge ut sol- og vindkraft bare fordi disse kraftkildene ikke virker 100% av tiden. Problemet med effekttopper må løses med en kombinasjon av vannkraft, batterier, smart strømstyring (i husholdningene) og ja, utenlandskabler.
  6. For å gjenta: Det ene utelukker ikke det andre. For å kvitte oss med avhengigheten til fossil kraft (og Russland) må vi ha solceller BÅDE i Norge og i andre europeiske land.
  7. Jeg begynner å lure på om denne artikkelen er skrevet av en bot, jeg. Særlig oversettelsene av spørsmålene er jo helt håpløse. ("Hva med hvordan...")
  8. MDG styrer jo ikke alene. Og dette er beslutninger som går langt tilbake i tid. Tviler på at de ville stemt for deponering av giftig slam i Oslofjorden 😉 >De prioriterer ting som får de til å se bra ut internasjonalt, ikke lokale tiltak som gagner Norge. Nettopp. Og det er for å redde oljenæringen. For at den skal kunne fortsette så lenge som mulig inn i fremtiden.
  9. Ja, man kan jo drømme om mer penger til miljøsaker, men folk flest stemmer på partier som alltid setter arbeidsplasser, økonomi, næringsliv, effektivitet og individets frihet over miljøvern. (Les Ap, H og Frp)
  10. Du vet vel at de "sittende makthaverne" akkurat nå er AP og Senterpartiet? Begge partier er _for_ å åpne nye oljefelt. Så her er det vel ingen grunn til å spre konspirasjonsteorier.
×
×
  • Opprett ny...