Jump to content

Hootie

Medlemmer
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hootie

 1. Jeg kjøpte en PS4 slim til familien nylig. Det er for det meste jeg og hun ene datteren min på 11 år som bruker den. Hvordan er det best å sette den opp med tanke på PS+og PSN? Jeg har satt meg som familieadministrator og datter mi med egen profil med aldersgrense. Jeg har også betalt for 1 år på PS+ på min profil. Pr. no er det kun jeg som har logget inn med PSN. Hvordan løser vi det visst hun vil spille minecraft med venner e.l.? Skal jeg lage en PSN til hun også? I tilfelle noe spesielt jeg må tenke på? Har ikke spilt PS siden min gode gamle PS3 1.gen, så har falt litt av i utviklingen..
 2. Ok. Så da er det ingen mulighet med det utstyret jeg har i dag? Må i tilfelle alt byttes ut om dette skal fikses?
 3. Hei. Leieboeren sliter med ustabilt nettverk på gjestenettet og jeg ser på muligheten til kablet gjestenett til kjellerleiligheten. Jeg har 2 stk Amplifi Hd og 2 stk meshpoint i dag, der det ene meshpointet er plassert i leiligheten. Inn til huset har jeg Altibox FMG hjemmesentral i bromodus.Hva må jeg gjer for å få fikset dette?
 4. Hvordan er det beste å sortere og dele bilder når man er en familie på 4 stk? Laget meg et system for 4-5 år siden med sortering av bilder i mapper med år og datoer som jeg lagret på NAS, men dette sklei litt ut.. Trur jeg brukte lightroom for å organisere dei da. Men det var knotete å finne fram i bildene, spesielt med andre enheter. Først åpne mappe, så finne mnd og lete gjennom. Bildene blir litt bortgjemt. Finnes det en grei måte å ha bildene på slik at hele familien kan finne fram? Kan overleve med at jeg må legge bilder inn i mapper selv, eventuelt bruke ett annet program til det. Kan gjerne betale litt visst det må til for å finne det rette programmet, så lenge det er brukervennlig.
 5. Ok. Da får jeg begynne å se på tilbudet.
 6. Vet at dette gikk før, men er usikker på om dette går no. Mener jeg har hørt at alt nå går gjennom datalinja og at det ikke er så lett å kjøre det på 2 kabler. Om det går på 2 kabler så er egentlig problemet løst. Visst ikke TV-dekoderen da gir tilgang til nettverket.. (Har tilkoblet NAS osv.)
 7. Er ikke en ny utleieenhet, så strøm går på minusmåler og fiber går til begge. Er ikke tilbakevirkende kraft på desse reglene. Går det å sette sentralen i bromodus med nye tv dekoderene? Eller deaktiverer en tv da?
 8. Hei Jeg har fått tilbud om å oppgradere altibox til 500/500 og nye tv-dekodere. Vi har i dag 80/80 pakke med tv i vår stue og i leilighet. Nettet står i bromodus og jeg bruker Ubicuiti Amplifi HD mesh med gjestenett i hele huset. Leieboer og gjester bruker gjestenettet, og det er egen TV dekoder i leilighet, så leieboer har ikke tilgang til vårt nett. Med nye tv-løsningen så vil vi dele opptakssky, noe vi helst vil unngå. Usikker på hvordan det er med nettet, om dette kan kjøres på samme måte som i dag? Noen som har en løsning på dette? Ønsker helst å oppgradere, men vil ikke slippe leieboer inn i vårt system.
 9. Visst den sist spilte musikk fra spotify og jeg slår på tv, må jeg da inn på telefonen å velge lyd fra tv, eller går dette automatisk? Styrer jeg volum med tv-kontrollen, eller må jeg opp med telefonen for dette?
 10. Vurderer å bytte ut mitt stueanlegg som består av B&W CM8, Pioneer receiver og blu-ray, sonos connect, apple tv4 og rega platespiller medsonos beam + sub. Dette for å rydde litt opp i stua. Har hjemmekino i kjelleren, så jeg trenger ikke noe så stor i stua lengre. Har ingen erfaring med lydplanke, så lurer på ett par ting. Skal Beam kobles til tv med HDMI, så må atv4 og blu-ray kobles til tv? Er vell ikke så mangen måter å beholde platespilleren i dette systemet? Regner med at alt vil la seg styre med harmony fjernkontroll slik som i dag, eller må jeg opp med telefon for å velge kilde? Har 2-3 år gammel Samsung 8 serie TV visst det har noe å si..
 11. Så da kan jeg ta en 30 dager prøveperiode og bruke denne tiden på å sortere mappene? Finnes det ett program som virker slik jeg ønsker da? Ønsker et program der det er lett å bruke og som en kan se bilder med flere maskiner og telefoner. Må selvfølgelig gå an å tagge og søke opp bilder, og være enkelt å bla rundt i bilder
 12. Leter etter hvordan vi skal rydde opp i, og organisere bildene våre, og ser at LR stort sett har det vi trenger. Men hvordan er det visst vi bruker LR ei stund, men så finner ut at vi vil gå over på noe annet? Må ryddejobben da gjøres helt på nytt, eller ligger alt sortert og klart i rette mapper? Kjedelig å binde seg til ei betalingsløsning, for ryddejobben ser jeg bare for meg å gjør en gang.. Vi har bildene på ein synology NAS, mens jeg har macbook pro og samboeren min har win7. Begge har Iphoner og ipad. Hvordan er det å få dette til å virke på tvers av alle OS´ene? Lar dette seg gjer, eller koster det ekstra å få det på så mange enheter?
 13. Ser at det er lightroom 4 som følger med. Er det da verdt å oppgradere til 5 før vi lærer oss med programmet, eller kan vi likegodt lære oss med 4, og så oppgradere senere? Er 5 veldig forbedret i forhold til 4? Begge to er nybegynnere når det gjelder redigering..
 14. Jeg kjøpte Samsung NX300 med 20-50 objektiv til min samboer til jul. Har sett litt etter kameraveske til dette, men finner bare den bagen som er i startkitet. Er det noen som vet om uorginale vesker som passer til dette? Helst så kompakt som mulig.
 15. For å endre innstillinger på musa så laster du ned programmet på logitech.no. Da kan du stille inn kva knappene skal vær til.
 16. Jeg skal bestille samsung nx300 fra elkjøp, og ser at det da følger med lightroom-cd. Står ikke om det er 4 eller 5. Kan jeg innstallere denne på flere maskiner? Har en macbook pro retina som ivertfall skal ha det, men samboeren min har en bærbar med win7 og vi har en stasjonær med win7. Kan jeg bruke det på alle maskinene? Er kun den bærbare med win 7 som har cdrom. Rekner med at jeg kan laste det ned på dei andre og brukke nøkkelen?
 17. Eg har 10.1 note som eg bruker på jobb, men klarer ikkje laste ned vedlegg fra mail. Bruker webmail og alt fungerer bra, men vedlegg står bare å "spinner". Noken som har tips?
 18. Eg har fått kode av samsung som eg skal bruke når eg logger inn, men får bare feilmelding når eg logger meg på hbo. Skal tallkoden brukes som passord i innlogging eller som verdikode når eg oppretter bruker?
 19. Er det noken som har fått info om 6mnd HBO nordic? Kva må ein gjer den dagen tjenesten blir tilgjenglig for å aktivere gratisperioden?
 20. Eg har blitt valgt som testperson på nettbrett på jobb, så eg mottok denne i dag. Eg er serviceelektrikker, og den skal hovedsaklig brukes opp mot epocket handyman der me skriver timer, matriell, dokumentasjon osv. Men me er også ute etter andre bruksområder. Den blir genial med tanke på brosjyrer og kataloger. Og også kjekk å ha pga kart.. Sjekka i dag muligheten å redigere .pdf dokumenter. Dette for arbeidsteikningane våras ofte er i .pdf. Fant ut at med adobe reader så kan eg teikne, skrive, merke o.l, men fant ikkje ut korleis eg endrer tykkelse på pennen. Er redd for at den streken som er der blir for stor til å teikne med.. Er det ellers andre ting eg bør vite om? Har bare apple-produkt privat, så er ganske blank når det kommer til android.
 21. *kremt* Med litt tollmodighet så kom dei fram alle 3, så no ser det ut til at det går i orden. Takk Men har jeg mulighet for noe backup i win7? Speile to disker f.eks?
 22. Dei kjører ext3 ja... Er det noen muligheter å få dei formatert gjennom windows? Finner dei kun på enhetsbehandling, mens diskbehandling er tom.
 23. Hei Jeg har no byttet fra ubuntu til windows 7 ultimate på serveren min, men jeg finner bare den disken med windows på når jeg går inn på min datamaskin. Det står i 3 stk 1TB disker i tillegg til systemdisken. Desse 3 var i et raid5 på ubuntu. Jeg finner dei i enhetsbehandling, men finner ikke ut hvordan jeg legger dei til?
 24. Eg har iphone 4 med chess abonnement. I august så virka mobildeling fra iphone4 til ipad2 heilt fint, men no virker det plutselig ikkje lengre. Eg har oppdatert telefonen ein gang i mellomtiden, men er ikkje sikker på om det var i forbindelse med det at det slutta å virke. Noen tips om kva som kan vær feil?
×
×
 • Create New...