Jump to content

Hootie

Medlemmer
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg kjøpte en PS4 slim til familien nylig. Det er for det meste jeg og hun ene datteren min på 11 år som bruker den. Hvordan er det best å sette den opp med tanke på PS+og PSN? Jeg har satt meg som familieadministrator og datter mi med egen profil med aldersgrense. Jeg har også betalt for 1 år på PS+ på min profil. Pr. no er det kun jeg som har logget inn med PSN. Hvordan løser vi det visst hun vil spille minecraft med venner e.l.? Skal jeg lage en PSN til hun også? I tilfelle noe spesielt jeg må tenke på? Har ikke spilt PS siden min gode gamle PS3 1.gen, så har falt litt av i utviklingen..
 2. Ok. Så da er det ingen mulighet med det utstyret jeg har i dag? Må i tilfelle alt byttes ut om dette skal fikses?
 3. Hei. Leieboeren sliter med ustabilt nettverk på gjestenettet og jeg ser på muligheten til kablet gjestenett til kjellerleiligheten. Jeg har 2 stk Amplifi Hd og 2 stk meshpoint i dag, der det ene meshpointet er plassert i leiligheten. Inn til huset har jeg Altibox FMG hjemmesentral i bromodus.Hva må jeg gjer for å få fikset dette?
 4. Hvordan er det beste å sortere og dele bilder når man er en familie på 4 stk? Laget meg et system for 4-5 år siden med sortering av bilder i mapper med år og datoer som jeg lagret på NAS, men dette sklei litt ut.. Trur jeg brukte lightroom for å organisere dei da. Men det var knotete å finne fram i bildene, spesielt med andre enheter. Først åpne mappe, så finne mnd og lete gjennom. Bildene blir litt bortgjemt. Finnes det en grei måte å ha bildene på slik at hele familien kan finne fram? Kan overleve med at jeg må legge bilder inn i mapper selv, eventuelt bruke ett annet program til det. Kan gjerne betale litt visst det må til for å finne det rette programmet, så lenge det er brukervennlig.
 5. Ok. Da får jeg begynne å se på tilbudet.
 6. Vet at dette gikk før, men er usikker på om dette går no. Mener jeg har hørt at alt nå går gjennom datalinja og at det ikke er så lett å kjøre det på 2 kabler. Om det går på 2 kabler så er egentlig problemet løst. Visst ikke TV-dekoderen da gir tilgang til nettverket.. (Har tilkoblet NAS osv.)
 7. Er ikke en ny utleieenhet, så strøm går på minusmåler og fiber går til begge. Er ikke tilbakevirkende kraft på desse reglene. Går det å sette sentralen i bromodus med nye tv dekoderene? Eller deaktiverer en tv da?
 8. Hei Jeg har fått tilbud om å oppgradere altibox til 500/500 og nye tv-dekodere. Vi har i dag 80/80 pakke med tv i vår stue og i leilighet. Nettet står i bromodus og jeg bruker Ubicuiti Amplifi HD mesh med gjestenett i hele huset. Leieboer og gjester bruker gjestenettet, og det er egen TV dekoder i leilighet, så leieboer har ikke tilgang til vårt nett. Med nye tv-løsningen så vil vi dele opptakssky, noe vi helst vil unngå. Usikker på hvordan det er med nettet, om dette kan kjøres på samme måte som i dag? Noen som har en løsning på dette? Ønsker helst å oppgradere, men vil ikke slippe leieboer inn i vårt system.
 9. Visst den sist spilte musikk fra spotify og jeg slår på tv, må jeg da inn på telefonen å velge lyd fra tv, eller går dette automatisk? Styrer jeg volum med tv-kontrollen, eller må jeg opp med telefonen for dette?
 10. Vurderer å bytte ut mitt stueanlegg som består av B&W CM8, Pioneer receiver og blu-ray, sonos connect, apple tv4 og rega platespiller medsonos beam + sub. Dette for å rydde litt opp i stua. Har hjemmekino i kjelleren, så jeg trenger ikke noe så stor i stua lengre. Har ingen erfaring med lydplanke, så lurer på ett par ting. Skal Beam kobles til tv med HDMI, så må atv4 og blu-ray kobles til tv? Er vell ikke så mangen måter å beholde platespilleren i dette systemet? Regner med at alt vil la seg styre med harmony fjernkontroll slik som i dag, eller må jeg opp med telefon for å velge kilde? Har 2-3 år gammel Samsung 8 serie TV visst det har noe å si..
 11. Så da kan jeg ta en 30 dager prøveperiode og bruke denne tiden på å sortere mappene? Finnes det ett program som virker slik jeg ønsker da? Ønsker et program der det er lett å bruke og som en kan se bilder med flere maskiner og telefoner. Må selvfølgelig gå an å tagge og søke opp bilder, og være enkelt å bla rundt i bilder
 12. Leter etter hvordan vi skal rydde opp i, og organisere bildene våre, og ser at LR stort sett har det vi trenger. Men hvordan er det visst vi bruker LR ei stund, men så finner ut at vi vil gå over på noe annet? Må ryddejobben da gjøres helt på nytt, eller ligger alt sortert og klart i rette mapper? Kjedelig å binde seg til ei betalingsløsning, for ryddejobben ser jeg bare for meg å gjør en gang.. Vi har bildene på ein synology NAS, mens jeg har macbook pro og samboeren min har win7. Begge har Iphoner og ipad. Hvordan er det å få dette til å virke på tvers av alle OS´ene? Lar dette seg gjer, eller koster det ekstra å få det på så mange enheter?
 13. Ser at det er lightroom 4 som følger med. Er det da verdt å oppgradere til 5 før vi lærer oss med programmet, eller kan vi likegodt lære oss med 4, og så oppgradere senere? Er 5 veldig forbedret i forhold til 4? Begge to er nybegynnere når det gjelder redigering..
 14. Jeg kjøpte Samsung NX300 med 20-50 objektiv til min samboer til jul. Har sett litt etter kameraveske til dette, men finner bare den bagen som er i startkitet. Er det noen som vet om uorginale vesker som passer til dette? Helst så kompakt som mulig.
×
×
 • Create New...