Gå til innhold

NaitsInTheDark

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NaitsInTheDark

  1.  

    Håper de gjør noe med den gule fargen på skjermen også

     

     

    Hvis du mener hvitbalansen som stiller seg mer gulaktig på kveldstid for at skjermen skal bli mer behagelig å se på i mørke omgivelser, så kan du skru den av.. ikke verre enn det

    Nei har slått av nattmodus og true tone. D hjalp litt, men er forsatt en del gult. Kan legge på fargefilter, men det burde være unødvendig. Det forsvinner og litt om du ser fra en vinkel og ikke rett på Skjermen. Så kan jo være skjermen bare er slik

  2. NaitsInTheDark: Pokémon Go er i utgangspunktet gratis (med mikrotransaksjoner inni spillet, om du ønsker å betale for ressurser), så selve installasjonen burde ikke behøve kortdetaljer, og gjorde det ikke da jeg gikk gjennom prosessen. Har du haket av for valget om å fortsette uten kortdetaljer? Det ligger inputfelter der, men du skal ikke trenge å bruke dem. Hvis den likevel klager, er det riktig app du forsøker å laste ned? Det har dukket opp veldig mange Pokémon-relaterte apper som forsøker å ri på popularitetsbølgen, og starter du prosessen ved å klikke på en kjøp-knapp vil nok kontoaktiveringen kreve at du legger inn kort i samme slengen.

     

    Fabelaktig profilbilde, forresten!

     

    Har prøvd å trykke 'kjøp' før jeg lager konto, da får jeg opp alternativ 'none' for å ikke registrere kort, men kommer forsatt ikke videre. Hvis jeg bare trykker opprett konto er alternativet "none" vekke og jeg må registrere et kort.

    Skal være riktig app ja. Har fulgt linken til app store

  3. Noen som har prøvd å sette på annen potte på roadwin? har kjørt uten potte på min å lyden blir jo helt rå sjøl om lydnivået overstiger alt som er lov. Så vet jo at det er potensiale for å få en skikkelig grom lyd med en annen potte.

     

    Så eventuelt pris og merke og hvor eg kan få kjøpt potte som gir fin lyd hadde vært bra :dribble:

×
×
  • Opprett ny...