Gå til innhold

Flavabone

Medlemmer
  • Innlegg

    218
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flavabone

  1. Da han skulle kopiere opp et sett med plantegninger til en bolig, oppdaget han plutselig at det største rommet på etasjen hadde blitt minst – iallfall om man stolte på kvadratmetermålingene. Under Kriesels enkle forsøk på å kopiere plantegningene hadde nemlig skriveren endret antallet kvadratmeter fra 21,11 til 14,13.
    Ganske så alvorlig sak dette, og da er det vel en fordel å få det riktig?Ser for meg masse folk som ringer meg på support og insisterer på at det gjelder ved kopiering fordi Hardware.no sier det.Saken gjelder ikke ved kopiering, men ved skanning, noe som går tydelig frem av kilden dere bruker.
    In this article I present in which way scanners / copiers of the Xerox WorkCentre Line randomly alter written numbers in pages that are scanned.
    Artikkelen deres blir også litt rar da dere snakker filstørrelser,når det kun har noe å si ved skanning. Når noe kopieres så foregår det internt på enheten, og man får da ut en kopi av dokumentet, ikke en fil.

     

    De skriver at for å unngå problemet må man øke oppløsningen som igjen fører til større filer.

     

  2. Misledende overskrift.Tesla-kort er utregningskort, Quadro er vanligvis ment som grafikkkort. Ettersom markedsføringen i stor grad peker mot 3D-modellering, animering og rendering er det også ganske åpenbart at dette ikke er markedsført som et utregningskort.

     

    "Hva det vil koste er heller ikke kjent, men prisen for det utgående Quadro 6000, som dagens nylansering skal overta for, starter på nærmere 35 000 kroner ? og det er ingen grunn til å tro at Quadro K6000 på noen måte vil bli billigere."

     

    Står der at det at det er Quadro 6000 som går ut, ikke noe Tesla modell.

  3. Her går HW på en skikkelig smell.Ta betalt for innhold på egne sider samtidig som samme artikkel gjøres tilgjengelig gratis hos Aftenposten.Det må vel kalles total skivebom. Her bør vi snakke trekk i lønn!Kommentar og forklaring fra redaksjonen imøtesees snarest!

     

    Enig, hvorfor skal vi HW-medlemmer betale mens andre får den samme artikkelen gratis.

    Her har hw.no vært veldig slu med sin "ja takk, begge deler" mentalitet.

     

    Skjerpings HW!

  4. Ingen erfaring, men innbiller meg at det vil være slitsomt å strekke ut armene til stadighet for å klå på skjermen. Enklere med skjermer man holder i hånden eller har på fanget.

     

    Det kan jo være, men det kan jo også være at enkelte arbeidsoppgaver er bedre å bruke touch skjerm på, andre ting mus + tastatur. Blir jo bedre valgfrihet.

  5. Hei alle sammen!

     

    Slik jeg har forstått det, er det videoformatene .mov .m4v og .mp4 som er støttet av iPod/iPad/iPhone/iTunes.

    Stemmer dette eller er jeg på viddene her?

     

    Det jeg er på jakt etter, er et bra program (helst gratis, men trenger ikke være) som kan konvertere de fleste andre formater/codecer ==> apple format.

     

    Har iPad og Apple TV i hus atm, om noen skulle lure. (iPhone planlegges kjøpt).

     

    Det jeg også har, som skal brukes til disse filene er en Synology DS211j NAS server der jeg kan legge inn såkalt iTunes-server funksjonalitet.

     

    Siterer Synology:

    iTunes-server gir deg muligheten til å dele musikk og videoer på din DiskStation med alle iTunes-klienter i et lokalt nettverk og bla gjennom og spille av dette multimedieinnholdet med iTunes. iTunes-server gir deg også smart spilleliste-funksjonen, som gir deg muligheten til å opprette spillelister med sanger etter kriterier du velger.

     

    Grunnen for dette er at da jeg og min frue kan browse på NAS-serveren direkte via AppleTV/iPad uten at dette skal lage noe problemer med avspilling.

     

    Er det noen som har noen anbefalinger? Mottas med takk!

  6. @snartenkt:

    Har du skråsikre eksempler på svakhetene angående Flash spesiellt?

     

     

    Du er spesielt utsatt når du bruker Flash fordi Flash finnes på noe slikt som 95% av verdens PCer, noe som betyr at det er et veldig fristende mål.

     

    Du svarte ikke akkurat på en spesifikk svakhet med Flash da :p

  7. har ein seagate barracuda 80gb harddisk her.

     

    Korleis lager eg partisjoner med den?

    Du kan (hvis du skal installere linux), starte opp med en bootbar linuxplate, og bruke partisjonerings-verktøy som følger med der.

     

    Litt vanskelig å svare på dette, siden jeg ikke vet hvilket system du vil/skal kjøre på.

     

    En liten liste over verktøy har du ihvertfall her:

     

    For Linux:

    • Cfdisk

    • Fdisk

    For Windows:

    • Powerquest Partition Magic 7.0/8.0

    • Paragon Partition Manager

    edit: skriveleif

  8. Problemet at de de pcene du beskriver idag er helt på grensen av hva som feks. funker med dc++. Før kunne man bruke sånne junk pcer som nedlastningspcer. I dag krerver p2p programmene mer av pcene og det er kanskje noe av grunnen til at de er vanskelige å få solgt....

    Man må jo ta i betraktning det at de fleste som kjøper en slik pc idag, IKKE kommer til å bruke selve maskinen som p2p, men heller en firewall/mail/web-server, for på slikt gammelt chipset så er det vanskelig å få brukbar ytelse hvis man tenker på file-server (tenker da på IDE-ytelse, lite porter, liten strømforsyning, liten plass for ekstra harddisker).

    Selvfølgelig er det jo en mulighet, men kjøper man slik gammel hardware nå, så er det som oftest for bruk til low-load applikasjoner.

     

    På slik "gammel" hardware er det jo også perfekt å kjøre linux, som man kan tune mer ytelse ut av enn om man kjørte Windows.

     

    Og som knatten sier, Skolelinux er jo en super idè.

×
×
  • Opprett ny...