Gå til innhold

SWAT dude...

Medlemmer
 • Innlegg

  2 449
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

 1. SWAT dude...'s innlegg in [Løst] Overclocking av GTX980 ble markert som svaret   
  Sett power og temp target til maks, lag en vifteprofil du er komfortabel med støymessig og sett +100 core og +400 mem. Dersom det er stabilt så øker du bare core og mem som du går frem til det blir ustabilt. Med denne metoden så vil skjermkortet regulere spenningen etter behov pga hvordan GPU boost fungerer.
   
  Problemet med James Bond sin fremgangsmåte er at ingen kort er like, så det som er stabilt for han, og Guru3D er ikke nødvendigvis stabilt for andre.
   
  Hva potensiel skade angår så kan du makse de verdiene som er i Afterburner uten å være redd. De er relativt konservative med maks +87mV men selv de burde få deg til en 1500/7900 core/mem klokk uten serlige problemer,
 2. SWAT dude...'s innlegg in GTX 980 eller HK/CPU? ble markert som svaret   
  Sleng på en litt grovere OC på prosessoren og kjør på med 970/980. Du bør lett klare en 4.5-4.8GHz bare ved å slenge den på 1.4v og uppe multiplieren, så lenge du har brukbar kjøling.
   
  Jeg kjører 2x 980 i SLI og selv i det oppsettet har jeg nok kraft i min 2600k til at vi snakker oppimot 100% usage på begge GPUer i alt av spill jeg har prøvd så langt.
×
×
 • Opprett ny...