Gå til innhold

KANE2009

Medlemmer
  • Innlegg

    4 309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KANE2009

  1. barezell skrev (3 timer siden):

    Burde bare fjerne hele clear and obvious greia. Hvis VAR kikker på noe og det er dømt feil på banen så bør det endres til det som er riktig. Uavhengig av hvor stor eller liten feil det er av dommer. Tror det hadde vært mye lettere for alle å akseptere dømming om det hadde vært langt klarere retningslinjer og mindre bruk av skjønn. 

    Helt enig, godt oppsummert!

  2. barezell skrev (3 timer siden):

    Uansett siste 4-5? kanskje mer år. Så har de ikke brukt mest penger. Flere lag har brukt langt mer og gjort det LANGT dårligere. Jeg vil si det er uansett vanvittig imponerende hva Pep har fått til og at han klarer holde spillerne motiverte over så mange år.  

    Av rapporterte summer ihvertfall (jeg regner med du snakker om overgangssummer). De er vel nr. 2 på lista når det kommer til spillerlønninger, har de 2 best betalte spillerne i ligaen og er på 3 plass på total spend om jeg ikke husker helt feil. Glem heller ikke at de har beviselig betalt både forhenværende managere og spillere gjennom diverse shell companies for å holde seg innenfor FFP så tallene må tas med en klype salt.

    Pep har fått mye mer ut av de pengene enn både United og Chelsea, det er ikke til å komme bort ifra og han er for all del en fantastisk manager, det har han bevist flere ganger, men er fortsatt uenig i at det er "vanvittig imponerende". Vil heller si det er imponerende (med negativt fortegn) at Chelsea og United ikke har klart å få mer ut av pengene de har brukt.

    Og når alt er sagt: de har jukset. Om det var noen rettferdighet i verden skulle de ha fått bot, rykket ned noen nivåer og måttet returnere alle trofeer, titler og premiepenger de har "vunnet" i periodene de har jukset. De har blitt tatt for juks før og det fikk vel ingen konsekvenser basically fordi forholdene var foreldet (les: de var for flinke til å jukse). Dessverre er det ikke det og nå går vi mot enten enda en liten smekk på lanken eller en straff som uansett ikke står i forhold til hva de har oppnådd ved å jukse.

    • Liker 2
  3. VifteKopp skrev (8 timer siden):

    City er det laget med best dekning i alle posisjoner. Både fordi de har kjøpt smart, og fordi de har masse, masse penger (og mest sannsynlig jukset litt). 

    Ingen vits å bruke ordet "litt". Blir ikke tiltalt for 115 ffp regelbrudd for å ha jukset "litt" IMO og vi vet jo fra før at de jukset under Pellegrini (dette er bevist, men for langt tilbake i tid til at det kan straffes).

  4. Alkan skrev (8 timer siden):

    Enig i det, men det har jo vært en del managere før Pep som ikke var i nærheten av noe lignende. Så litt creds skal han faktisk ha, han er en world class manager.

    Jeg la vel inn han som en av grunnene i dette innlegget:

    KANE2009 skrev (9 timer siden):

    Med en utømmelig bank, 2 A-lag, Pep ved roret og gjentatte brudd på alle ffp regler synes jeg ikke det er så veldig utrolig😅

     

  5. Golf'ern skrev (3 minutter siden):

    Ja det er jo oljepenger, ett totalt sjelløst lag uten ordentlig fans... men de er da gode.

    Joda, men jeg synes ikke det er videre imponerende. Litt som når arvinger med flere milliarder på bok klarer å tjene 100 mill, man skal jo nesten være hjernedød for å ikke få til det med slike midler 😅 Det var så sinnsykt mye mer imponerende når Leicester tok gullet for eksempel.

  6. Golf'ern skrev (14 minutter siden):

    Utrolig hvordan City alltid vinner gullet når de er i gullkampen, snubler aldri mot slutten.

    Med en utømmelig bank, 2 A-lag, Pep ved roret og gjentatte brudd på alle ffp regler synes jeg ikke det er så veldig utrolig😅

  7. trn100 skrev (1 time siden):

    I begynnelsen av denne konflikten hadde jeg faktisk litt medfølelse for Israel og jøder, men etter å ha sett den den propagandaen som deles på MIFF, som forøvrig ikke har noe som helst med FRED å gjøre uten at det innebærer fullstendig utryddelse av sine nærmeste naboer.

    Da jeg påpekte hvor ødeleggende dette kunne være for bevegelsen ble jeg kastet ut uten advarsel.

    På MIFF befinner det seg noen hundre ekstremister som gjør sitt beste for å overbevise både seg selv og hele resten av verdan at alle andre tar feil?

    Uansett hvordan dette kommer til å ende har de tapt!

    Interessant og opplysende, men samtidig bør det ikke være veldig sjokkerende at MIFF bare er et propaganda apparat for Israel, på samme måte som Palestinakomiteen er det for Palestina. Her er det mange grupperinger på begge sider med svin på skogen for å si det slik. "Free Palestine - Save Gaza"-gruppen for eksempel. Den tiden jeg var der inne så jeg flere eksempler på oppfordring til drap på jøder, utsagn som "alle jøder bør utslettes" etc. Disse utsagnene fikk både mange upvotes, mange kommentarer av typen "Enig" etc. og ble stående helt uimotsagt. 

    Det var også andre innlegg om boikott av butikker etc. hvor folk i kommentarene oppfordret til hærverk og forgiftning, som for eksempel dette: received_1135862764087026.thumb.jpeg.ceaa55e57c2fe523c70109a81e4bb374.jpeg

     

    Min erfaring er at slike fora/grupper/interresseorganisasjoner gjerne blir mer ekstreme over tid og disse ekkokamrene ender bare opp med å bli en yngleplass for de mer ytterliggående elementene. Ekstremister er generelt sett et onde, uansett hvilken "side" man er på (eller om man befinner seg mer i midten for den saks skyld). Det er også gjerne i slike kretser at all form for kritikk av Israel eller Palestina blir stemplet som antisemittisme eller muslimhat, noe som ikke er noe annet enn dårlige forsøk på å kneble meningsmotstandere.

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 2
  8. skaftetryne32 skrev (9 minutter siden):

    Å spise cannabis er nok bedre enn å røyke det, da det og røyke planter kort og godt er veldig skadelig. USA er heller ikke et land vi kan sammenligne oss med på noe vis. 

    Korrekt, edibles er mindre skadelig for lunger (blant annet) men potensialet for å få i seg en altfor stor dose og "trippe balls" er mye høyere da det er lettere å få i seg og det tar lengre tid før det får effekt som kan gjøre at noen spiser enda mer etter bare 30-40 minutter fordi de ikke har fått effekt enda. Fortsatt bedre for helsa da, gitt at man får riktig dosering. Det var en gang prat om at vaping (i form av å varme opp enten planten eller oljen til den temperaturen som trengs for at de aktive stoffene fordamper) skulle være den beste måten da det visstnok er når planten/oljen forbrennes at de fleste av de skadelige gassene omdannes/frigjøres men det var mye frem og tilbake. Vet ikke hva forskning har kommet fram til per dags dato.

    • Liker 1
  9. Mannen med ljåen skrev (9 minutter siden):

    Et moderne kamera kan knipse et bilde på et millisekund. Menneskelig reaksjonstid er noe tregere.
    Jeg utelukker ikke at utenriksministeren støtter budskapene på plakaten, men det er en realistisk mulighet for at han ikke var forberedt på at plakaten skulle holdes opp da han poserte for bildet og stirret i kameraet. Som når storesøster lager "kaninører" med fingrene sine bak hodet ditt på familiebilder.
    De fikk i hvert fall et blinkskudd, og han fikk et forklaringsproblem. Hvorfor oppholder han seg blant disse menneskene?

     

    Snikpellik skrev (8 minutter siden):

    Kan da bare være at plakaten ikke var synlig da han ble spurt om bilde.

    Men ja, mulig han og følget skulle sjekka bedre. Ble vel tatt blant masse folk og diverse plakater.

    Svarer dere begge samtidig da dere svarer ganske likt. Da går vi altså for svaralternativ nummer 2. Jeg vet ikke nok om Barth Eide sine personlige meninger om Israel og NATO så jeg skal ikke uttale meg noe mer om svaralternativ nummer 3, men utfallet bør uansett være det samme: han bør ta sin hatt og gå.

    Er det virkelig ingen voksne til stede som kan passe på at slike ting ikke skjer? Han selv? Følget hans? Jeg ser på dette som svært graverende og ja, selvfølgelig er det ræva gjort av datteren til terroristen, men det er også utrolig naivt å tro at noe sånt ikke kan skje i møte med slike folk (folk som demonstrerer mot han i utgangspunktet).

    • Liker 9
  10. Hvis du kun tar PL så er svaret nei, ikke enda. Tar du øverste divisjon i England så slapp Blackpool inn 125 i 1930-31 sesongen (United hadde 115 samme sesong forøvrig og Aston Villa scoret 128, tett etterfulgt av Arsenal som scoret 127) den gang det var 42 kamper som ble spilt iløpet av en sesong.

    • Hjerte 1
  11. Gouldfan skrev (19 minutter siden):

    Det er formildende at de har brent Koranen og sagt negative ting. Samtidig må folk få lov til å mene ting og også brenne bøker uten at noen forsøker å drepe de eller krasje de av veien.

    Hvorfor er det formildende at noen kommer med uttalelser som går innenfor ytringsfriheten? Om noen blir så jævlig sur for noe som er helt lovlig så er det jo de som har et problem, og ikke noe som skal være formildende, IMO.

    • Liker 8
    • Innsiktsfullt 1
  12. Han virker å ha mistet det helt (i likhet med flere andre). Er han skadet? Vil heller se Danns de siste kampene. Gjerne noen flere unggutter også så kan de andre få hvile. Vet ikke om de er mentalt eller fysisk slitne (eller begge) men noe er alvorlig galt. 

    Synes dette er mest synd for Klopp egentlig. Hadde vi vært med og kriget til siste slutt (selvom vi alle vet at City sannsynligvis tar det) så hadde det ihvertfall vært en verdig avskjed. En stor mann(ager) som har gitt oss mange gode minner de siste 9 årene.

  13. leifeinar skrev (1 time siden):

    må være tiende kampen på rad hvor det skal avsluttes rett påkeeper. man har ca 330cm på hver sida av målvakta

    Totalt mistet det. Nettavisen med overraskende positiv artikkel ("Tittel-håpet henger i en tynn tråd"). Minner meg om denne:

    Fra spøk til revolver så kan ikke den journalisten ha sett noen av de siste 6 kampene 😅

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...