Gå til innhold

WebSurf

Medlemmer
  • Innlegg

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WebSurf

  1. Vil si det største problemet å jobbe innen support er at alle bruker forventer at du skal kunne ALT, samt gi en dyp, men samtidig forståelig forklaring på alt, uansett om de egentlig gir blanke faen! Og selvfølgelig er det IT sin feil alt sammen fordi en eller annen smurf ikke klarer den simple oppgaven å taste riktig passord etter hele 3 forsøk...

     

    Og ikke nok med at de skal ha oss til å gjøre alt mellom himmel og jord, men så fort vi er ferdig så drar de frem et eller annet dritt de har med hjemmefra som de forventer vi skal bruke mer tid på..

     

    Kjære deg som jeg nå har brukt 40 min på å forklare at IE er en nettleser og at det er det du har brukt nå i 12 år allerede for loggføring, dokumenthåndtering og telefoni. Jeg har ikke tid til å synke bilder av barnebarna over fra PRIVAT mobil til JOBBPC (Som du VEIT du ikke har lov til). Jeg har tross alt 40 andre brukere som har fått windows 7 idag! Og om ca 8 timer er det nye 50...

     

    gud være med deg. for de som tror på slikt (ikke at jeg gjør det heller da, men men)

    • Liker 1
  2. Man skal liksom tipse servitører og slikt, men hvorfor er det ingen som har tenkt på en tipsordning for IT-support? Er det noen som fortjener tips, er det dem. Stakkars folk.

     

    Ikke tull en gang. Jeg mener hvorfor er det enkelte folk som absolutt ikke skal bruke normal høflighet? ikke bare:; jeg skal ha. før de så får det, og så går, hva har skjedd med hallo? og takk skal du ha?

     

    nå skal det sies at de fleste sier det. men de som ikke gjør det, merkes mer enn de som gjør det.

  3. Til dere som lurer på det med HTC Sense, jeg har stilt spørsmål til HTC og fått følgende svar:

     

    HTCsense er fremdeles ikke fullstendig, du vil derfor oppleve at en del funksjoner ikke fungerer eller ikke fungerer som de skal. Dette er noe vi jobber med å få ordnet så fort som mulig.

     

    Og når jeg spurte om hvilken tid det vil komme opp svarte de:

     

    Vi har dessverre ikke fått noen ETA fra vår tekniskeavdeling enda, men dette er en prioritet.

     

    Jeg har også HTC Desire Z og sense har aldri fungert på min i det hele tatt.

  4. Etter at de har blitt omgjort til XviD (er ingen kvalitetstap), så er filene på 1.21gb på 3 timer, og 839mb på 2 timer. Og i nero så velger du bare lag din egen dvd, så omgjør den disse filene til dvd video.

     

    med andre ord 5 timers vhs på dvd. (352 X 288)

     

    45gb er mye ja, men av en eller annen grunn så er det slik det blir, bare til og ta en om gangen, og så gjør du de om til xvid etter hvert.

     

    husk; audio inn på den som jeg linket til, ikke er av noe kvalitet (skurrer og diverse), så jeg anbefaler at du bruker lyd inn på pc'en i plassen.

  5. hehe, humor.

     

    uansett, jeg har brukt denne: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5707

     

    eneste problemet er at programmet gjør filene ca. 45gb store for en 1,5 timers vhs. men du bruker bare ett program for og konvertere og til xvid, og så over til dvd.

     

    er vel også programmer som kan pynte litt på farger, mens jeg kjørte de rett igjennom. fungerte ganske greit egentlig.

  6. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=308813

     

    denne sikrer deg mot lynnedslag. selvom jeg forsatt ville anbefalt og koble fra det du har tilkoblet den, når det tordner, just in case.

     

    skal også sies at jeg også har ups: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=119793

     

    har 80 minutt med pc, switch, router, skjerm, anlegg før pc'en skrur seg av automatisk.

     

    jeg har aldri koblet fra ups når det har tordnet, ei heller det som har vært koblet til den, så ser ingen problemer med og la den være tilkoblet.

  7. Heisann.

     

    http://www.jula.no/elektrisk-scooter-137805

     

    Jeg hater slike uvitenheter om produkter som butikker selger. Nå skal det sies at Jula ikke er de verste (selvom de tok feil på en del punkt ang. dette produktet).

     

    Jeg har altså kjøpt meg en slik en som står i linken over. Og jeg ville lage en bedre beskrivelse/informasjons side om denne enn det Jula har gjort.

     

    Dersom det blir mye aktivitet i denne tråden, så skal du ikke se bort i fra at jeg skal få lastet opp noen skikkelige bilder av den.

     

    Og kalle dette en sparkesykkel, blir litt feil. den fungerer fint som det, men det så mye mer gjennomført og kraftigere enn en liten sparkesykkel. el-scooter passer mye bedre.

     

    Spesifikasjoner:

     

    24V motor (IKKE 12V) http://senchuan.com/products_e.html# (På other products er den nærmeste). 2700Rpm, 300W DC (12.5A), 24V

     

    2stk 12V 12AH batterier (lead acid) (Seriekoblet 24V)

     

    2stk nøkler følger med (av og på bryter for strømmen)

     

    Gass håndtak med så ogs si trinnløs regulering. (Lysdioder for indikering av full og low batteri, og 24V)

     

    Kjededrift med (vet ikke hva det kalles) kulelager som gjør at tannhjul og motor ikke spinner rundt når du slipper gassen. ergo du kan renne ned en bratt bakke uten at farten påvirker motoren.

     

    Skivebremser bak, håndbrems på ratt som også kutter strømmen (montert alt for stramme fra fabrikk, slik at den bremset farten en del, dette kan justeres)

     

    Automatisk lader (skal testes mer, kommer tilbake til denne)

     

    Luftgummi hjul, med indre slange.

     

    Skikkelig støtte.

     

    Oljedemper fremme. som gjør at den kan legges sammen enkelt, og at den åpnes lett. (slik demper som brukes i bakdøren på en bil)

     

    Rammen virker solid sveiset og skrudd sammen. mutre og skruer satt litt løs fra fabrikk, så det anbefales og skru til før du begynner og kjøre.

     

    Hastighet sies og være 18km/t, men jeg mener det må være feil. det virker som om den er raskere enn det. skal teste dette litt ut mer når den får ladet ferdig.

     

    Verktøy pose for som passer alle skruer den er skrudd sammen med. og 2stk sikringer.

    • Liker 1
  8. Bare for og fjerne all tvil om tomtom:

     

    kjøpte selv en tomtom go720t i 2007, med europa kart installert. det er definitivt den beste gps'en, i tillegg så har de ett ganske bra programm tom tom home, som er ett genialt programm for og oppdatere gps'en.

    har brukt den mye, og vært blant annet i gøteborg, og man kan trygt si at man trenger gps der, og tom tom fungerer utmerket. så vennligst ikke si at det er dårlig bare pga. selgeren ikke gjorde sitt.

  9. Jeg sendte inn en disk til dem, da med economy valget. og min hadde visst en mekanisk feil, så om jegf tok 1 fil, eller alle 120 000 filene, så ble prisen den samme.

     

    i dette tilfelle, 7700, i tillegg kom frakt, ekspidisjon gebyr, ny harddisk til og legge alt på, totalt 9300. og i tillegg til 1300kr for analyse, så litt dyrt var det ja.

  10. For ordens skyld - dersom noen skulle være i tvil: Den videoen er sendt oss etter at hovedkortet er returnert til kunden. Så teknikeren kunne ikke bruke denne ved feiltestingen, men var overlatt til å lese den feilmeldingen som tidligere er gjengitt her.

    Mvh Svenn Aage, Netshop

    Det som er korrekt er at videoen ble sendt etter at Netshop hadde postet OK meldingen til meg. Jeg kunne ikke vite at kortet var gått i retur på dette tidspunktet. Det er forresten hyggelig å få bekreftet at videoen som ingen hos dere visste om nå endelig er funnet.

     

    Edit: Rettet skrivefeil

     

    Leste den posten du skrev det i, dere som ikke ha lest den, bla dere tilbake noen sider.

     

    Min kommentar til det, er vel at dette er vel det man kan kalle "Owned" med stor O.

×
×
  • Opprett ny...