Jump to content

Flyndresnik

Medlemmer
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

About Flyndresnik

 • Birthday 05/28/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2919 profile views
 1. Då står Decoen i AP-modus. Ser der er andre som også klagar over manglande UPnP-settings.
 2. Eg har berre ei TV-boks, og eg trur det er rett som ATG skriv at eg ikkje får skrudd på IGMP proxy på Deco M9 plussen. Eg har gitt opp, kopla tilbake telenor-ruteren og sett decoane mine i AP-modus (eitt sett med M9 og eit sett med M5). Får ikkje skrudd av UPnP i Decoane, men håpar det ordnar seg i kommande FW. TVen fungerar iallefall no.
 3. Report message suppression er skrudd av, og VLAN-instillingane er jomfruelege. Same grautbilete på skjermen. Får 300/300 på speedtest, så det er ingenting i vegen med linja.
 4. Hei. Eg har 300/300 fiber frå Telenor Eg har bytta ut Telenor-ruteren med TP-link M9+, men får problem med T-we boksa på stova. Nettverket i huset ser slik ut: *Fibermodem *Deco M9+ hovedruter med ekstern IP Fibermodem : Port 1 TL-SG108E : Port 2 *TL-SG108E 192.168.68.119 Uplink : Port 1 TV nr. 2 (ikkje kopla til) : Port 2 Deco M9+ AP : Port 3 TL-SG105E til TV på stova : Port 7 *TL-SG105E 192.168.68.129 Uplink : Port 1 Deco M9+ AP : Port 2 TV stova : Port 3 Switchane har påskrudd IGMP-snooping og Report message suppression. Dei støttar også VLAN. Det er kanskje her eg treng hjelp? Må eg sette T-we boksa i eit eige VLAN? Korleis gjer eg dette?
 5. Det virker som at dei som laga dashbordet til gamle-Leafen aldri har prøvd å bruke det. Etter å ha køyrt Leaf nokre år, tenker eg meir og meir på alt som kunne ha vore betre når eg sit bak rattet.
 6. Er det viktig at den er frå Logitech, eller er det greit med Razer?
 7. https://slate.com/business/2017/11/bill-gates-smart-city-in-arizona-is-not-smart-not-a-city-and-has-almost-nothing-to-do-with-bill-gates.html
 8. Biltemasykkelen har 200W motor. Xiaomisykkelen 250W. Eg har den fra Biltema, og det er ein heilt grei sykkel. Men 50W ekstra hadde ikkje skada. Tre gir i staden for sju ser eg også som ein fordel.
 9. Da var PCen bestilt. Tilbudet på Fractal Design-kabinettet var gått ut, så da ble det et annet. 14952,- inkl. frakt.
 10. Takk for forslaget, blir å bestille et slikt hvis flere deler bestilles fra Dustin Ser på SLI som en måte å forhale neste PC-kjøp. Regner med at brukte 970-kort blir mulig å få fatt selv om det går en stund. Størrelse på kabinett er også et poeng med tanke på plasseringsvennlighet og generell WAF. Kan spare et par hundrelapper der, så da blir det vel Gigabyte. Det er ikke jeg som skal bruke PCen, og de som skal ha den kommer ikke til å overklokke. Jeg tenker at hver krone spart på PCen kan gå til å kjøpe en bedre skjerm. Fokus på bildebehandling/videoredigering foran spilling, så det blir helst en med IPS-panel - så da trengs pengene. Oppgradering til i7 og lukket vannkjøling får eventuelt komme seinere.(Brors familie som skal ha den, så kanskje bedre/stillere kjøling som julegave kan være aktuelt. Vanskelig nok å finne julegaver nå for tiden.) Enig her. Har sett på diverse PSU-kalkulatorer om hva jeg trenger. Corsair mener at jeg trenger en på 750W, mens andre uavhengige sider ender på rundt 550W. Så da tenker jeg 650W og oppover burde holde. Søk etter PSU mellom 650 og 700W til <700,- gir ikke så mange treff, og enkelte virker litt for billige. Noen bedre forslag? Takk for tilbakemelding!
 11. https://prisguiden.no/liste/158276 Budsjett: 15000,- inkl skjerm. PC kommer da på ca 13000,- Skal sette sammen en ny familie-PC som ikke kommer til å bli skiftet ut på noen år. Har prøvd å velge komponenter som er framtidsrettet. Ettersom VR er noe som kan bli aktuelt etter hvert, har jeg brukt de anbefalte spesifikasjonene fra Oculus Rift som mal: Har valgt hovedkort med mulighet for SLI/CFX for å senere kunne oppgradere til 2xGPU. Har derfor også valgt 700W PSU, slik at det er bare å sette inn nytt skjermkort og koble til strøm. Har bygd sammen et par PCer før i Fractal Design-kabinett, og er fornøyd med de. Ellers valgt komponenter ut fra en ren pris/ytelse tankegang. Er dette et fornuftig oppsett? Noe som bør byttes ut?
 12. Å stenge ned FM-nettet, uten å ha noe alternativ til alle de som går rundt med hørselsvern med radio, er noe som ikke bør skje. Kan noen vennligst gi meg et eksempel på hørselsvern med innebygd DAB+? En liten FM-radio kan drives av knappecellebatterier i dagevis. Hvis en er på tur i fjellet, kan en heise den opp i fiskestanga og få inn det skurrende signalet en trenger for å høre værmelding og nyheter. Hvor er DAB-alternativet? De "små" DAB-radioene jeg har sett har hatt batteritid på ca 7 timer, og har innebygde batterier. Enten må det skje et hopp innen batteriteknologien, eller så må DAB-radioene bli mye mer strømgjerrige før FM-nettet kan slukkes. Reklamene der familien samles rundt et radioapparat som sitter fast i strømledningen til veggen hører best hjemme på 60-tallet.
 13. Hvis du liker å vente på at et spill skal starte og å laste inn nye kart/nivåer er det ikke noe vits i å bruke SSD til spill.
 14. Synes 128 GB SSD blir i snaueste laget. Skal en installere noe mer enn seks moderne spill blir den raskt full.
 15. Øreklokkene på det headsettet der så ubehagelig små ut. Jeg har ikke sett noen produkter fra "high end"-produsentene som er sammenlignbare med Creative-settet og Logitech G930, Razer Chimera Wireless o.l. Og jeg gidder ikke å ha et headset der jeg må rope høyere og høyere til lengre bort fra dataen jeg går. Separat trådløs mic høres tungvindt ut. Trådløse hodetelefoner for musikk med innebygd mikrofon finnes det ikke hauger av. Er bare litt lei av innlegg som rakker ned på et produkt, for så å anbefale noe som ikke er sammenlignbart.
×
×
 • Create New...