Gå til innhold

josh

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av josh

  1. Byttet ut mitt gamle GTX 780 med et GTX 1080 kort i dag, og etter bytte detekteres ikke PCI-E WLAN kortet lenger. Bytter jeg tilbake til GTX 780 kortet begynner det å virke igjen. Mistenkte at det kunne ha noe med PCI-E konfigurasjon, men ut i fra det jeg kan se kjører begge skjermkortene i samme modus.

     

    HK er et Z97M-PLUS, og nettverkskortet er et PCE-AC68. Byttet fra et Asus GTX 780 DirectCU2 kort til et Palit 1080 Gamerock.

     

    Noen som har noen gode tips?

  2. Har dere mulighet for og teste PC versjonen?

    Tenker spesielt på det tekniske, hvordan det fungere å kjøpe store spill fra windows store.

    - Er sli støtte på plass?

    - Kan du "rebinde" alle taster?

    - Kan man selv velge installasjons plassering? (og om man kan lagre filene og kjøre en "offline" installering på andre pcer som er logget inn på samme microsoft konto?, følger drm ms konto eller er det noe annet?)

    - Oppløsning som støttes? Hz?

    - Andre ting som har betydning for spillet og andre spill man kjøper fra windows store.

     

    Støttes! Hadde vært veldig interessant å vite hvordan dette fungerer før et eventuelt kjøp.

    • Liker 1
  3. Har denne (DC3217IYE), tenkte jeg skulle dele noen erfaringer.

     

    Kjører denne som HTPC med windows/xbmc. Prøvde med OpenElec i starten, men det var noen problemer knyttet til bitstreaming av lyd (som nå skal være fikset). Den spiller alt jeg har prøvd så langt, inkl HD lydformater, 10bit encodes mm. Veldig fornøyd!

     

    Min har vært 100% stabil (jeg har ikke montert WLAN kort). Den er stille, men det er mulig å høre den under normal bruk og ved litt belastning hører du den godt. Under avspilling av media har jeg ikke opplevd at viften spinner opp. Siden jeg ønsket en løsning som var HELT lydløs endte jeg opp med å installere den i et slik kabinett. http://htpc.no/htpc-viftelos/195-impactics-d1nu1-b.html

     

    Veldig godt fornøyd, nærmest en (for meg) perfekt HTPC løsning. :)

  4.  

    Ja, Canal Digital vil komme med en TiVo-dekoder, men vi vet ikke når den dukker opp. Den vil nok bli enda hakket dyrere enn dekoderen fra ADB. En annen ting som også blir interessant er jo hvor mye av funksjonene TiVo har, som blir tilgjengelig i Norge.

     

     

    Ok, så ADB dekoderen er ikke en erstatning for TiVo, det var jo gode nyheter. Skal TiVo'en være dyrere en denne må det jo være noen incentiver for å få folk til å betale de ekstra kronene, får håpe CD skjønner dette og leverer en skikkelig løsning. Håper også at det ikke drøyer for lenge, for tålmodigheten er tynnslitt når det kommer til Sagem-flyplassen jeg har i stuen nå!

  5. Lydnivået var det jeg og håpet å lese noe om her.. Den jeg har nå bråker som en skurtresker full av stein og gamle kyr! Blir gaaaaaaal!

     

    Noen som vet om man må kjøpe denne, eller om den kommer som en "oppgradering"? Eventuellt hvor mye ca. den vil koste?

     

    Hei, den nye dekoderen er meget stillegående sammenlignet med dagens PVR.

     

    Når det gjelder pris er ikke det klart enda, men vi kommer tilbake med full oversikt når vi vet noe mer.

     

    Det svirret en stund rykter om at CD skulle komme med TiVo, vet man noe mer rundt dette?

  6. høyreklikk på den høytalern til windows som er i "notification area" og velg "playback divices" deretter velger du "digital audio (HDMI)"

     

    om denne ikke finnes i den lista, så støtter nok ikke skjermkortet ditt lyd over hdmi..

     

    Det står på listen, men er merket som "disconnected". Uansett hva jeg prøver på så får jeg den ikke til å bli connected. Leverer inn kortet i morgen, så får vi se hva de får til, jeg regner det som DOA.

  7. Har nettopp installert et GeForce 8300 hovedkort i en HTPC. Installerte Win7 på maskinen, men jeg fikk ikke noe lyd, enda det stod på HDMI (under Sound i kontrollpanel) at HDMI var koblet til. Fikk heller ikke gjøre noen innstillinger der, kun stereo.

     

    Tenkte at dette var på grunn av drivere, men den gang ei. Installerte de anbefalte driverne fra nvidia sine sider, og da fikk jeg beskjed om at HDMI var "not connected". Ingen antydning til liv. Dette var driver versjon 10.0.0.50, og jeg har i ettertid prøvd både 10.0.0.33 og .42 (mener jeg, husker ikke tallene eksakt) uten at det ble noe success. Installerte Vista, samme prosedyre, samme problem.

     

    Koblingen går normalt via en Yamaha RXV-1900, men har prøvd å koble den direkte i tven uten at det hjalp. Har også prøvd en annen kabel. Bildet går via kabelen som visstnok ikke er koblet i... Noen som kan hjelpe meg her? En HTPC uten lyd er ikke særlig mye å skryte av!

  8. Har nå 6stk GP disker i storage serveren min, alle har erstattet Samsung disker som ble spesifikt kjøpt inn fordi de var stille og kjølige. GP diskene gjorde dette enda bedre, pluss at de betraktelig minsket det største problemet med Samsung diskene (som var 7200) nemlig resonansstøy. Passer mitt behov perfekt.

     

    En ting jeg lurte på med spesifikasjonene; hva i alle dager er "doble prosessorer, og hva innebærer det?

  9. At Harmony One mangler fargetaster er forsåvidt riktig, men det er en smal sak å plassere disse lett tilgjengelig i displayet, med ikoner og det hele.

    Det jeg synes er merkelig ikke blir nevnt, er den geniale "Favorites" kanallisten du kan lage på One, med fine ikoner og det hele. En kar som kaller seg Squareeyes har laget en sinnsykt liste over kanalikoner. Ikoner

     

    Denne fjernkontrollen har gjort det til en lek for resten av familien å bruke hjemmekinoen, og ikke minst å skifte fra kilde til kilde, noe som førte til mye frustrasjon tidligere. Den har til og med gjort at småtten kan skru på tv (som vil si tv, receiver og tuner) og skifte mellom disney-kanalene selv, så den har faktisk ført til at jeg kan sove lenger på lørdagsmorgenene! Vel verdt pengene! ;)

  10. Har samme routeren selv, og slet stort med den frem til for en mnd tid siden når jeg avinstallerte Symantec Endpoint Protection pakken. Fatter ikke hvorfor det skulle lage problemer, men det gjorde det altså. Anbefaler derfor å prøve uten firewall på pcene.

     

    Vil også anbefale å skru på syslog daemon for å få bedre loggføring. Bruk Kiwi Syslog for å lese loggene.

  11. Ok, da skal jeg redde dagen for Dere som enda ikke har fått dette til...

     

    http://themoth.wordpress.com/2009/01/13/up...-euro1-version/

     

    Gå inn her og følg trinnene. Ikke gjør noe som ikke står der. Følg instruksene til punkt å prikke med unntak av en ting... BRUK DANSK produktkode...Den får Dere nå:0558784.

     

    Etterpå sitter Dere tilbake til Deres originale produktkode...

     

    Verre enn det var det ikke.

     

    Bare spør om det er noe mer...

     

     

    Perfekt! Tusen takk!

×
×
  • Opprett ny...