Gå til innhold

enhuso

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enhuso

  1. Hei.. jeg har hørt at det finnes et program som kan registrere hvor mange ganger man trykker på museknappene... er det noen som vet hvor jeg får tak i dette?? synes det kunne vært litt intresant å prøve det når jeg spiller spill.. bare for å se hvor mange ganger jeg trykker.... hehe.. noen som vet hva dette heter?? eller som kan sende det til meg??

    5045409[/snapback]

     

     

     

    http://www.modometer.com/

  2. Har dette kabinettet http://www.psdata.no/ps.asp?it=98976&mlevel=010600 og lette forgjeves etter et lowprofile-kort.Løsningen ble at jeg kjøpte dette kortet

    http://www.psdata.no/ps.asp?it=108810&mlevel=011301 og laget 2 nye festebraketter. Skrudde av den analoge skjermutgangen og satte den i nabo-sloten.Litt arbeid, men det går hvis man er litt hendig.....

     

    Rekner med at du har et liknende kabinett ???

    post-23-1116182576_thumb.jpg

  3. Har en Toshiba S35dvd laptop. En dag jeg skulle bruke maskina, merket jeg at tastaturet ikke virket. Resatte maskina, men det hjelpte ingen ting. Det eneste som virker er av-på knappen.Bruker for tiden et eksternt tastatur, men det er ingen god løsning. Noen som har peil på hva som kan være galt ???

    Tenkte på å åpne maskina for å se etter om en kontakt hadde løsna, men det ser ikke enkelt ut. Noen som vet hvordan man åpner en slik maskin ????

×
×
  • Opprett ny...