Gå til innhold

grimzy

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grimzy

  1. ..og google fjerner jo faktisk noe "ulovlig" innhold.

     

    F.eks. når jeg googlet etter <>.CD1.SYNCFiX.DSR.XviD-iND:

     

    "På grunn av en klage vi har mottatt, regulert under USDigital Millennium Copyright Act, har vi fjernet 1 søketreff fra denne siden. For flere detaljer kan du lese klagen fra DMCA som gjorde at vi fjernet disse treffene på ChillingEffects.org."

     

    (Fant dog fortsatt det jeg søkte etter).

  2. Steelseries er noe jævla drit. Har 'Steelseries 5H' selv, og det mangler alt som heter mellomtone. Dårligste lydbildet jeg har hørt fra et headset i denne prisklassen. Kun diskant og bass. Mikrofonen er heller ikke spesielt god. Det eneste postititve med det er at det er ganske behagelig. Styr unna hvis du ønsker å høre på musikk.

     

    Før hadde jeg 'Koss Headset SB45', flere faktisk. Noe bedre lyd enn steelseries sitt (dog langt i fra perfekt), men SB45 tåler ingenting. Så styr unna dette også.

  3. Bytte motor til Audi A6 2.5 TDI V6. Å få tak i en slik tiptronik kasse. Da har du en motor som er verdt å trimme, plus at du får mye mer ut av den.

    Haha, var dette gjøn? I så fall er dette min humor.

     

    Meeen i tilfelle du var seriøs:

     

    V6 TDI'en til Audi (frem til 2005) styrer man langt unna p.g.a. problemer med kamaksler, turbo, automatgirkasser og dieselpumpe. Får faktisk ikke forsikret biler med den hos IF.

     

    http://dinside.no/motor/bil/bruktbil/brukt.../art778598.html

    http://dinside.no/motor/bil/bruktbil/hele+.../art778599.html

  4. Det spørs jo egentlig på om /boot  ligger på en egen partisjon eller ikke, vil jeg tru. Forørig tar ikke reinstallasjon av grub så alt for lang tid.

    6707788[/snapback]

    Jeg aner ikke hvor /boot ligger. Jeg installerte SuSe 10 på en egen partisjon på 20 GB. Pluss at jeg er passe dårlig i hvor filer ligger, men jeg kan installere Gentoo oppå SuSe og reinstallere GRUB derifra?

    6707983[/snapback]

     

    Jada. Ikke no problem det.

×
×
  • Opprett ny...