Gå til innhold

Shruggie

Medlemmer
  • Innlegg

    19 970
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Hjelpsomme svar

  1. Shruggie's innlegg in Apper for å sette opp tabell med poeng ble markert som svaret   
    Jeg nekter rett og slett å tro at det ikke finnes en webapp for å sette opp tabeller og ligaer for personlige spill..
     
    To the GoogleMobile!
     
    Edit: Wow, ikke akkurat et felt med stor konkurranse og bredt spekter med tjenester, nei. Det eneste jeg fant som er innafor er konkuri.com, og den tar penger hvis du er over 8 konkurrenter. Riktignok ikke MYE penger, men likevel.
  2. Shruggie's innlegg in Forsikringsselskapenes for store makt ble markert som svaret   
    Tenker du på Finansklagenemnda, som er bransjens eget organ?
    Eller på Forbrukerrådet, som er et organ som dekker nesten alle bransjer og har en egen guide for å klage på en forsikringsavgjørelse her: http://www.forbrukerradet.no/forside/okonomi-og-betaling/forsikring/forsikring-misfornoyd/
    Eller på Forbrukerombudet, som er en statsfinansiert myndighet med rett til å sanksjonere selskaper som ikke følger deres vedtekter?
    Eller rettsvesenet, som står over alle disse og står til din disposisjon?
  3. Shruggie's innlegg in Mac harddisk skifte. ble markert som svaret   
    La meg bare se om jeg forstår deg riktig: Du vil installere osx på maskinen igjen når du har byttet til SSD, og så restore backup av bildene fra den eksterne harddisken, og lurer på den beste fremgangsmåten?
     
    Vel, den beste fremgangsmåten er å bruke den inkluderte recovery partisjonen på den gamle harddisken, tro det eller ei. Dette krever naturligvis at du har en SATA->USB kabel/boks/dings, men det er LANGT enklere enn alternativet. 
     
    Alternativet er å laste ned OSX fra App Store mens HDDen fremdeles står i, og så legge den på en USB-minnepenn som du foreslår. Det bruker du Disk Utility til, og er ikke så vanskelig, men UTROLIG mye tregere å installere fra. (Ja, den inkluderte recovery partisjonen laster ned hele osx fra nettet for å installere, og JA, det er fremdeles raskere enn å bruke USB!)
     
    Hvis du leser dette etter allerede å ha slettet alt på HDDen, og du ikke har noen osx partisjon lenger, så kan jeg ikke hjelpe deg. Da må du nok ut på det mørkere nettet og finne en image av osx som du håper ikke har noen virus eller keyloggere.
     
    Edit: Et par linker med mer info: 
     
    https://support.apple.com/en-gb/HT201314
    http://osxdaily.com/2014/10/16/make-os-x-yosemite-boot-install-drive/
×
×
  • Opprett ny...