Gå til innhold

Sandedk

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sandedk

  1. Av frykt for at folk skal dø bør dere opplyse om at alt dere foretar dere i denne reportasjen er fullstendig ulovlig.

    0.75mm2 ledning til 2kw varmeelement skal være minimum 1,5mm2.

    Bruke jordledning som fase til varmeelement= høl i hue.

    Mangetrådet ledning SKAL ha endehylser montert.

    Av frykt for represalier av tilsynsmyndighetene vil jeg merket denne reportasjen med

    "Ikke gjør dette hjemme"

    Hvis du skal lage deg et bryggeanlegg, les i de minst gjennom Norbryggs forum og aller helst konsulter en elektriker.

    • Liker 5
  2. Hvis du har Get og litt tålmodighet vil det komme en ny hussentral. (Vet ikke når). Fra den kan du sende trådløst til flere tv i huset. Den kan kobles med og uten kabel. Foreligger lite eller ingen info om den, men har selv holdt den i hånda. Er visst testet i betonghus hvor signaler er sendt fra 1. til 2. etasje uten problemer. Kan brukes både på coax og fiber. Opptaket vil foregå i sentralen og kan sees fra hvilken som helst tv.

  3. Kontrollpanel-Admin verktøy-Datamaskinbehandling-Diskbehandling. Der vil du se disken og hvordan den er partisjonert.

    Hvis du ikke får gjort noe her kan du:

    1. Starte ledetekst

    2. diskpart

    3. list disk

    4. select disk x(nummeret som stemmer med disken din)

    5. clean.

    Disken kan da formateres på nytt.

  4. Bestilte Asus Rampage IV Formula og Intel 3930 29/12-2011. Fikk prosessoren dagen etter som vanlig. Hovedkortet har jeg ennå ikke sett noe til. Har kontaktet NetshopXL 2-3-4-5 januar 2012 og svaret jeg får er at varene er sendt, men det er noe feil med det elektroniske sporingssystemet. Idag 5 januar er svaret at salgsavdelingen er satt på saken da det er mange kunder som venter på varene sine. Support mente også at varene var ankommet postkontoret. Reiste ned og sjekket, men ingen vare.

    Det står ikke merket at varene er hos eksternt lager når man handler. Dette var første og siste gang hos NetshopXL. Dette er Amentio om igjen. Det hjelper ikke at varene er billigere når man må vente ukesvis i uvisshet.

    Mulig det ikke er NetshopXL's feil, men...

×
×
  • Opprett ny...