Gå til innhold

eigil

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eigil

  1. Om du absolutt skal ha et IDE for C så er Netbeans anbefalt over Eclipse.

    Jeg gikk igjennom en 'haug' med IDE'er for linux/ubuntu for å finne en som kunne laste inn et gnu auto(re)conf prosjekt, og det eneste jeg fant som gjorde det helt smertefritt var NetBeans (til min overraskelse). Der har man også mulighet til å velge keyboard settings ala IntelliJ IDEA, som jeg bruker til daglig som java utvikler, og da ble det en no-brainer for meg hvilken IDE jeg vil bruke til c++.

  2. Hei, det dreier seg om en ASUS ZENBOOK UX32A 13,3" HD som ble sendt inn til InfoCare for reparasjon.

     

    "Prisoverslag på byte av hovedkort och adapter, DC-IN pinnen sitter fast i adaptern och den har blitt knucket
    av DC-IN i pcn. Detta kör inte ASUS på garanti tyvärr utan vi måste senda PO på nya delar"

     

    Reservedelskostnad: 4655.00 inkl mva !!

     

    Hvorfor må hovedkortet byttes ut når DC-IN pinnen sitter fast i adapteren?

     

    Eller er det slik at det er en annen feil på hovedkortet som dekkes av garantien, men så mister jeg garantien pga dette med DC-IN?

     

    Har prøvd å få klarhet i dette med InfoCare, men det var litt vanskelig. Håper noen her på forumet kan kaste lys over saken.

     

    Mvh,

    Eigil

     

  3. Selv om det var et uhell, så ble det fortsatt sjekket inn og rullet ut til resten av verden. Ville bare få frem at det ikke er noen magic bullet at det er open source.

     

    There Is Always One More Bug

    - Lubarsky's Law Of Cybernetic

     

    Bugs = exploits

     

    OpenSSL gikk inn i version 1 i 2010, etter mer enn et tiår med 0.9.x utgivelser

    - http://www.openssl.org/source/

     

    Så selv om det altså er en bug til der inne et sted, så er jeg skeptisk til at selv NSA har funnet effektive exploits.

     

    Nå er sikkerhet mye mer enn bare krypteringsalgoritmer. NSA og resten av gjengen har sikkert nok å gjøre.

  4. Jeg har en ødelagt 12V, 2.0A adapter til min FreeAgentPro. Det var ikke bare å gå i butikken og kjøpe ny. Komplett har en til over 300 kroner, og jeg vet ikke om pluggen passer.

     

    Til ruteren min er det en 12V, 2.5A adapter. Er det noen her som vet om det er trygt å putte den i den eksterne harddisken?

  5. Et av tidenes beste spill! Ihvertfall på multiplayer. Extremt morsomt! Extremt innovativt. F.eks. jump pads, ti år forut for sin tid. Kan videre nevne 'john woo', altså to pistoler. Pluss masse mer! Blir fett å spille på en moderne engine. Kult at Joe Siegler er med på prosjektet. Er liksom hans baby.
    Ti år?... Spillet kom ut i 1994 og var basert på en modifisert Wolfenstein 3D. Året før ble Doom gitt ut, Året etter ble Duke Nukem 3D utgitt (og Doom 2), og året etter det igjen kom Quake ut, året etter det dukket Half-Life opp, og et år etter det igjen så Unreal dagens lys.
    Her var det litt rot med årstall. Riktig rekkefølge er slik:
    • Wolfenstein 3D (1992)
    • Doom (1993)
    • Doom 2 (Sep 1994)
    • ROTT (Dec 1994 [shareware] / Feb 1995[Full])
    • Duke Nukem 3D (Jan 1996)
    • Quake (Jun 1996)
    • Unreal (Mai 1998)
    • Half-Life (Nov 1998)

    Ellers er jeg enig i at det ikke akkurat var spesielt forut for sin tid.

     

    Du tenker bsp vs raycasting? Det var som *spill* at Rott var så nyskapende - spesielt multiplayer delen som sagt. Det er mye viktigere at et spill et morsomt å spille, enn at det har siste skrik av teknologi. Denne holdningen er blitt main-stream de siste årene, med fremvekst av indie-spill. Apogee viste denne holdningen i -95. 15 år forut for sin tid da? ;)

  6. Et av tidenes beste spill! Ihvertfall på multiplayer. Extremt morsomt! Extremt innovativt. F.eks. jump pads, ti år forut for sin tid. Kan videre nevne 'john woo', altså to pistoler. Pluss masse mer! Blir fett å spille på en moderne engine. Kult at Joe Siegler er med på prosjektet. Er liksom hans baby.
    Ti år?... Spillet kom ut i 1994 og var basert på en modifisert Wolfenstein 3D. Året før ble Doom gitt ut, Året etter ble Duke Nukem 3D utgitt (og Doom 2), og året etter det igjen kom Quake ut, året etter det dukket Half-Life opp, og et år etter det igjen så Unreal dagens lys.

     

    Jaja, ti år, to år, ... ;)

×
×
  • Opprett ny...