Gå til innhold

Ablaze

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ablaze

  1. Etter oppdateringen til 7.0 på både s7 og s7 edge her i huset, så er det kun s7 som får opp symbolet med 4g tale. Begge har talkmore og begge har det påskrudd i innstillingene. Noen som har noe idé på hvorfor det er slik og om det betyr at 4g tale ikke er oppe og går på min edge?

     

    Oppdatering: kontaktet talkmore og de informerte om at det ikke var aktivert fra deres side på mitt nummer. Bør funke snart.

  2. Here is some news about 4.1.2:

    "Samsung Updates @SamsungUpdates

    Samsung sends replacement Galaxy S II devices with Jelly Bean loaded. Official push is hours away " posted about 1 hour ago

    and another news from Sammobile:

    "SamMobile@SamMobiles 10:14 PM

    Android 4.1.2 update for Galaxy S II is ready for XEO and TGY. Question is how much time Samsung will give other countries to follow up?"

     

     

    Hentet fra her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487&page=965

  3. Koblet telefonen til Kies idag og fikk varsel om oppdatering - oppdaterte til IMM76D.XWLPX. Når i alle dager kom denne oppdateringen til Norge via Kies?

     

    Slutten av juli? Husker ikke helt.

     

    Hvor har du det fra? Build date er jo 29. august ifølge: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487

     

    Den første som omtaler den oppdateringen i nevnte tråd gjør det 06. september. Så hvordan kan den være fra slutten av juli?

  4. Da det ikke er noe varsel-LED i mobilen, så er dette ikke mulig ut ifra boksen.

    Så vidt jeg vet er det to løsninger, den ene er å laste ned NoLED-applikasjonen, som varsler ved å bruke mobilskjermen. Dette kan trekke en del strøm og er ikke voldsomt pent. Ellers kan man modifisere programvaren slik at man kan utnytte lysene i knappene på telefonen. Sistnevnte må du altså flashe telefonen for å få til.

  5. Titanium Backup. Velger Backup/Restore, finner spillet og velger "Backup!". Etter at du har gjort factory reset, så installerer du bare Titanium Backup på nytt og velger "Restore".

    Hvis det bare er sååå enkelt, skal dette bli en koselig jobb. Tar ikke sjansen på å miste alle goo-ballene mine én gang til.. Lagres dataene til det interne "SD"-kortet (ikke et faktisk minnekort...). Vil ikke dataene isåfall overskrives når man resetter saken? Bare å overføre dataene til et minnekort?

     

    Vet ikke hvor det lagres, et kjapt Google-søk gir nok svaret, men poenget er likevel at det funker som bare det. Også på annet enn spill. Og det er så enkelt :) Er dessuten den løsningen så å si alle benytter seg av, i hvert fall med root. Kjør på.

  6. I tillegg i dag har telefonen bare gått i sort (slått seg av uten bootdown), og reagerer ikke, vil ikke starte på nytt uten battery ut.

     

    Jeg opplever også dette, men trolig er det relatert til at jeg har mobilen på nett med en DIR-655 som er et kjent problem. Før fikk jeg spontanreboots når jeg lot wifi stå på, nå blir den plutselig sort slik som du beskriver. Dette inntreffer så vidt jeg har merket aldri når wifi ikke er slått på.

  7. Noen andre som opplever at innholdet i mapper detter ut? Har laget ei spillmappe hvor jeg har 19 spill liggende. Alle spillene er installert på telefonminnet. Ofte når jeg skrur av telefonen (eller dersom telefonen ufrivillig restarter) så tømmes denne mappa og applikasjonene blir liggende løst i "Programmer". Har slitt med å finne noe særlig via Google, men kanskje noen her vet om en løsning eller hva problemet skyldes?

     

    Har 2.3.5 som ikke er modifisert.

  8. Angående tilkoblingstrøbbel med Chess på mobilnett:

     

    "Du kan forsøke å legge inn innstillingene for gprs på nytt på telefonen. Dette er alt du trenger, om det står oppført proxy-servere eller slikt kan du fjerne det og legge inn dette:

     

    Fra hovedmeny:

    Velg ”Settings”

    Velg ”Wireless controls”

    Velg ”Mobile networks”

    Velg ”Access Point Names”

    Trykk Menu og velg ”New APN”

    Fyll inn som beskrevet nedenfor:

    Name: Chess internett

    APN: netcom

    Trykk på Menu og save. Resten trenger du ikke å fylle ut."

     

    Dette fungerer...

  9. Jeg har hatt et problem de siste dagene. Når jeg forsøker på surfe i nettleseren, både Dolphin og orginal, får jeg følgende beskjed: "Datatilkoblinsproblem. Serveren kunne ikke kommunisere. Prøv på nytt senere."

     

    Jeg har forsøkt å restarte telefon, avinnstallere Dolphin og koblet av/på mobilnetterverket. Det er heller ingen driftsmeldinger for området på chess.no.

     

    Noen ide om hva det kan være?

     

    Har siden igår hatt samme problemet. Twitter og alle andre apps fungerer brillefint,men altså ikke i nettleseren.

     

    En annen ting som er merkelig, er at når jeg deler nettet mitt via hotspottil mobilen til dama, fungerer nettet i nettleseren.

     

    Har Chess, og ikke opplevd noe problem før igår.

     

    Anyone?

     

    Hadde akkurat samme problemene i går, også med Chess. Satser på at det var en midlertidig feil?

    (Ikke hotspotopplegget)

×
×
  • Opprett ny...