Jump to content

Ablaze

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Etter oppdateringen til 7.0 på både s7 og s7 edge her i huset, så er det kun s7 som får opp symbolet med 4g tale. Begge har talkmore og begge har det påskrudd i innstillingene. Noen som har noe idé på hvorfor det er slik og om det betyr at 4g tale ikke er oppe og går på min edge? Oppdatering: kontaktet talkmore og de informerte om at det ikke var aktivert fra deres side på mitt nummer. Bør funke snart.
 2. Noen som har et forslag til et annet modem enn XXLQ6 på en I9100 som kjører Cyanogenmod 10.1.3? Sliter med at jeg mister signal, at det varierer i kvalitet og at det preger batteritiden. Betterbatterystats opplyser om en betydelig andel "No or unknown signal" og null "Good signal".
 3. Hentet fra her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487&page=965
 4. Ny oppdatering, I9100XWLPY, har dukket opp på min Kies nå. Må ha kommet idag? Noen som vet noe om denne?
 5. Slutten av juli? Husker ikke helt. Hvor har du det fra? Build date er jo 29. august ifølge: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487 Den første som omtaler den oppdateringen i nevnte tråd gjør det 06. september. Så hvordan kan den være fra slutten av juli?
 6. Koblet telefonen til Kies idag og fikk varsel om oppdatering - oppdaterte til IMM76D.XWLPX. Når i alle dager kom denne oppdateringen til Norge via Kies?
 7. Det skyldes at dere har installert en applikasjon som medfølger såkalt push-reklame. Last ned "AdFree" som oppdager slike applikasjoner, og så avinstallerer du bare disse applikasjonene.
 8. Da det ikke er noe varsel-LED i mobilen, så er dette ikke mulig ut ifra boksen. Så vidt jeg vet er det to løsninger, den ene er å laste ned NoLED-applikasjonen, som varsler ved å bruke mobilskjermen. Dette kan trekke en del strøm og er ikke voldsomt pent. Ellers kan man modifisere programvaren slik at man kan utnytte lysene i knappene på telefonen. Sistnevnte må du altså flashe telefonen for å få til.
 9. Kontakter - Meny-knappen - Kontakter som skal vises. Sikker på at det som skal være valgt er valgt der? Ligger de under kontakter på gmailen?
 10. Hvis det bare er sååå enkelt, skal dette bli en koselig jobb. Tar ikke sjansen på å miste alle goo-ballene mine én gang til.. Lagres dataene til det interne "SD"-kortet (ikke et faktisk minnekort...). Vil ikke dataene isåfall overskrives når man resetter saken? Bare å overføre dataene til et minnekort? Vet ikke hvor det lagres, et kjapt Google-søk gir nok svaret, men poenget er likevel at det funker som bare det. Også på annet enn spill. Og det er så enkelt Er dessuten den løsningen så å si alle benytter seg av, i hvert fall med root. Kjør på.
 11. Titanium Backup. Velger Backup/Restore, finner spillet og velger "Backup!". Etter at du har gjort factory reset, så installerer du bare Titanium Backup på nytt og velger "Restore".
 12. Noen som har ICS og SlideIT? Får ikke til å få "enter"-knappen til å bli smiley-valg. Går inn i settings og velger at den skal styre emoticons, men ingen forandring. Er det fordi message-applikasjonen i S2 og ICS ikke er støttet av SlideIT? Merkelig at ikke dette har blitt fikset i så fall...
 13. Kan i hvert fall stole på dette: "Etter lang tids usikkerhet har endelig Samsung bekreftet når det neste flaggskipet lanseres – datoen er bekreftet både av Samsung internasjonalt og våre norske kontakter i selskapet. Klokken 18 på kvelden 3. mai blir Galaxy S III lansert under en tilstelning i London." http://www.amobil.no...xy-s-iii/108418
×
×
 • Create New...