Jump to content

Ablaze

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ablaze

 1. Etter oppdateringen til 7.0 på både s7 og s7 edge her i huset, så er det kun s7 som får opp symbolet med 4g tale. Begge har talkmore og begge har det påskrudd i innstillingene. Noen som har noe idé på hvorfor det er slik og om det betyr at 4g tale ikke er oppe og går på min edge? Oppdatering: kontaktet talkmore og de informerte om at det ikke var aktivert fra deres side på mitt nummer. Bør funke snart.
 2. Noen som har et forslag til et annet modem enn XXLQ6 på en I9100 som kjører Cyanogenmod 10.1.3? Sliter med at jeg mister signal, at det varierer i kvalitet og at det preger batteritiden. Betterbatterystats opplyser om en betydelig andel "No or unknown signal" og null "Good signal".
 3. Hentet fra her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487&page=965
 4. Ny oppdatering, I9100XWLPY, har dukket opp på min Kies nå. Må ha kommet idag? Noen som vet noe om denne?
 5. Slutten av juli? Husker ikke helt. Hvor har du det fra? Build date er jo 29. august ifølge: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487 Den første som omtaler den oppdateringen i nevnte tråd gjør det 06. september. Så hvordan kan den være fra slutten av juli?
 6. Koblet telefonen til Kies idag og fikk varsel om oppdatering - oppdaterte til IMM76D.XWLPX. Når i alle dager kom denne oppdateringen til Norge via Kies?
 7. Det skyldes at dere har installert en applikasjon som medfølger såkalt push-reklame. Last ned "AdFree" som oppdager slike applikasjoner, og så avinstallerer du bare disse applikasjonene.
 8. Da det ikke er noe varsel-LED i mobilen, så er dette ikke mulig ut ifra boksen. Så vidt jeg vet er det to løsninger, den ene er å laste ned NoLED-applikasjonen, som varsler ved å bruke mobilskjermen. Dette kan trekke en del strøm og er ikke voldsomt pent. Ellers kan man modifisere programvaren slik at man kan utnytte lysene i knappene på telefonen. Sistnevnte må du altså flashe telefonen for å få til.
 9. Kontakter - Meny-knappen - Kontakter som skal vises. Sikker på at det som skal være valgt er valgt der? Ligger de under kontakter på gmailen?
 10. Hvis det bare er sååå enkelt, skal dette bli en koselig jobb. Tar ikke sjansen på å miste alle goo-ballene mine én gang til.. Lagres dataene til det interne "SD"-kortet (ikke et faktisk minnekort...). Vil ikke dataene isåfall overskrives når man resetter saken? Bare å overføre dataene til et minnekort? Vet ikke hvor det lagres, et kjapt Google-søk gir nok svaret, men poenget er likevel at det funker som bare det. Også på annet enn spill. Og det er så enkelt Er dessuten den løsningen så å si alle benytter seg av, i hvert fall med root. Kjør på.
 11. Titanium Backup. Velger Backup/Restore, finner spillet og velger "Backup!". Etter at du har gjort factory reset, så installerer du bare Titanium Backup på nytt og velger "Restore".
 12. Noen som har ICS og SlideIT? Får ikke til å få "enter"-knappen til å bli smiley-valg. Går inn i settings og velger at den skal styre emoticons, men ingen forandring. Er det fordi message-applikasjonen i S2 og ICS ikke er støttet av SlideIT? Merkelig at ikke dette har blitt fikset i så fall...
 13. Kan i hvert fall stole på dette: "Etter lang tids usikkerhet har endelig Samsung bekreftet når det neste flaggskipet lanseres – datoen er bekreftet både av Samsung internasjonalt og våre norske kontakter i selskapet. Klokken 18 på kvelden 3. mai blir Galaxy S III lansert under en tilstelning i London." http://www.amobil.no...xy-s-iii/108418
 14. Jeg vil tro det er synderen dessverre. Forsøk å ha av WIFI ei stund, og se om ikke du slipper at den slår seg av. Batterisvinnet er enormt hos meg.
 15. Jeg opplever også dette, men trolig er det relatert til at jeg har mobilen på nett med en DIR-655 som er et kjent problem. Før fikk jeg spontanreboots når jeg lot wifi stå på, nå blir den plutselig sort slik som du beskriver. Dette inntreffer så vidt jeg har merket aldri når wifi ikke er slått på.
 16. Mixy: Det angikk datoen 10. mars som kilder hevdet var datoen oppdateringen skulle rulle ut. Denne datoen ble avkreftet fra offisielt hold. Det er ikke det samme som å si at oppdateringen er bekreftet utsatt da 10. mars aldri var den offisielle datoen
 17. Den er bekreftet utsatt. Så noen rykter om første halvdel av april, mn det er ikke bekreftet av Samsung. Hvor er dette bekreftet sier du?
 18. AirPush Detector registrerer hvilke applikasjoner som gir slik form for reklame på mobilen, så er det bare å fjerne disse.
 19. Har du dratt ned toppmenyen og satt på autorotasjon? Bruker du stock ROM?
 20. Noen andre som opplever at innholdet i mapper detter ut? Har laget ei spillmappe hvor jeg har 19 spill liggende. Alle spillene er installert på telefonminnet. Ofte når jeg skrur av telefonen (eller dersom telefonen ufrivillig restarter) så tømmes denne mappa og applikasjonene blir liggende løst i "Programmer". Har slitt med å finne noe særlig via Google, men kanskje noen her vet om en løsning eller hva problemet skyldes? Har 2.3.5 som ikke er modifisert.
 21. Angående tilkoblingstrøbbel med Chess på mobilnett: "Du kan forsøke å legge inn innstillingene for gprs på nytt på telefonen. Dette er alt du trenger, om det står oppført proxy-servere eller slikt kan du fjerne det og legge inn dette: Fra hovedmeny: Velg ”Settings” Velg ”Wireless controls” Velg ”Mobile networks” Velg ”Access Point Names” Trykk Menu og velg ”New APN” Fyll inn som beskrevet nedenfor: Name: Chess internett APN: netcom Trykk på Menu og save. Resten trenger du ikke å fylle ut." Dette fungerer...
 22. Har siden igår hatt samme problemet. Twitter og alle andre apps fungerer brillefint,men altså ikke i nettleseren. En annen ting som er merkelig, er at når jeg deler nettet mitt via hotspottil mobilen til dama, fungerer nettet i nettleseren. Har Chess, og ikke opplevd noe problem før igår. Anyone? Hadde akkurat samme problemene i går, også med Chess. Satser på at det var en midlertidig feil? (Ikke hotspotopplegget)
 23. AirPush Detector fra Android Market oppdager hvilken app som gjør at det der dukker opp.
×
×
 • Create New...