Jump to content

OberDesiah

Medlemmer
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by OberDesiah

 1. Begynner å bli dyrt. Jeg har Pentax selv, og har alltid satt pris på deres enkle, velbygde objektiver som gir "få kompromisser" dersom man er villig til å zoome litt med bena. Nå synes jeg de beveger seg farlig nært mer kompromissløst utstyr i pris.
 2. Maskinen min har begynt å bråke fælt. Det er ikke pga. støv og smuss, jeg har renset og støvsugd, den blir like varm, og viften går. Det er en laptop. Er det noen her som har opplevd at kjøleren plutselig virker dårligere? Og eventuelt prøvd å feste den på nytt?
 3. Ingen støtte til Pentax lenger nei. *Snøft*
 4. Grundig har vært grundig flink med å skape verdens minst kule trademark.
 5. Hmh.. er stort sett skeptisk til all slags nye konsepter for oppbevaring og bæring, men dette så ikke så halvgærnt ut:)
 6. Fint. Jeg tipper med dette er i Lofoten et sted?
 7. Nei, det er den litt mindre varianten; Whippet:)
 8. En av disse tre.. http://www.prisjakt.no/product.php?j=1350452,1360487,1278456
 9. Tror jeg ville gått for dette tilbudet: http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=288964&banid=prisjakt
 10. Pentax K-5 har bedre dynamikkomfang enn Nikon D7000. Just saying. http://www.dxomark.com/index.php/Cameras/Compare-Camera-Sensors/Compare-cameras-side-by-side/(appareil1)/676%7C0/(brand)/Pentax/(appareil2)/680%7C0/(brand2)/Nikon
 11. Veldig flott. Motiv, farger, utsnitt er dønn=) Hadde du vært råheldig, hadde øynene på offeret kommet enda mer med(Eller kanskje det er oppløsningen som lurer meg..)
 12. Fint motiv ja! Et lite råtips fra meg; Slike bilder får gjerne et kraftigere uttrykk om man retter opp all fortegning, og alle vinkler slik at alt ligger vinkelrett med bildet. Et (kanskje litt dårlig) eksempel: https://www.diskusjon.no/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=331684
 13. Fine bilder av et rolig, lummert vann=) Er det flere eksponeringer?
 14. Aldri mer HP. De klarer ikke lage en PC uten bugs og glitches, ihvertfall ikke de siste 10 årene. HP har forkortet livet mitt med flere år.
 15. Spennende motiv siden man kan se passasjerer og mannskap på dekk når man tar bilde av "Elvekongen" i profil. Det er kanskje ikke så lett å få til uten å ta noen valg i forhold til utsnitt, men å komme enda nærmere, slik at man kan få enda bedre innblikk i stemningen og folkene ombord ville kanskje vært interessant.
 16. Ingen forslag til hva som kunne vært bedre?
 17. Du kan redigere skrivefeil etter at du har postet innlegget, altså. Bare trykk "rediger" nederst i innlegget ditt. Vel, still deg selv spørsmålet: Hva kan Chrome OS tilby som ingen andre matcher eller overgår? Tror de fleste pc'er overgår Chromebook, så man kan jo bare kjøpe noe helt annet.
 18. Bildet er faktisk tatt med en 50mm prime, uten spesielt rask autofokusfokusering, så jeg måtte ha en del forsøk før bildet ble ordentlig skarpt. Heldigvis blir ikke denne hunden lei av å løpe med det første:)
 19. En venn i fart Bildet er fjernet.
×
×
 • Create New...