Jump to content

OberDesiah

Medlemmer
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Begynner å bli dyrt. Jeg har Pentax selv, og har alltid satt pris på deres enkle, velbygde objektiver som gir "få kompromisser" dersom man er villig til å zoome litt med bena. Nå synes jeg de beveger seg farlig nært mer kompromissløst utstyr i pris.
 2. Maskinen min har begynt å bråke fælt. Det er ikke pga. støv og smuss, jeg har renset og støvsugd, den blir like varm, og viften går. Det er en laptop. Er det noen her som har opplevd at kjøleren plutselig virker dårligere? Og eventuelt prøvd å feste den på nytt?
 3. Ingen støtte til Pentax lenger nei. *Snøft*
 4. Grundig har vært grundig flink med å skape verdens minst kule trademark.
 5. Hmh.. er stort sett skeptisk til all slags nye konsepter for oppbevaring og bæring, men dette så ikke så halvgærnt ut:)
 6. Fint. Jeg tipper med dette er i Lofoten et sted?
 7. Nei, det er den litt mindre varianten; Whippet:)
 8. En av disse tre.. http://www.prisjakt.no/product.php?j=1350452,1360487,1278456
 9. Tror jeg ville gått for dette tilbudet: http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=288964&banid=prisjakt
 10. Pentax K-5 har bedre dynamikkomfang enn Nikon D7000. Just saying. http://www.dxomark.com/index.php/Cameras/Compare-Camera-Sensors/Compare-cameras-side-by-side/(appareil1)/676%7C0/(brand)/Pentax/(appareil2)/680%7C0/(brand2)/Nikon
 11. Veldig flott. Motiv, farger, utsnitt er dønn=) Hadde du vært råheldig, hadde øynene på offeret kommet enda mer med(Eller kanskje det er oppløsningen som lurer meg..)
 12. Fint motiv ja! Et lite råtips fra meg; Slike bilder får gjerne et kraftigere uttrykk om man retter opp all fortegning, og alle vinkler slik at alt ligger vinkelrett med bildet. Et (kanskje litt dårlig) eksempel: https://www.diskusjon.no/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=331684
 13. Fine bilder av et rolig, lummert vann=) Er det flere eksponeringer?
×
×
 • Create New...