Gå til innhold

mahcmoud

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mahcmoud

  1. Hei!

    Klarte å søle kaffe over tastaturet mitt i stad. skylte det under vasken for å få bort kaffen, og lot det stå i ovnen i to perioder, først ca. 30m og deretter rundt en time (50*C hver gang). Etter første gangen jeg hadde det i ovnen funket det delvis, men noen knapper (slik som s) funket ikke, andre knapper utførte plutselig flere ting (som f.eks lysjustering: volum ned og lysjustering).

     

    Tenker meg at det er en fin liten kortslutning i kretsene, så jeg har tenkt å åpne det opp. Men etter jeg har tatt av alle skruene virker det som om det er limt fast / klips. Noen som har gjort det før? Prøvde å google det men fant ingen guider eller tråder som omhandlet dette, kun for å ta av tastene.

     

    Mvh. Anders

  2. Hei!

    Sliter litt med raid 0 og treg loading i BF3. Har to Samsung Spinpoint F3 1TB 32MB cache i Raid 0, og jeg bruker sinnsykt lang tid på å loade maps i BF3. Mange med enkel snurredisk er inne lenge før meg. Har egentlig aldri merket noe stor forskjell på oppsettet nå og før raid 0.

     

    Testet i HD Tune og CrystalDiskMark og fikk vel ca. de verdiene jeg forventet, altså bra.

    Bilder er vedlagt.

     

    Kjører Asus Crosshair IV på 3gb/s (stilt i BIOS)

    AMD Phenom II x6 1055T

    4GB Kingston HyperX.

     

    Broren min har også samme problemet, forskjellig oppsett (i5 P67 osv), men de samme diskene.

    Noen som vet hva problemet kan være? Leker diskene dårlig sammen?

     

    EDIT: Kan også legge til at overføringshastighet for HDD i Windows Experience Index er 5.9, uten at jeg bryr meg om hva Microsoft mener om HDDene mine. Samme resultat som singel F3 disk.

     

    Mvh. Anders.

     

    Vedlegg: Screenshots fra HD Tune og CrystalDiskMark.

    post-76413-0-04513900-1320708483_thumb.png

    post-76413-0-45014800-1320708489_thumb.png

  3. Hei!

     

    Først: Har prisene på SSD gått opp etter flomkatastrofen i Thailand?

     

    Er på utkikk etter ny SSD da raidet mitt har blitt ustabilt som fy (2x Samsung f3 1tb raid 0 på Asus Crosshair IV), så tenkte jeg skulle kjøpe en SSD og bruke den som OS-disk i stedet for snurrediskene. Ser at m4 blir foretrukket av flere her, men ble skuffet over relativt lav lesehastighet (~175MB/s). Ser at Corsair Force er oppgitt til å ha helt rå lese- og skrivehastighet, er det noe galt med den siden mange foretrekker m4 fremfor f.eks. den?

     

    Evnt. noen tips til en annen SSD som kan duge? Kriteriene mine er egentlig rundt 120GB plass, og at disken er kjapp. Har ikke dedikert kontroller, så ikke noe poeng med noe som fliser hovedkortet mitt.

     

    Mvh. Anders

  4. Skulle dem sagt "vi er mye verre, stem på oss"?

     

    Var ikke slik jeg mente det. Han presterte å komme med mange løse påstander om partiet, som bla: alt blir flott med Ap! Skjønner du hvor jeg vil? Det var så lite spesifikt, om han bare hadde sagt f.eks. "De har bedre miljøpolitikk" elns. så hadde det nesten vært greit.

  5. Jeg må bare spørre, er du seriøs? For hvis du ikke er det så gidder jeg ikke begi meg ut på en diskusjon. Du slenger ut så mange påstander uten videre argumentasjon, så jeg mener det er skjellig grunn til å sette spørsmålstegn ved seriøsiteten din. Greit nok at emnet er "hva syns...", mener fortsatt det burde være et minimum av begunnelse.

  6. Okei, jeg skal prøve å være litt mer saklig. Velgerne er kanskje ikke idioter, men de er uvitne. Men de som vet hva de gjør, de er idioter. Jeg er enig i mye av det FrP sier, men mye av det jeg er enig i er ønsketekning. Høyere lønninger, lavere skatt, lavere avgifter, billigere varer/tjenester. ALLE vil ha det, men det går ikke.

     

    FrP er et rasistparti. De dømmer folk etter om du heter Mohammed eller Ola, om du er mørk i huden eller ikke.

    De har fåreslått at illegale innvandrere skal nektes akutthjelp hvis de behøver det, og de har foreslått dødsstraff i flere tilfeller. Dette er i mot menneskerettighetene, og derfor mener jeg at man ikke ta de seriøst.

     

    Jeg tolker innlegget ditt dit hen at du deler FrP-velgere inn i to grupper, de uvitende og idiotene. Trenger jeg si mer?

  7. Noen andre som ser på Viasat 4 akkurat nå? Så på et program om en jente som hadde tatt noe brystoperasjonsgreier, og så plutselig var det som om noen byttet kanal (ikke på tven min, men i studioet!) til noe softcore porno! Har aldri sett noe lignende, de bytta mellom flere forskjellige kanaler!

     

    Pågår faktisk enda! Hahaha de kommer til å slite med å forklare det her!

     

    Edit: Sorry hvis det ble feil forum, tenkte bare jeg skulle få infoen ut til andre asap så andre kan se :p

     

     

     

    Løst: Viste seg at det var et program som heter No Signal, der de faktisk bytter mellom flere forskjellige kanaler. Skjønte ingenting før jeg sjekket programmet til Viasat 4 på nett... :p

  8. Hei!

    Jeg har akkurat kjøpt meg ul30vt versjonen av denne PCen. Det jeg har merket meg er at trådløskortet virker treigt og ustabilt. Har lest at det er flere som har det samme problemet, men at det kan hjelpe å innstallere en ny driver. Jeg finner ingen nyere drivere hverken hos ASUS eller Intel (Er vel Intel som har produsert kortet?).

     

    Er det noen som har/har hatt samme problemet og har klart å løse det?

     

    Har forresten også en "stuck" piksel midt på skjermen, er det grunn nok for å regne det for en feilproduksjon?

     

    Takker for alle svar!

     

    Mvh Anders.

     

    EDIT:

    Søkte litt mer rundt, og kom over denne driveren hos Intel: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19302&ProdId=3229&lang=eng

     

    Hittil ser det ut til å virke strålende!

  9. Hei!

    Skal straks bygge meg ny PC, og i den sammenheng har jeg satt sammen en liste på prisguide.no med deler jeg tror passer bra sammen. PCen skal brukes til for det meste fps-spill, og jeg vil gjerne at den skal takle fremtidige spill som Crysis 2.

     

    Handleliste her!

     

    Planen er å kjøre HDDene i RAID 0 helt til Intel kommer med ny gen av SSDene sine.

     

    Lurer også på om kabinettet kanskje kan bli for lite?

     

    Takker og bukker for alle innspill!

     

    Mvh. Anders.

  10. Hei!

    Har planer om å bygge ny PC til mellom 10k og 20k. Målet er ikke å bruke 20k, men dersom det er nødvendig så går det greit. Jeg har:

    • Skjerm
    • Mus
    • Tastatur

     

    Ønsker helst å ha et stilrent kabinett uten for mye bling. PCen skal brukes til for det meste FPS som MW2, BC2 og også Crysis 2. Skjermen jeg bruker har HDMI-inngang.

     

    Takker for alle svar!

     

    Anders

×
×
  • Opprett ny...