Gå til innhold

Sgt_Stilongs

Medlemmer
  • Innlegg

    419
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sgt_Stilongs

  1. Stormen64 skrev (10 timer siden):

    Kun en gruppe mennesker jeg har sympati for når det gjelder nye grafikkkort. Jo, det er den vanlige forbruker. Nvidia, msi, komplett, proshot etcetcetc vet meget godt det her "gi ut litt og litt når de dukker opp" bare supplerer scalpere. De sitter der og refresh kjøper med botter etc. så snart knappen endrer seg så er det allerede kjøpt, hvor du og jeg kanskje får melding 10-20 min for seint. Kanskje de kan brygge litt mer stock nå før de leverer ut.

    Bare tenk. Så lenge scalpere selger varene sine og produsenter bare leverer litt og litt med ingen kjøpsbegrensning så kan i teorien scalpere dominere og endre markedet vi kjenner. Er mange å skylde på og jeg skylder på dem alle.

    Skal du skylde på noen, så får du skylde på de som kjøper disse varene til blodpriser av scalperne. Tror ikke nettbutikkene ønsker å levere varer til scalpere, men heller fornøyde kunder.

    Som Yopaz skriver håper jeg også at mange av disse scalperne blir sittende med alle varene de har klart å få tak, og forhåpentligvis må se seg nødt til å selge med tap når produsentene klarer å møte etterspørselen.

  2. Har ikke spilt NFS Payback, men bilene er mye bedre å kjøre enn NFS 2015! Man kan velge mellom "clutch kick" (trykke to ganger på gassen) eller bremse for å starte en drift. Dette er en innstilling man kan gjøre on the fly mens man kjører. Man kan også skru tracktion control av/på. Ellers er det forskjellige deler som avgjør om bilen er god til drift/grip/off-road.

    Selve historien i spillet er altfor kort, og tilleggskarakterene gjør lite for å legge til innhold.

  3. Uber er et stort internasjonalt konsern som driver business på en måte som grenser til ulovlig. De gjør det de kan for å presse prisene ned, noe som gir lavere lønn til sjåførene i en allerede presset bransje. De nekter for at sjåførene er ansatte hos dem for å slippe å betale avgifter og å ta ansvar. De hevder de kun er en videreformidler og betalingsplattform for transporttjenester, og at de driver med delingsøkonomi, mens realiteten er noe helt annet. 

     

    Men hvis du liker suspekte gigakonsern som ikke respekterer sine ansatte og betaler så dårlig at ingen kan leve av å kjøre taxi lenger, så antar jeg at det er en god dag for deg, ja. Den lovlige taxi-bransjen har definitivt sine problemer, men å slippe inn nye aktører som har enda mindre respekt for både regler og ansatte er ikke løsningen.

    Hvis det er så ille å være sjåfør for UBER hadde de vel ikke hatt sjåfører i det hele tatt, da de heller hadde søkt andre jobber eller søkt arbeidsavklaringspenger mens de søker andre jobber? Det er vel ingen som blir tvunget å kjøre for UBER...

    • Liker 1
  4. Løpene kan etterhvert blir veldig enkle å vinne, men dette føler jeg bare er en liten del av spillet etter mange timer i den lukkede betaen. Der jeg virkelig koser meg og glemmer at timene flyr er når jeg utforsker kartet. Så merker jeg kanskje at Rally Raid Jeepen min kunne trengt et par oppgraderinger og er tilbake og kjører noen rallyetapper. Så er det ut og utforske igjen. Men så tester jeg en ny bil, og er igjen tilbake på startlinjen og kjører noen løp for å tjene cash. Og så må den nye bilen, som kanskje er en annen klasse, oppgraderes med en helt ny type aktivitet.

     

    Stikkordet her er variasjon. Jeg gleder meg til release og et spill som jeg kan spille på min måte. Ingen som tvinger deg til å drifte om du ikke ønsker det. Det finnes flere måter å finne oppgraderinger på, selv om disse ikke er like effektive. Selv om man ikke har tilgang på f.eks. monster truck aktiviteter i betaen, er det ingenting som hindrer deg fra å kjøpe en og finne oppgraderinger etterhvert som du utforsker kartet.

    • Liker 1
  5. Så lenge det skjer på samme måte som med Fallout 3 og New Vegas er det ingenting galt i å lansere season pass til Fallout 4. Vi forventer jo selvfølgelig at spillet er komplett ved lansering, uten at man føler at noe mangler.

     

    Ser man f.eks. på Borderlands har man aldri vært garantert alt innhold ved kjøp av season pass, og det har variert om season pass inkluderte store DLC eller bare en ny karakter.

     

    Bethesda har vært gode på tematiske DLC-er til Fallout som man ikke har følt naturlig i selve spillet, men som frisker opp spillopplevelsen for de som ønsker mer.

    Jeg ønsker i alle fall season pass til Fallout 4 velkommen, men venter kanskje å kjøpe det til jeg vet hva de faktisk kommer til å inneholde eller hvor godt jeg kommer til å like Fallout 4.

     

    Ser man også på en viss DLC til Mass Effect 3 vet man i alle fall hvordan DLC-er ikke skal gjøres, hvor man måtte betale ekstra for å få et oppdrag som var mer enn vesentlig for hovedhistorien i spillet (og spilluniverset for den saks skyld).

  6. Lever fortsatt i håpet om at det kommer et Devil May Cry 5 som fortsetter HISTORIEN der 4 sluttet. Nero er ikke ubetydelig for historien siden de valgte å lage denne karakteren så sent i spillserien. Eller er det jeg som har gått glipp av historien? Men ungdommen nå til dags er vel ikke interessert i historie gjennom flere spill i en serie...

     

    Og ja; Hvorfor heter spillet Devil may Cry: Devil May Cry?!

×
×
  • Opprett ny...