Jump to content

Sgt_Stilongs

Medlemmer
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

About Sgt_Stilongs

 • Birthday 05/03/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har ikke spilt NFS Payback, men bilene er mye bedre å kjøre enn NFS 2015! Man kan velge mellom "clutch kick" (trykke to ganger på gassen) eller bremse for å starte en drift. Dette er en innstilling man kan gjøre on the fly mens man kjører. Man kan også skru tracktion control av/på. Ellers er det forskjellige deler som avgjør om bilen er god til drift/grip/off-road. Selve historien i spillet er altfor kort, og tilleggskarakterene gjør lite for å legge til innhold.
 2. Hvis det er så ille å være sjåfør for UBER hadde de vel ikke hatt sjåfører i det hele tatt, da de heller hadde søkt andre jobber eller søkt arbeidsavklaringspenger mens de søker andre jobber? Det er vel ingen som blir tvunget å kjøre for UBER...
 3. Ser for meg at Warframe og Crysis fikk barn sammen, og at dette barnet ble adoptert av Destiny. Spent på å se om dette bringer noe unikt til spillerne.
 4. Løpene kan etterhvert blir veldig enkle å vinne, men dette føler jeg bare er en liten del av spillet etter mange timer i den lukkede betaen. Der jeg virkelig koser meg og glemmer at timene flyr er når jeg utforsker kartet. Så merker jeg kanskje at Rally Raid Jeepen min kunne trengt et par oppgraderinger og er tilbake og kjører noen rallyetapper. Så er det ut og utforske igjen. Men så tester jeg en ny bil, og er igjen tilbake på startlinjen og kjører noen løp for å tjene cash. Og så må den nye bilen, som kanskje er en annen klasse, oppgraderes med en helt ny type aktivitet. Stikkordet her er variasjon. Jeg gleder meg til release og et spill som jeg kan spille på min måte. Ingen som tvinger deg til å drifte om du ikke ønsker det. Det finnes flere måter å finne oppgraderinger på, selv om disse ikke er like effektive. Selv om man ikke har tilgang på f.eks. monster truck aktiviteter i betaen, er det ingenting som hindrer deg fra å kjøpe en og finne oppgraderinger etterhvert som du utforsker kartet.
 5. Snart kommer de vel med en STRIX-utgave med mye bedre specs
 6. Noen som spiller enda? Ikke spilt siden The Dark Below. Holder på å oppdatere nå og skal kjøpe TTK og ROI asap Bjornar86 på PSN
 7. Hvorfor beskrives 1440p som 4K når den ikke har 3840×2160 oppløsning? (4K kommer av antall horisontale pixler). Det burde heller beskrives som 2.5K mens 1080p er 2K?
 8. Helt genial funksjon! En real berg og dalbane som kjører innom et bredt spekter av de sjangrene jeg allerede hører på. Selv om jeg skipper relativt mye av det som fornyes hver uke, øker antallet låter betydelig i listen hvor jeg samler alt av interesse.
 9. Hadde ikke gjort noe å fått oppgradert min gamle Galaxy S3 med sprukket skjerm... ^^,
 10. Hvorfor er ikke google.com blokkert? Der kan man jo også finne mye som er ulovlig...
 11. Så lenge det skjer på samme måte som med Fallout 3 og New Vegas er det ingenting galt i å lansere season pass til Fallout 4. Vi forventer jo selvfølgelig at spillet er komplett ved lansering, uten at man føler at noe mangler. Ser man f.eks. på Borderlands har man aldri vært garantert alt innhold ved kjøp av season pass, og det har variert om season pass inkluderte store DLC eller bare en ny karakter. Bethesda har vært gode på tematiske DLC-er til Fallout som man ikke har følt naturlig i selve spillet, men som frisker opp spillopplevelsen for de som ønsker mer. Jeg ønsker i alle fall season pass til Fallout 4 velkommen, men venter kanskje å kjøpe det til jeg vet hva de faktisk kommer til å inneholde eller hvor godt jeg kommer til å like Fallout 4. Ser man også på en viss DLC til Mass Effect 3 vet man i alle fall hvordan DLC-er ikke skal gjøres, hvor man måtte betale ekstra for å få et oppdrag som var mer enn vesentlig for hovedhistorien i spillet (og spilluniverset for den saks skyld).
 12. De tjener jo rått på dette spillet, selge det to ganger til samme spiller Ikke like mye som om de hadde solgt alle utvidelsene som DLC'er i stedet for normale oppdateringer. Da er det helt greit å kjøpe det to ganger
×
×
 • Create New...