Jump to content

Dragavon

Medlemmer
 • Content Count

  5623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Dragavon


 1. Snikpellik skrev (3 timer siden):

  Det jeg forresten stusser litt på her er at The Sun har en eksklusiv sak om dette hvor det ser ut som de hadde fotograf på stedet. Jeg tror ikke dette er noe iscenesatt PR-stunt, men det er noe som er rart med at The Sun var der.

  Når du ser på historien til engelske tabloider så er det ikkje utenkelig at de har gjort noe slikt. De har gjort mye værre ting før.


 2. Sandy Koufax skrev (6 timer siden):

  Solskjær gjorde en alvorlig feil ved å ikke ha en erstatning for Lukaku når han ble solgt.

  Er enig med det Solskjær gjorde / ikkje gjorde der eg.

  Når han ikkje fikk de spillerene han ville, enten fordi de ikkje var tilgjengelige, eller fordi de ikkje virkelig ville til United, så lot han være å kjøpe noen bare for å kjøpe noen.

  Støtter det 100%, skjølv om det betyr at vi i perioder sliter.

  • Like 2

 3. Gravitass skrev (7 timer siden):

  Fra Wikipedia om solen:

  "Med en effektiv overflatetemperatur på 5 778 K (5 505 °C) har solen en tilnærmet hvit farge, men fra jordoverflaten fremstår den som gul på grunn av atmosfærisk spredning av blått lys."

  Betyr dette at om vi hadde gått i bane rundt en annen sol så hadde alle farger vært annerledes?

   

  Fargene hadde jo vore de samme, men lyset hadde vore annerledes. Det hadde blitt som når du bruker fargede lyspærer.


 4. Å slå PSG var såklart en stor bragd, men på det tidspunktet var de fremdeles i flytsonen og begeistringen etter managerbyttet.

  Å slå ett revansjesugent City over to kamper tror eg blir beinhardt. Med mindre Guardiola driter i ligacupen og stiller med ett b-lag.


 5. De ville jo helst hatt flere i sommer også, og det var ihvertfall en spiss nede i Italia som klubbene mer eller mindre var enige om, men så var fyren sjølv heller lunken til United.

   

  Og da sa Solskjær, at om en spiller ikkje virkelig vil spille for United så står vi heller over.


 6. Jeg stiller meg ikke bak teorier om å fylle venners lommebøker framfor å gjøre en god jobb for arbeidsgiver, men Solskjær har vært svak for gamle, kjente når han ser etter nye spillere.

  Jeg er litt overrasket over at han kastet ut Smalling og Jones.

   

  Absolutt alle trenere i verden har favorittspillere de har samarbeidet med før, og har troen på.

   

  Enten de heter Solskjær, Klopp eller Zidane.

   

  Absolutt alle trenere har også tatt feil av og til.

  • Like 2

 7. Her menes det vel å studere dem på avstand regner jeg med? Det er jo litt artig å leke med tanken på å faktisk sende en sonde til dem for å studere og ta prøver. Vi har jo gjort det tidligere med kometer. Det er jo en glimrende anledning til å lære noe om andre solsystemer som vi ellers ikke har tilgang til på grunn av de svimlende avstandene.

  En komet kommer jo regelmessig i en forutsigbar bane, det er derfor vi kan sende ut ett fartøy som kan møte en komet i banen.

   

  Disse objektene kommer jo helt uventet og i enda større hastighet enn kometene. Så med mindre vi utvikler teknologi som i dag bare eksisterer i sience-fiction så kommer vi aldri til å bli i stand til å komme på nært hold av dem.

×
×
 • Create New...