Gå til innhold

jim_smyth

Medlemmer
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av jim_smyth

  1. Her gikk jeg på med nytt mot og 10L bøtte. Etter å ha funnet ut at vannmengden var mer enn halvert i takdusj sammenliknet med hånddusjen, så var det bare å eliminere. Tok ut alle reduksjons-deler jeg fant og fyller nå bøtta på ca 30sek. Kona er fornøyd, og vi andre får heller skru ned trøkket for å spare på vannet. Nå er det ikke akkurat noen sparedusj lenger, men det var heller ikke det jeg kjøpte. Med dagens strømpriser og energibehov så spørs det om ikke jeg skal legge inn en gummiring i takdusjen for å begrense hvor mange dyser som brukes allikevel. Vi må alle bidra for miljøet og egen lommebok...
  2. Hvordan gikk det med denne saken? Vi har samme utfordring med takdusjen til tapwell 7200. Den gir for lite trykk for kona. Lurer på å tette endel av dysene, for det er jo mange av de. Jeg får ta en tilsvarende sjekk med bøtte som beskrevet over.
  3. Ok, takk. Drivreim-krymp er ikke reell hypotese? Å få lageret inn i lagerhuset er trangt, så virker ikke som det er slark der heller. Men det kan jo være det klarer å legge seg i skjev vinkel. Kan legge til at feilen startet når jeg stoppet og startet igjen klipperen når "klipperommet" hadde masse klipt gress i seg, som gjorde at bladet ikke gikk rundt. Det kan ha lagt ekstra press på ulike deler.
  4. Heisann. Jeg har en bosch elektrisk gressklipper som går rundt, men der bladet ikke gjør det. Etter demontering for å sjekke hva som skjer ser jeg at drivreima sitter veldig stramt slik at det ene hjulet blir skjevt og kommer borti det andre hjulet, iallefall deler av det. Det sitter såpass stramt at det er vanskelig å sette motoren tilbake i klipperen. Er det sånn at drivreimer krymper med alder? Er det også delårsak til at de kan ryke? Hjullager er også en mulig synder, men jeg kjenner ikke noe (særlig) slark i de.
×
×
  • Opprett ny...