Jump to content

SiQux

Medlemmer
 • Content Count

  136
 • Joined

Community Reputation

0

1 Follower

About SiQux

 • Birthday 11/15/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11724 profile views
 1. Har en heftig Win98 gaming rig som trenger et nytt kabinett, så hvis jeg vinner er det dette som blir satt inn. CPU: Intel Pentium III 933Mhz HK: ASUS CUV4X-V GPU: MSi GeForce4 MX420 64MB RAM: Kingston ValueRAM 256MB PC-133 x2 HDD: Maxtor DiamondMax 10 120GB PSU: Chieftec 250W CD/DVD: Plextor PX-860A (Svart) Floppy: Sony Diskettstasjon 3,5" 1,44MB (Svart) Tenker det kan være kult med hvite vifter uten LEDs. Trenger nok: x2 230mm x2 120mm Kjører også på med hvite kabler. Jeg vet ikke hva dere har liggende, så prøver med på: x2 IDE kabler x1 Floppy kabel x1 ATX 20-pin (evt. 24-pin) forlenger x2 Molex til 3 vifte adapter 7V x3 Molex forlengere Og hvis dere har det så hadde det vært kult med en: Shinobi 5.25" Drive Bay Cover
 2. Da var jeg ute også... Hadde litt for lite å gjøre, så ble til at jeg tapte veldig i går kveld. Regner med å tape litt i dag også, utrolig hvor deilig det er å kunne gjøre denne aktiviteten igjen. Lykke til videre til dere som fortsatt er med!
 3. Får vel rapportere litt jeg også ...har ikke dratt'n i dag heller
 4. Regner med at jeg klarer det, har gått veldig fint så langt. Tror jeg går for oktober også... vi får se.
 5. Så du har gått tilbake flere sider i tråden for å kritisere min UI og hevne deg på meg. Jeg synes det var utrolig barnslig. Å kritisere min UI gjør heller ikke din UI penere. Vel, jeg så UI'n din da du posta den, men valgte og ikke poste noe om den da... men ja, gikk tilbake for og se på den igjen, skyt meg. Og dette gjør at jeg ikke tar din kritikk seriøst. Dette er idioti, selv om jeg vet at det ikke er seriøst ment. Yes, de 3 var ikke seriøse, men det andre jeg skrev var det. Men uans, nå gidder jeg ikke skrive noe mer til deg... du liker ikke min UI og jeg liker ikke din... La oss heller få inn flere bilder her.
 6. Må bare si noe på den der... Går du ut i fra at alle som har en female char. er en jente/kvinne IRL og? Personling valgte jeg female NE warrior og human warlock fordi de simpelheten ser bedre ut når de caster/slår en male. og siden dette er en tråd om UI'en så blir det bare feil og trekke ned pga. charen han/hun bruker. Går absolutt ikke ut i fra at alle med female chars er jenter/kvinner i RL nei... men liker fortsatt ikke menn/gutter som lager seg female chars (brodern han en female char, og jeg liker absolutt ikke han) Men det var en grunn til at de 3 siste kommentarene står litt under de andre, og jeg beklager hvis du ikke skjønte det... Så da sier det her, beklager TomFu, jeg trekker ikke ned UI'n din fordi du spiller female char, og jeg trekker den ikke opp fordi du spiller Horde og har en festlig avatar heller... Dette var ikke ment som en "- pga funserver" ting... Puh, den er da morsom den da, bare noe jeg satt på... må finne ut av hvilke fonts jeg skal ha på andre ting først... Vet ikke hvorfor fargen er feil da, skulle vært etter dmg-type, jaja.
 7. Jeg er veldig glad i fargen, syns den passer flott til meg som er frostmage. ABF layout'n er en av de få som faktisk ser bra ut. BantoBar texturen er også en av de få som ikke ser for ille ut. Fonten er greit nok, har ikke fått bytte den enda. Outline er deilig, ikke gjort noe særlig med fonts her heller. Stor og i veien? ...jaja Litt tynne kanskje, men utenom det er de knall... BantoBar texturen her også, ofc. Jeg liker plasseringen av buffs/debuffs, litt ekkelt og bli vant til, men nå er det knall. Kanskje det jeg liker best med UI'n min. At jeg har glemt og ta av at Dr.Damage viser dmg på buttons er greit nok, brackets rundt tiden er gull, i samme stil som brackets rundt andre ting, som f.eks. party. Greit nok at du ikke likte den... Ikke for og virke barnslig, men får vel si hva jeg syns om din UI da... et par ting: - Klokka di ser jævlig ut. - Liker ikke fontene du bruker på unitframes - HP og mana fonts er alt for store. - 3D models i unitframes, grusomt. - Ikkeno brackets i chatten, æsj... - Buffs/debuffs er stygge. - Alt for stort mellomrom mellom buttons. + Castbars er en av de få tingene som ikke ser for ille ut her, men fjern ms fra player castbar da. + Chat fonten er ok - Menn/gutter som spiller female karakterer + Horde + Du har en festlig avatar Ser kjipt og kjedelig ut, er alt for likt alt annet av pakker du finner liggende... prøv og lage som ser litt personlig ut... elf_man: rosa er knall da
 8. Yes, men slenger ut noen UI bilder jeg da... Kose bilde Og et i AV så dere får sett med litt mer stasj ute... (har ikke fått fiksa DBM og NECB 100% enda)
 9. enGB/patch-enGB-2.mpq også DBFilesClient/Spell.dbc =) ...om det bare er navna på spells du lurer på så kan du gå på wowhead.com... Browse - Spells - Class Skills - (Klasse)
 10. Oh yeah =) Du har ikke noe vi kan bruke på Moonkin Form da? Sliter litt med den atm... Mvh SiQux
 11. Jaja... jeg må si at jeg koser meg med dette, så jeg ser ikke på det som waste... WoW i segselv er vel også waste da... Og til dere som syns at det ikke kan bli bra pga ord som ikke kan oversettes og andre ting og syns det bare er tull... Dette er bare noe vi gjør for gøy, om det er noe som ikke blir 100% riktig så var det synd, men vi gjør vårt beste hvertfall. Og vi skal ikke oversette quests, items, mobs, bøker og steder. Blir spells (og alt i spellbook), talents, raser, klasser og annet stasj. Forresten, som jeg sa så er dette bare for gøy... Var egentlig bare til vennegjengen så vi kan ha det litt morro med spells som høres morsomme ut. Men hvis det er noen andre som har lyst på litt Norsk WoW også så ser jeg ingen grunn til at vi ikke kan sende det til dem... Stakk og la meg jeg da... God natt Mvh SiQux
×
×
 • Create New...