Gå til innhold

mintman

Medlemmer
  • Innlegg

    1 563
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mintman

  1. Hei,

     

    Vurderer ny bærbar pc og det står nå mellom å fortsette med Windows eller gå over til Mac.

     

    Mine krav er ganske enkle:

    - den skal være tynn

    - SSD disk for rask oppstart

    - trenger ikke stor intern HD

    - brukes stort sett til surfing og se på bilder

    - skal ikke brukes til spilling

    - bør ha mulighet til HD avspilling på TV

    - budsjett. ca 10 000,-

     

    Valgene slik jeg har vurdert det er:

    Macbook Air http://www.prisguide...hz-128gb-161241

    eller

    Samsung 900 serien http://www.prisguide...3c-a02se-168721

     

    Hva bør jeg velge?

  2. Flott, tusen takk for svar. Har også snakket med Viasat i dag og fått bekreftet at i.o.m. at jeg har tvillingabonnement og skal ha 1 HDPVR dekoder pluss 1 HD dekoder, så kan jeg bruke hodet jeg har i dag som jeg fikk med HD dekoderern, og må trekke en ekstra ledning fra parabolen.

     

    Men hvorfor er det slik? Med kabel klarer man seg jo med en ledning inn i boksen for å kunne ta opp og se på to forskjellige kanaler. Kona er ikke like fornøyd med alle kablene ned fraparabolen + hullene i veggen.

  3. Med 2 barn fra før og tvillinger på vei i februar går plutselig bilvalget fra velge og vrake til å fokusere på stor bil med god plass. Vi vil ha behov for plass til tvillingvogn i tillegg til all annen bagasje, så vi har funnet ut at Citroen C8/Peugot 807 (akkurat samme biler) er biler vi kan leve med. Har sett på en C8 2007 modell som har gått 68000 km, men har hørt veldig mye negativt om franske biler generelt og spesielt mye problemer med disse bilene. Er det noen kyndige her inne som kan gi noen anbefalinger om dette er ok bil å gå for eller ikke?

  4. Her kan du vel få like mange svar som det finnes sykler. Bestem deg heller for hvor mye du vil legge i sykkel, prøvesykle og finn hvilke du synes passer deg best, og til slutt tenk på vekten på sykkelen.

     

    Og til slutt som Lance Armstrong en gang sa: "It's not about the bike, it's the rider".

  5. Hvis du bare skal bruke den på landevei og også vinterstid, ville jeg helt klart valgt cyclocross. Denne er så nærme en landeveissykkel du kan komme, men kan allikevel sette på piggdekke. Problemet er at cyclocrosssykler ikke er veldig vanlig i Norge enda, og du har ikke så mange valgmuligheter som ved Hybrik/Terrengsykkel.

     

    Har dessverre lite greie på cyclocross sykler, så kan ikke hjelpe deg med tips til spesifikke sykler.

  6. Vanskelig å forklare hvordan dette festes, men det skal være en slags festemekanisme som følger med som ikke er på bildet ditt. Denne skal festes under setet på de to stengene som fester setet til setepinnen. Etter at denne er festet er det bare å klikke Bikepack'en på denne mekanismen.

  7. Fordelene er jo at det ofte er fellestreninger som for mange er mer motiverende enn å trene aleine. Videre får du ofte rabatter i sportsbutikker gjennom klubben, men hvis du skal sykle ritt så er en viktig del at du kan få helårslisens (som inkluderer forsikring under trening og konkurranse, kontra å kjøpe engangslisens til hver ritt (200,-). Du kan også få bra trenings-/utstyrsveiledning fra andre i klubben.

     

    Ulempen er vel kanskje at du som regel må være med på dugnad/loddsalg, etc.

  8. Noen som veit om en grei FS MTB til rundt 15-17.000kr?

     

    Specialized Stumpjumper er utsolgt så og si over alt, har ringt til Stians Sport og de selger dem ikke lenger. :(

    Canyon har evig lange leveringstid..

     

    I siste Terrengsykkel var det test av hard tailer i prisklassen rundt 15000. Her var det Diamant Silver Cape som selges hos G-Sport som vant testen. Alternativt Nakamura Platinum Core som er helt identisk sykkel som Diamanten, men selges hos Intersport.

  9. Alle merkene som er nevnt her er bra sykler. Ta deg en tur innom noen butikker og få prøvesykle litt. Da ser du fort hvilke du synes passer deg.

     

    Jeg ville lagt noe mer enn 5000,- i sykkelen som du nevner selv. Nakamura (Intersport) og Diamant (G-Sport) har sykler der du får mye for pengene. Dette er helt like sykler men med forskjellige navn.

×
×
  • Opprett ny...