Gå til innhold

MartinF

Medlemmer
  • Innlegg

    24 006
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Innlegg skrevet av MartinF

  1. Comma Chameleon skrev (4 timer siden):

    Like greit det. Eneste grunnen til at Mick Schumacher har vært relevant siden han fikk fyken fra Haas er pga. navnet. Blir nok aldri å kjøre F1 igjen.

    Ja, for det at han vant F3 og F2 sammenlagt på tre år har selvfølgelig ingenting å gjøre med at han fikk sjansen i F1... Mick er åpenbart en solid racerfører, men jeg tror heller ikke han får fast plass i F1 igjen.

    • Liker 1
  2. Dragavon skrev (3 minutter siden):

    På F1TV viser dei her kor mykje plass Perez hadde på venstre side, likevel drifter han over mot høgre.

    Racing line. I Monaco. Det er ikke Perez sin jobb å ødelegge sin linje når Kmag ikke er i nærheten av å være ved siden av han.

    • Liker 4
  3. Jeg savner kommunikasjonen mellom dommer og VAR. Vi som seere/fans blir sittende i flere minutter uten å få vite hva det snakkes om på mellom dommer og VAR. Det burde blitt standard på saker som stopper spillet og spesielt ved on field review å la oss høre dialogen mellom dommerteamene. De har gjort noe sånt i Australia. Vet ikke om det er fast eller kun av og til, men dette burde bli standrd og live ved OFR. 

     

  4. Too easy. Enorm match fra flere i dag. Midtbanen med Øde, Rice og Partey er alle bunnsolide. Havertz hadde en elendig førsteomgang, men blir nesten Messi i andre. Trossard viser igjen at han fortjener å starte foran Martinelli atm, forsvaret holder nullen igjen.

    5-0. Mot Chelsea. Den så jeg ikke komme, selv om dette er et rimelig mediocre Chelsea-lag.

  5. Comma Chameleon skrev (58 minutter siden):

    Men du nevner jo gang på gang at du kun bryr deg om førsteplassen.

    Har aldri sagt jeg kun bryr meg om førsteplassen. Men det er selvfølgelig ikke mulig å ignorere vinneren. Alt jeg ønsker meg er fight on seieren. Er det for mye å ønske seg?

    Syns hverken dominansen til Vettel eller Lewis var like kjedelig som det vi ser nå med Max.

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  6. Klarer ikke være så jævlig skuffet. Vi taper med ett mål mot Bayern. De forsvarer ser mesterlig i førsteomgangen og gir oss null plass. Har to mann på Saka så han har en umulig oppgave. Martinelli brenner en eventyrlig mulig i første som kunne snudd kampbildet helt. Martinelli følger ikke Kimmich på 1-0 heller. Elendig match fra han, igjen.

    Nå kan vi fokusere 100% på ligaen. To poeng opp til City som må ut i ekstraomganger nå. Vi trenger den hvilen vi kan få med den bredden (eller mangelen på bredde) vi har i stallen.

    COYG!

    • Liker 1
  7. Sjørøver skrev (1 time siden):

    Har lufta gått litt ut av folk? Merker det er veldig lite engasjement i vennekretsen vs i fjor. Twitter mener det er for det har vært to løp på rad med dårlige tidspunkt for løp i Europa og USA. 

    Tja, litt blanding for min del. Det ene er dårlige tidspunkt for løpene, men også fordi det er ekstremt lite spenning. Red Bull-dominansen ødelegger mest for min del. Sorry, men jeg gir litt bæng i at det er kamp om P10 og 11.

  8. Hr Kotelett skrev (37 minutter siden):

    Hvem er neste finne etter Bottas? Sålenge jeg har sett F1 har det vært en fra Finland, men har ikke fått med meg noen arvtaker? 

    Den som er nærmest pdd er nok Tuukka Taponen som vant Formula Regional mesterskapet i midtøsten/UAE i vinter og skal kjøre Freca (Formula Regional Europa) for R-ace i år, samme lag som Stenshorne kjørte for i fjor. Veien derfra og opp til F1 er lang...

    • Liker 1
  9. Sjørøver skrev (3 timer siden):

    Det blir mer og mer åpenlyst at Max skal gjenforenes med en tidligere lagkamerat. 

    Sainz? Skjer jo ikke at Red Bull putter en fører (Ric) i den andre bilen som er dårligere enn den som sitter der nå.

  10. Evil-Duck skrev (36 minutter siden):

    6 poeng til my boy Tsunoda 🥰. Fullstendig utklasset Ricciardo så langt denne sesongen

    Og det er fortsatt folk der ute som rater Ric og mener han skal ha Red Bull-setet til Checo neste sesong. Fyren har jo blitt utklasset siden han dro fra Renault.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...