Gå til innhold

msulland

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av msulland

  1. Dette er like mye et virus som alle vanlige program.

     

    Krever først at brukeren laster det ned.

    Så at det blir pakket ut.

    Så at brukeren selv starter det.

    Da får en spørsmål om root passord og brukernavn.

    Dette må så tastes inn riktig av brukeren.

    Brukeren må så trykke "OK"

     

    Da først gjør programmet NOE som helst.

     

    Typisk råtten artikkel fra programmer.no og spesielt Arsæll Benediktsson. Arsæll Benediktsson LES FØRST hva som er problemet, så kan du skrive så dumme ting som at det har kommet et nytt virus.

     

    PS, dette er ikke å se på som et virus, men som hvilket som helst annet program. Må nok skuffe deg med at OS X IKKE kjører programmer uten å spørre brukeren først. Og det kreves et par klikk ekstra for å la et program få gjøre noe farlig på systemet ditt, for ikke å nevne at brukeren burde ta hintet når et bildet begyner å kreve tilgang til systemet utover det vanlige programmer får tildelt.

  2. Voks opp folkens.

     

    EU og andre driter mer eller mindre i kildekoden til MS. Det de er ute etter er å kunne se hvordan ting fungerer, hvordan det snakker sammen. Er først da en har mulighet til å lage produkter som jobber sammen med windows. Er også dette MS sikkert er mest redd for, for hvis en har en BSD som gjør like god jobb opp mot Windows som Windows 2k3 server. Hva skal en da med Windows server? Er jo på ingen måte tvil om at BSD er tryggere, raskere og sikkrere.

     

    Dere to øverst som skrev før her har vel knapt prøvd noe annet OS en windows, eller prøvd å sette dere litt inn i hvordan en lager software og hva et monopol er og gjør med kunden.

  3. Blir nok hardt å ikke kjøpe seg en ny MacBook Pro nå :( Selv om Powerbooken min bare er et år.

     

    Zappza: Hvorfor tror du at alt skal være likt bare for at det er en x86 cpu i maskina? Bare for at maskinkodene er like betyr dette på INGEN måte at resten er likt.

     

    En ting er sikkert. Med mac betaler en for design, OS X, masse bra software som følger med og ting som ikke kan vises på specs som alle bryr seg så mye om. F.eks en utrolig innsynsvinkel på skjermen. Et tastatur som er utrolig og en pekeflate som ingen engang kommer i nærheten av å kunne kopiere. Dette kan ikke måles i hastighet osv, men betyr så utrolig mye mer.

     

    Til dere som klager og IKKE har prøvd en nyere Powerbook. Gå og prøv en, så kan dere klage, eller sansynligvis vil dere holde kjeft :)

     

    Gleder meg som en unge til å kjøpe intel macbook pro med tid og stunder. Men først skal jeg vente på tester online. Er spesielt spent på strømforbruket, da dette betyr mye for meg.

  4. En liten undring: Leverer RedHat oppdateringer spesielt til RedHat 7.2? Denne er omtrent like gammel som Windows XP Home, forskjellen er at RedHat har kjappere utskifting av versjonsnumre.

     

    Du glemmer at linux og gnu delen blir utviklet etter en helt annen tankegang en windows. Er snakk om ofte oppdateringer og slikt. Ikke som i windows verden at alle sitter stille i 5 år og venter på noe "nytt".

  5. Dette blir for dumt. Sier bare en ting, få opp øynene. Sett hvilke OS som står for mesteparten av webhosting? Eller har du glemt hvor tcp/ip koden alle bruker nå kommer fra? Hint BSD hvis du lurte.

     

    Og det som er bra er jo at DU har kontroll over hva som skjer. Du mister garantert ikke alt av brukerstøtte og oppdateringer hvert 5 år heller.

     

    Denne artikkelen er like råtten som den du skrev sist om server OS.

     

    "Har jeg noen som helst garanti for at operativsystemet fortsatt vil eksistere om 3-5 år?" Hva tenkte du på når du skrev dette? Ikke helt satt deg inn i GPL, eller ser du ikke helt hva som står der?

     

    GPL software er det ENESTE som aldri dør.

     

    Enten slutt å skriv, eller i det MINSTE les litt om ting du skriver om.

     

    PS: Du har glemt noe så viktig som DEBIAN logoen, men fedora har du. Huff, her mangler det helt klart kunnskap om hvilke distroer som er til hva i hvertfall.

  6. Dette her burde dere holdt dere for gode til å skrive.

     

    Ting som å slå sammen ALLE unix og linux systemer og så regne feil på disse sammen, haha er vel det eneste en kan si. Blir som å slå sammen feil på alle motorkjøretøy og så si at det var flere feil en på Ford bilene det. En helt grei måte å vise det på? Kanskje ikke.

     

    Og for guds skyld, skriv enda tydligere at dette ikke sier noe om hvor alvorlig ting er. Mange feil i linux bygger på "Hvis du har gjort 100000 ting for å få systemet ditt nøyaktig slik kan det kanskje være en risiko", og se på windows sine "gå på en internettside og bli hacket mens maskina laster ned uten å spørre først".

     

    Tragisk, rett og slett tragisk. Glad jeg bruker kun den softwaren som har mest feil ifølge denne "greia" jeg. Merkelig nok er det den softwaren som har minst feil og mest oppetid.

  7. Han mener at du heller burde skrivi "Erfaringer og anbefalinger til NAS" f.eks

     

    Jeg kjøpte LaCie d2 ethernet disken når denne var på tilbud hos netshop for litt siden. Funker fint den, for uten at en ikke kan sette opp grupper av brukere og begrense tilgangen til mapper. Heldigvis kjører disken på en ppc linux variant, så tenkte jeg skulle sette meg ned å prøve å gjøre om på den. I følge info jeg har finni skal det være en 266 mhz cpu med 64 mb ram inni der.

     

    Disken har også MYE vibrasjon. Ble overrasket, men med noe filtknotter under beina på den ble det stille.

  8. Ditt ansvar å ta backup.

     

    Synes netshop har gjort alt riktig jeg. De forventer at brukeren tar kopi av ting som han/hun vil ta vare på og sånn må det egentlig være. De er vel gamle datakjenninger de som jobber der og da har de vokst opp med at en aldri sender fra seg en hdd uten å ha tatt backup. Sånt er utenkelig for en som er vant med datamaskiner.

     

    Har selv aldri blitt spurt om det heller når jeg har levert inn disker som har gått i stykker. Men så levere jeg heller aldri inn annet en formaterte disker som er overskrevet mange mange ganger slik at det skal være vanskelig å finne igjen passord og slikt som har vært der.

     

    Kort og greit. Kunden må selv ta ansvar for det som ligger på disken. Netshop har jo gitt deg ny, og det er etter min mening alt en kan og burde forvente av en butikk. Du forventer å få ny disk, og de forventer at du tar vare på dine egne data.

  9. Hvis en skal kjøpe skjerm og ikke spiller (eller spiller men ikke bryr seg om minimalt slep som i de fleste steder er umulig å se) da velger definitivt skjermen fra apple.

     

    Panelene i apple og dell skjermen er vistnok like. Søk litt på google og du finner mer info om det. Og jepp, apple har gått for kvalitet på bildet, mens dell har gått for hastighet. Er jo to helt vanlige ting en må velge litt mellom.

     

    Men obs : Først kjøpt en apple skjerm går det ikke lange tiden til resten av utstyret er fra apple :) like fint og like lett å bruke alt sammen.

  10. De nye alu versjonene fungerer på vanlige pcer, men vær klar over at de er kresne så det holder når det kommer til hvilke skjermkort de kan brukes på. Matrox f.eks fungerer ikke med de nyeste apple skjermene (alu).

     

    Eneste du kan stille på skjermen er lysstyre, men standard trenger en ikke stille på annet heller.

     

    Er det alu versjonen av skjermen han kan få ville jeg uten tvil tatt imot med engang, og heller prøvd meg fram med skjermkortet hvis dette viser seg å ikke fungere. Har prøvd skjermen på 2 nvidia kort (4200 et eller annet og 6600gt fra gigabyte, funka fint på begge)

  11. Endelig! Dette irriterer meg grønn, spesielt på serversiden!

    Hver bidige gang det kommer en windows update må jeg restarte begge domenekontrollerene, terminalserverene, filserveren, altiris-serveren, norman distrubisjon serveren osv. Bare pga en mongolid oppdatering.

     

    Er jo helt på trynet at MS skal bygge server-os'ene sine på en desktop kjerne.

    5248590[/snapback]

     

    Så bruk noe annet. Hint, BSD. Da slipper du hele problemet.

  12. Du trenger nok en dual 4400+ med SLI Nvidia 7800gtx hvis du er på jakt etter mer en det i fps ;) CS er såpass nytt at det trenger alt av krefter det kan få ;)

     

     

    Men seriøst: LCD har ikke høyrer mhz en 59 eller 60. Sånn er det bare. Kan jo slå av sync greine som vistnok skal være der i cs.

  13. Eh, hvordan kan du gi karakterer til windows på disse to:

     

    Sikkerhet: Kildekode

    Sikkerhet: OS-arkitektur

     

    Du veit jo ikke hvordan windows er bygget opp. Sist jeg så satt MS ganske hardt på koden sin og delte ikke ut den type info. Uansett hva de sier, så har VI NULL oversikt over Kildekode og OS-arkitekturen til Windows.

     

    Riktig karaktert burde vært ? . For ingen har peil på hva som er inni, eller hvordan det er bygget opp.

×
×
  • Opprett ny...