Gå til innhold

Isbilen

Medlemmer
  • Innlegg

    22 282
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    14

Innlegg skrevet av Isbilen

  1. Cyberpunk-lanseringen kan fremstå desperat, men jeg tror den var veloverveid. Forrige konsollgenerasjon gikk mot slutten, og selv om det fortsatt vil være en stund til folk slutter å kjøpe spill til den, vil nok ikke potensialet bli høyere enn det var i julen 2020. Spillet vil alltid kjøre dårlig på disse konsollene, selv om de skulle klare å rette alle feil. Samtidig får man versjonen til neste generasjon med på kjøpet. Nå har vi dermed en stor mengde spillere som sitter med en finfin unnskyldning til å oppgradere når tilgjengeligheten tillater det. Genialt for Sony og MS, som jeg mistenker har hatt en finger med i spillet. Dessuten vil spillet få stadig fornyet oppmerksomhet etter hvert som det forhåpentligvis forbedres.

    Cyberpunk burde strengt tatt vært en ren nestegenerasjons-tittel og blitt sluppet til julen 2021 eller enda senere, men jeg tviler på at det ville vært like lønnsomt. Dessuten har lanseringen satt et par interessante rettslige problemstillinger på dagsorden. I det hele tatt tror jeg vi kan si at vi får mye moro for pengene her, selv om det kanskje var en annen type moro de fleste hadde håpet på.

  2. Det er ikke forbudt å ruse seg på lystgass i Norge, så dette sorterer under alt han kan drive med uten at det i utgangspunktet er noe dere har noe med. Om enhver ulovlig aktivitet i seg selv vil være saklig grunn til å si opp en leiekontrakt er jeg heller ikke sikker på. Jeg tror brannfaren forbundet med disse produktene er svært begrenset, i beste fall kan dere kanskje pålegge ham å være mer forsiktig med hvordan han oppbevarer dem.

    Nattebråk, derimot. Hvis han ikke klarer å hygge seg med dette uten å hoie og lage spetakkel, er nok det den beste veien ut. Men da må dere være nøye med dokumentasjonen. Send skriftlig klage neste gang, og hver eneste påfølgende. Skjerper han seg ikke etter noen advarsler, kan dere si opp kontrakten.

    • Liker 2
  3. On 10/20/2020 at 2:14 PM, Simen1 said:

    Jeg tror han sikter seg inn mot noe som de eldre brukerne hverken trenger å fylle med kaffe eller vann, rense, betjene håndtak eller kapselmaskineri. Altså kun sette koppen under og trykke på den ene knappen som finnes.

    Er det jeg tenker på ja. Det trenger ikke å være idiotsikkert, men muskelsmerter gjør at hun gjerne hopper over kaffekoppen.

    Etter å ha tenkt litt mer, tror jeg det beste alternativet er noe med reservoar og kvern. Grutskuff må tømmes, men det kan jo vi gjøre. Målet er at hun skal kunne velge selv når hun vil ha en kopp.  Jeg er litt skeptisk til at vannet skal stå og mygle, men hvis det var en dårlig løsning, ville den kanskje ikke vært så vanlig. Må minne meg selv på at vi ikke skal vinne barista-VM her.

    Quooker ser bare nifst ut. Tror jeg hadde mistet nattesøvnen om bestemor hadde fått det.

  4. Hvis man skal ha en kaffemaskin der alt går av seg selv, må man opp i 20 lapper pluss for en integrert tysk hvitevare, eller finnes det rimeligere frittstående løsninger? Målet her er ikke det beste som er å oppdrive, men OK kaffe til et eldre familiemedlem som synes det er tungt å hente vann i springen. Vedkommene har allerede trakter og kapselmaskin, vi ser etter noe enda enklere.

     

  5. Er ikke så ofte jeg kjøper fysiske spill lenger (annet enn til Switch), men hin dagen skaffet jeg meg Fallen Order til PS4. Det slo meg at installasjonen gikk tregere fra skive enn den ville gjort om jeg lastet ned. 500 mbit fiber parkerer jo faktisk den stakkars 6X bluray-spilleren. Kommer nok likevel til å gå for optisk drev-versjonen av PS5.

  6. Vanskelig å si hva, om noe, du skal gjøre for å stoppe dette, men det som er sikkert er at dette ikke er din skyld, og at du må ta vare på deg selv også. Selvfølgelig topp om du klarer å hjelpe ham, men ikke strekk deg for langt.Tror ikke man kan tvinge eller lokke noen til å bli ferdig med sånne ting, de må finne ut av det selv. På pluss-siden høres denne flytteplanen ut som en megadårlig ide, så kanskje han går på smellen han trenger for å bli mottakelig.

     

     

     

     

    • Liker 1
  7. 3 hours ago, Agentspoon said:

    Jeg er ganske fornøyd med hvitfargen på min LG C9 65" i hvert fall. Dimmer litt på rent hvitt bilde, men jeg opplever fargen som ren og lysstyrken som veldig kraftig selv i dagslys. ? Muligens jeg bare har fått gode paneler. Var og fornøyd med C8, men ikke så mye med C7. 

    Mener du at du kan se andre farger enn hvitt når TV-en prøver å vise hvitt?

    Disse problemene er ikke mest tydelig på helt hvitt på full styrke, men mer et par klikk unna på svakere lys.

     

     

  8. Dere som skifter fjernsyn som andre skifter sokker. Har dere inntrykk av at dårlig jevnhet/tint særlig nær hvitt er et problem hos alle produsenter av større skjermer, eller er det først og fremst OLED? Er på min tredje 65'' LG nå, og er fortsatt ikke fornøyd. Den første jeg fikk la jeg jo ut bilder av her. Så fikk jeg en E9, som jeg etterhvert oppdaget hadde rosa tint på halve skjermen. LG skiftet panel på denne, og det nye jeg fikk er heller ikke bra. I tillegg til rosa, har jeg et område med grønt. Lurer på om jeg skal "skifte side", gi opp hele greia eller vente på neste teknologi.

    Noen vil sikkert beskylde meg for å være perfeksjonist, men jeg har en Sony W28 fra noen år tilbake, og den er jeg fornøyd med. Den vant ikke noen EISA-pris for "beste premiumprodukt", men den er bedre på hvitt enn min OLED.

     

    • Liker 2
  9. At spill fortsatt "koster det samme" er for det første noe de kan takke seg selv for, og for det andre en sannhet med modifikasjoner. Spør du meg burde AAA-spill kostet rundt en tusing, og alle som kjøpte fikk samme versjon. Ingen pakker, ingen sesongkort, ingen utvidelser før det har gått en stund, og i hvert fall ingen jævla mikrotransaksjoner. Mangel på (selv)regulering på et stadig mer grenseløst marked har gjort spillbransjen rimelig skitten de siste par tiårene. Dette kommer til å fortsette med mer utspekulert bondefangeri til noen voksne setter foten ned. Det nytter ikke å skylde på kundene.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...