Gå til innhold

Snøspade

Medlemmer
  • Innlegg

    688
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snøspade

  1. 6 hours ago, Ulv av Odin said:

    Trenger ikke ny versjon, spiller igjennom det igjen nå, har holdt seg bra. Bruk heller tid og penger på å lage noe nytt!  
     

    Tar gjerne en nyversjon i (minst) 60 FPS. For oss som ikke har spilt det enda (og sikkert mange som har spilt det) ville en remake ala Demon's Soul PS5 være veldig attraktivt.

    Uansett, om det er BluePoint som i så fall lager remake, så tar det jo ikke fokuset til FromSoftware vekk fra noe annet prosjekt. DS var knallbra. Tar gjerne en BluePoint remake av hele rukla.

  2. 13 hours ago, phantax said:
     
    og med dagens kurs er det 80x11,50=920, i teorien, men blir sikker 1600,-

    Kjenner man Ubisoft rett, er det antageligvis 999 kr for Standard Edition, hvor du kan bruke ei jolle. Fra det startpunktet, kan du kjøpe Day One Edition, Silver Edition, Gold Edition, Special Edition, Deluxe Edition, Ultimate Edition, Complete Edition, Deluxe Complete Edition, Complete Deluxe Ultimate Edition, i tillegg til abonnementet, i tillegg til DLC, i tillegg til Timer Savers og XP Boosters, i tillegg til "mikrotransaksjoner".

    • Liker 4
  3. 1 hour ago, Gjest MKII said:

    Har ikke spillt den nye versjonen av "Dead Space", men syntes jeg så en pris på 799,- for den nye utgaven?! Det virker på meg til å være en helt vanvittig pris for et i utganspunktet såpass gammelt spill.

    Dead Space er jo faktisk mer eller mindre et nytt spill da. Blir som å si at Demon's Soul på PS5 er et gammelt spill. Joda, det er det. Men de har jo faktisk laget det så og si på nytt. Er snakk i en del mer effort enn bare å slenge på HD-teksturer og kalle det god fisk 😅

  4. Quote

    – Vi har nå kommet over det siste hinderet for å ferdigstille dette oppkjøpet, som vi mener vil gagne spillere og spillbransjen på global basis.

     

    Haha, ja gjett om! Alt blir bedre av å samle mest mulig under én bedrift, og spillbransjen er intet unntak. Det har vi jo sett gang på gang med EA sine oppkjøp ❤️

     

    (en smule sarkasme ute og går her)

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  5. Vil våge å påstå at det i stor grad er spillbransjen selv som må skjønne at det tar lengre tid, mer enn spillerne.

    Det er vel stort sett de på toppen i spillselskapene som presser spillene ut døra lenge før de er ferdige. Jeg kunne gjerne ventet enda et år (eller mer) på f.eks Cyberpunk eller Jedi Survivor, om det var det de trengte for å gjøre det så bra som mulig. Men spillselskapene (utgiver) begynner jo hype train fire år i forveien, og gjør alt de kan for å gire opp alle trollene for å gjøre spillets tilhengere til en fanatisk kult. Så vil si at Xbox-sjefen bør rette mer av rette kritikken sin oppover, ikke utover.

  6. 15 hours ago, BakaBerg said:

    Håper du skal anmelde det for gamer. Tabbe sist var å gi det til en som åpenbart ikke satte pris på noe av det som gjorde det unikt. Dog det var veldig underholdende å lese kommentarene etterpå.

    Mener du at anmeldelsen heller bør skrives av en som ukritisk roser Zelda opp i skyene bare fordi det er Zelda? 😜 Den anmeldelsen var helt på sin plass. BotW var et kjempespill, fullt av Nintento-sjarm, men som også led maksimalt av å ha blitt påført Nintendo-tull, som utdaterte ideer og mekanikker. Våpensystemet ødela egenhendig spillet, og å bytte ut skikkelige dungeons med 200 puslespill...nei.

    Synes anmeldelsen på Gamer traff veldig godt, nettopp fordi den satte pris på alt som gjorde det unikt, samtidig som den pekte på elefanten i rommet, som at verden var nydelig men satidig ganske enformig, at det først var utrolig spennende, men så ble det veldig fort bare en faffaround-simulator, og ikke minst alle de teite anti-moro mekanikkene som trakk et ellers kjempespill ned til OK. Gamer var en av få som turte å si at keiseren faktisk var naken.

    Men ja, kommentarene var svært underholdende 😄 Sjeldent har man sett et så butthurt hylekor 😂

    • Liker 5
  7. Forhåndsbestillte dette, vel vitende om at EA sannsynligvis kom til å sabotere det ved launch. Jeg vil ha mer Star Wars i enspillerformat. Fallen Order var et kjempespill, og Respawn er en god utvikler, til tross for alle kjeppene EA forsøker å stikke i hjulene deres.

    Hvis ikke vi som faktisk ønsker denne typen spill (vel, kanskje uten alle bugsa og dårlig ytelse) ikke kjøper dem ved/rundt launch, ender vi opp med at de fokuserer på "live service", multiplayer og gambling-spill, siden de vet at det alltids er penger å hente der, være seg fra nyttige, rasjonaliserende idioter eller folk som lett lar seg lure inn i avhengighet.

    Og ja, jeg er fullstendig klar over at vi på et vis belønner EA for å være rasshøl som presser ut en uferdig spill, men man må nesten velge hvilken del man vil fokusere på: Støtte singleplayer-spill (som EA før har prøvd sitt beste for å drepe, fordi multiplayer er mindre jobb og mer penger), eller "straffe" EA for å ikke ha gitt utikleren tid nok til å faktisk gjøre spillet ferdig. Har selv vært solid i "aldri kjøp ved release"-leiren, men om alle venter til Steam-salg e.l. med å kjøpe singleplayer-spillene, så blir vi aldri å se noe annet enn Call of Duty n+1.

     

  8. Er ganske kjipt at på de spillene som har DLC får man som regel bare basisversjonen. Så sitter man der med 2/3 av spillet, og må kjøpe resten. Om man får lov. Fordi PS Store ikke helt greier (vil, gidder?) å få til dette med at å kjøpe/oppgradere til deluxe eller fullstendig versjon av et spill du allerede har basisversjonen av. Derfor gidder jeg som regel ikke bry med med disse spillene, utenom det fåtallet som kommer som en komplett pakke. 

    • Liker 1
  9. On 3/28/2023 at 10:29 PM, Guybrush 3pwood said:

    Dette blir bra Men synd at våpen fortsatt blir ødelagt. Etter jeg er ferdig med dette så selger jeg Switchen, for zelda er eneste grunn til å ha en switch

    Om de ikke fjerner dette tullet før release, hopper jeg glatt over dette. BotW var flott, men det anti-moro våpensystemet ødela hele opplevelsen imo. At man ikke kunne klatre pga regn kunne jeg tidvis overse, selv om dette også var fullstendig idiotisk, men at kampsystemet var noe å aktivt unngå er en dealbreaker.

    Nintendo henger igjen i en trend som varte og var "moro" (synes aldri den var det, tbh) i ca ett sekund, og som stort sett bare "hylles" og rasjonaliseres av en gjeng som forsvarer spillene "sine" blindt. "Men det er jo gøy, for da må du variere måten du sloss på, haha!" Nei, det jeg gjør er å unnå å slåss, og må jeg så er det kun de drittklubbene jeg gidder bruke. Alt annet spares, men brukes aldri. Sorry, men dette er ikke gøy Nintendo. Det er slitsomt og irriterende.

    Selvfølgelig blir de ikke å fjerne det, for tilbakemeldingene fra menigheten er jo at alt var 100% gull og grønne skoger, uansett hva, og alle som mener noe annet skal trues på livet via Twitter (inkludert Gamer.no som hadde den karakteren som traff best imo).

    /rant

    Koser meg med Metroid Prime heller. Her er det ikke noe håndkanon som knuses etter fire skudd, tyvm.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  10. tigerdyr skrev:
    4 minutes ago, KurvSlangen said:

    Dette er tegnet av Rex Crowle http://rexcrowle.com/ som står bak mye rart. Det er lett å kjenne igjen stilen hans fra flere spill. Personlig liker jeg det.

    Desverre har det blitt vanlig å ikke tåle at alle andre ikke liker det man lager og så skal offer-kortet frem.  MI4 var nesten smertelig å spille og gjorde det kun ferdig pga det tross alt var MI, men dette nye spillet tror jeg ikke jeg kommer til å gi en sjanse. 

    Det virker på meg som med film hvor de prøver seg på remakes av gamle klassikere og fikse på ting som ikke trengte å bli fikset og til sist ender opp med et produkt der ikke bare har ødelagt seg selv men også kaster en skygge over den originale. 

    Ja, for ikke å snakke om dem som ikke tåler at noen lager noe dem ikke liker og som absolutt må fortelle dem som laget det, opp og i mente, hvor lite de liker det! 😂 Tror lett det er den mest hårsåre gruppen av de to.
    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 1
  11. 5 hours ago, Gromle said:

    Etter å ha lest samme bok på norsk og engelsk orginalspråk var det ingen vei tilbake. Alt har blitt lest på engelsk de siste 25 årene. Bortsett fra norske forfattere da.

    Joda. Men nå er jo altså originalspråket her polsk, ikke engelsk. Så her leser du en oversettelse, okke som.

     

    7 hours ago, Gunfreak said:

    Men tanke på kvaliteten på norsk film og tv tekstere tviler jeg på det, de er nesten alltid totalt ubrukelige, selv fra Engelsk til norsk. 

    Man kan ikke sammenligne de som lager undertekster på Netflix med dem som oversetter bøker. Det er to vidt forskjellige fagområder. De som oversetter bøker er folk som jobber mer eller mindre dedikert med akkurat det. Veldig dyktige, og må, i mange tilfeller, drive verdensbygging selv til en viss grad, siden steder, språk, skapninger osv må navngis på en god måte som er i tråd med resten av oversettelsen og som føles naturlig på en helt annen måte enn hva som kreves av undertekster.

    https://www.morgenbladet.no/ideer/essay/2019/08/09/han-ikke-er-ojuju-han-er-oyibo-mann/

    • Liker 7
  12. Ubisoft vil lage en "plattform" der de ikke trenger å lage et "nytt" spill annenhvert år, i stedet bare selge grinding, time savers og "utvidelser" til ågerpris.Mest mulig penger for minst mulig spill. Men Ubisoft har jo lenge sagt at de skulle ønske alle spillene deres var som mobilspill: samme dritten hele veien, hvor folk betaler for å "spare tid", og så drypper det ut litt nytt "innhold" i ny og ne, så dette kommer jo ikke akkurat som noen overraskelse.

    Synes synd på ungdom i dag som aldri har visst om annen måte å lage spill på enn dette. Sjokk at pengefolka greide å kjøre dette også rett i grøfta, gitt 👌🏻

     

    3 hours ago, Ghost pirate LeChuck said:

    Forandring trengs uansett, Ta Valhalla fks, ufattelig kjedelig. De siste 3 spillene er bare en kopi av seg selv.  Har sløst bort alt for masse penger på disse spillene desverre. Har lært meg å kjøpe de rabattert men uansett.  Likte Origins vel og merke men spillte aldri gjennom det. De er rett og slett for store.  Valhalla spillte jeg noen timer i Norge før det ble slettet. 

    Stemmer, det er egentlig bare reskins, koster skjorta, en arm og halve nyra, og tar eeeeeeeeviglang tid å bli ferdig med. AC-spillene er skikkelig tiltalende når man ser for seg spillet (de historiske settingene osv), men utførelsen blir hver gang bare mer og mer som en jobb og en liste med gjøremål i stedet for faktisk gøy. Og dette skal jo bli enda større. Hele poenget med disse spillene er at du ikke skal gjøre annet enn å spille akkurat dette spillet. Såkalt "engagement". Du skal kun spille AC. Ett hvert minutt du ikke bruker på AC er ansett som "tap" for Ubisoft (eller et hvilket som helst annet såkalt "live service" type spill).

    Derfor får du bonus for å logge inn hver dag og gjøre 3 games elns på mange spill, eller for å gjøre daily quests som i WoW, osv. Alt, desperat, for å få deg til å bli værende. Det er knekkende likegyldig om du faktisk synes det er gøy, eller om de som selger det tror det er gøy, så lenge de greier å holde på deg har de oppnådd det de ville.

    • Liker 2
  13. 22 hours ago, BeThomas said:

    Jeg skjønner ikke hvorfor disse selskapene kjøper opp disse mindre. Det eneste som skjer er at de roter til produktet med elendige menyer, reklame og alt f., så blir kundene lei og noen lager ett nytt bedre produkt.

    Hva er poenget?

    Det er nettopp derfor de kjøper opp disse mindre selskapene. Microsoft har gang på gang vist seg fullstendig udugelig når det kommer til å slå gjennom i dette markedet. Derfor vil de kjøpe et produkt som allerede er etablert, slik at de slipper å gjøre det selv. Deretter kjører de produktet rett i grøfta. Derfor de kjøpte Github, som hadde en stor etablert brukerbase og er en sterk merkevare. Samme med Skype, i sin tid.

    Slik som f.eks EA gjør med spillstudioer (Bioware, Viceral, Dice). Et annet eksempel er Google og Fitbit. Google har prøvd desperat å etablere seg innen wearables, men uten hell. Derfor kjøpte de til slutt heller bare et produkt som allerede er etablert og har brukerbase, så slipper de selv å lage et godt produkt. Dette er innovasjon i kapitalisme: Kjøp opp (og legg ned/ødelegg) det du ikke greier å utkonkurere uansett hvor mye penger du hiver på kalkunen din.

    De slipper å bruke massevis av penger på å lage kalkuner i markeder de er fullstendig udugelige i, og melker heller et etablert produkt i noen år, helt til de har ødelagt det så fullstendig at folk faktisk gidder å hoppe over til noe nytt (hvilket skal veldig mye til før skjer). I tillegg sørger de for å opprettholde et nær-monopol innenfor sine bransjer.

    • Liker 1
  14. Quote

    Mens Wii-utgaven kombinerte Wiimote og Nunchuck for å styre Link i kamp, bruker Switch-versjonen to Joy-Con-kontrollere for å oppnå samme resultat.

    For de som vil spille i håndholdt modus eller på Switch Lite har utvikleren også lagt til kontrolleroppsett som kun bruker konsollens knapper og spaker.

    Betyr dette at man MÅ spille i håndholdt modus for å få lov å bruke vanlige kontroller? For i så tilfelle utgår dette med høye kneløft. Bevegelseskontrollene er (var) fullstendig ubrukelige, og å spille i håndholdt modus, vel, nei takk.

  15. Quote

    Og man kan nå velge å være den forhåndsgenererte kvinnelige Shepard-figuren, som først dukket opp i markedsføringsmaterialet til Mass Effect 3, fra begynnelsen av trilogien om man ønsker det. 

    Har de vist noen bilder som viser hvorvidt de har oppdatert henne til å faktisk se ut som hun gjør i promo-materialet? Fordi den pregenererte karakteren som liksom skulle være "Canon" FemShep i ME3 lignet ikke på Promo-FemShep i det hele tatt, i motsetning til MaleShep som var klin lik modellen de brukte i markedsføring. Å lage en canon FemShep var nok i stor grad en ettertanke, hvilket ble gjenspeilet i hvor mye arbeid som var lagt ned i å få hennes in-game-utseende til å ligne på PR-utseende.

  16. Quote

    Tar ansvaret og vil ikke straffe utviklerne for uferdig spill.

    Og hvorfor skulle utviklerene straffes? Det er vel ikke dem som pushet på som gale for å få spillet ferdig lansert for å sammenfalle med julehandel og PS5/XB release.

    Kanskje heller straffe ledelsen og de som faktisk tjener penger på dette? Eller, de ble vel gjerne straffet med en ekstra bonus, da de gratulerte seg selv for å være jævla gode til å lansere spillet månedsvis før det var ferdig, samt å spare lassevis av penger i lønnsutgifter på å ikke ha nok folk verken på utviklersiden eller mellomledelse :)

     

    CDPR har med Cyberpunk 2077 levert en særdeles god søknad til det gode selskap av rasshøl-utgivere, hvor vi pdd. finner kjente og kjære navn som EA, ActiBlizz og Ubisoft.

    "Vi undervurderte kompleksiteten." Bullshit. Dere var fullstendig klar over det. Utviklerene gav klar beskjed, om ikke annet.

    "Vi lover at vi skal forbedre det i løpet av de kommende 8 årene. Vi har en roadmap." Ja, slik som Anthem, Fallout 76, Marvel Superstars eller hva det nåt heter, osv.

    "Vi skal ikke crunche. Nei, forresten. Det ble nødvendig, fordi vi dreit i å investere penger i project management og tilstrekkelig mange utviklere. Pluss at vi bare måtte ha det ut innen desember 2020, fordi penger."

    "Ingen mikrotransaksjoner! Vi lover! Slikt gjør vi bare ikke! Eller... Jo, okay da, men bare i muliplayer. Og de er jo bare kosmetiske."

    • Liker 1
  17. (Ti?)årets mest hypede spill.

    Crunch MacCrunch.

    Utsettelse etter utsettelse.

    Utgiver som pushet på for å få det ut ASAP.

    Release "måtte" sammenfalle med PS5 og XBox XYZ.

    ...i stedet for å faktisk gjøre det ferdig og la det bli så bra som det "skulle" (kunne) bli.

    "Bare gi oss et år med førstehjelp og patching, så blir detta bra greier. Vi lover."

    Fargelegg meg overrasket 🥳 🎉

     

    Det lukter Steam-salg 2021 og ligge i backloggen til minst 2022 her, ja :D

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...