Gå til innhold

heggheim1

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heggheim1

  1. hehe, nei 3k er ikke gale, men er sure penger når en kan gjøre det selv ;) men uansett så var det den "kit-pakka" som dem folka snakka om som kosta 2.3 da, og ikke selve jobben:P hehe.

     

    Blir nok til at jeg får tak i delene, så bytter det selv når jeg får bilen opp på bukk, gjør ikke noe om det tar noen timer heller :)

  2. Ja jeg vet ikke helt selv, får ikke bilen opp på noe løftebukk med det første heller, så vanskelig for og komme under og se pr dags dato. verkstede var noe i tvil på det dem også, kanskje jeg bare får dra innom opel og høre med dem?

     

    men ja, vet det er en stor fordel og bytte både pakning og filter, men verkstede fant tak i noe kit for bytting av olje, og det kostet 2.300 så det er jo sure penger viss det er noe som er billigere og minst like bra.

     

    får gjøre noe mer research tror jeg.

  3. Hallo!

     

    Har en vectra 2.0i 92 mod med automat kasse som fusker litt til tider, eller dvs den fuska en stund men nå er den helt bra igjen. Men vurderer og få skiftet olje på kassen siden dette mest sannsynlig ikke har vært gjort på en god stund. Bilen har rullet 200k.

     

    Det jeg lurer på, er det avtappnings plugg på girkassen? Eller er jeg nødt ned med bunnpanne? er litt sånn haste prosjekt for og få bytta en del av oljen, jeg vet at viss jeg må ned med bunnpanne, bør jeg skifte filter/sil, pakning etc. Men er mest interresert om det er avtappnings plugg, eller om jeg er nødt ned med bunnpannen? Da verkstede jeg snakket med tydeligvis ikke visste om det var eller ei. :dontgetit:

  4. hallo!

     

    Det har seg slik at jeg har et xyzel modem liggendes ubrukt for øyeblikket, og foreldra mine har ett speedtouch modem som lager litt krøll for diverse komponenter som skulle fungert via nett.

     

    Det jeg lurer på er, er det mulig og bytte ut dette speedtouch multimodem-St780WLT mot mitt zyxel multimodem P2602HWT?

     

    Jeg prøvde og fikk ikke nett tilgang samt telefon, selv om jeg merka i ettertid at telefonen var feilkoblet, men resten var likt koblet, men netttilgangen uteble.

     

    Noen som har noe erfaring? personlig ville jeg tro dette var bare og koble om, så skulle det funke men.

     

    Takker for svar :)

  5. hallo!

     

    lyser det eventuelt på tastatur eller mus når du skrur på pc'en?

     

    hadde et lignendes fenomen med mitt gtx 275, der hverken mus, tastaur eller skjerm lyste når pc'en ble skrudd på, har også sånn indikeringsled på hovedkortet som forklarer hvilke feilkoder som gjør pc'en ikke vil starte, og det visste seg at det var mitt gtx 275 som hadde tatt kvelden.

     

    Er ikke nødvendig det er skjermkortet, kan også være hovedkortet sin feil, har opplevd dette også, pc'en starta bare dem gangene den ville det selv, og dermed i 90% av tilfella skrudde den seg "på" men ingen reaksjon hverken fra mus, skjerm eller tastatur der også.

     

    Hva hovedkort er det du bruker? har du nok W på strømforsyningen til og dra skjermkortet skikkelig?

  6. ja veldig sikker på at dette ikke var "demovare"

    men jeg brukte jo dette kortet en liten stund (er forresten det andre hovedkortet jeg har hatt fra amentio som har fucka seg, og som skal være garantisak)

     

    men dem sier at dette kortet var fysisk skadet, men dette må ha vært fra før jeg fikk dette kortet, siden det er montert riktig og demontert riktig.

     

    det lå i anti-statisk pose og det som fulgte med var brukermanualen for hovedkortet, esken hadde ikke plast rundt seg ( noe som slike ting alltid har, ivertfall som jeg har kjøpt før, har esken alltid vært innpakket i gjennomsiktig plast.)

     

    Men det fulgte ikke med skruer til montering eller noe.

     

    Poster forresten bilde av skaden som var på hk'et, Dette må ha vært fra før jeg fikk dette.

     

     

    Og med tanke på at deler fra kjøleribben var brukket av før jeg fikk dette kortet levert, så kan den skaden der også være fra før jeg fikk kortet, det virker ivertfall fullt mulig med tanke på problemene som var med kortet, at det ikke alltid ville funke, pc'en slo seg på bare en sjelden gang og slike ting.

    post-67987-0-61817200-1298922358_thumb.jpg

  7. ja veldig sikker på at dette ikke var "demovare"

    men jeg brukte jo dette kortet en liten stund (er forresten det andre hovedkortet jeg har hatt fra amentio som har fucka seg, og som skal være garantisak)

     

    men dem sier at dette kortet var fysisk skadet, men dette må ha vært fra før jeg fikk dette kortet, siden det er montert riktig og demontert riktig.

     

    det lå i anti-statisk pose og det som fulgte med var brukermanualen for hovedkortet, esken hadde ikke plast rundt seg ( noe som slike ting alltid har, ivertfall som jeg har kjøpt før, har esken alltid vært innpakket i gjennomsiktig plast.)

     

    Men det fulgte ikke med skruer til montering eller noe.

  8. Hei!

     

    Jeg kjøpte et asus x58 sabretooth hk av Amentio.no, virket helt lovende helt til jeg fikk dette i posten, ene kjøleribben var brukket av en del, så dette kjølte ikke kortet som det skulle, forseglingen på kortet var brutt, dvs det kom i en pakke uten noe plast rundt. Ingenting av skruer etc fulgte med i pakken, kun kortet og bruksanvisning.

     

    Er det ikke slik at det følger med monterings skruer etc når et nytt hovedkort blir kjøpt?

     

    Og at forselginga var brutt tyder nok på at dette kortet var brukt før dem sendte det til meg.

     

    Men så kommer problemet, jeg har hatt trøbbel med dette kortet siden dag en, og amentio vil ikke gi meg garanti på dette, er dette noe jeg har krav på? siden dem i første omgang solgte meg ett brukt kort?

     

    Sorry for et rotete mest sannsynlig feilpostet innlegg, men litt frustrert og sint her jeg sitter nå :p

  9. det kan jo være, jeg justerte volten på ballistix brikkene mine til 1.9 v, tok ikke lange tiden før bluescreen kom og minne var dødt:P hehe, men tja, du kan jo alltids la noen som virkelige kan og feilsøke pc'en se på den da?

     

    eller eventuelt om du har en kompis med noe samma specce som du får sjekka hk på hannes cpu/minne,psu etc og se, viss den ikke funker da, er det hk ;)

  10. jeg kommer til der jeg får "trykk en tast for og boote fra cd" så gjør jeg det, så går det 3 sekunder ca så får jeg bluescreen. Så hvordan skal jeg da klare og få formatert harddisken? siden hver gang den hdd'en blir koblet til, blir det bluescreen? prøvd med jumper også, funka ikke noe særlig bedre av den grunn. tips?

  11. Hei!

     

    jeg kjøpte for ikke så lenge siden en pc gjennom nett, så etter ca 1.5 mnd så klikket noe programvare slik at jeg måtte tilbakestille pc'en for at den skulle fungere igjen. Etter tilbakestillingen mistet jeg mange updates samt vista servicepack 1, tenkte at denne måtte legges inn igjen, lastet ned og skulle til og instalere.

     

    Omlag halveis i instaleringen, fikk jeg svart skjerm, ingenting skjedde, sto sånn i fler timer, så slo pc'en seg av, etter dette fikk jeg bluescreen hver gang jeg sku skru på pc'en og en melding om at jeg måtte putte i windows vista cd'en og reparere feilene, men dette gikk altså ikke, fikk bare bluescreen lenge før jeg fikk boote fra cd.

     

    Jeg er ganske så sikker på at dette var harddisken, en samsung 500gb sata2 disk (eller hva den enn nå heter) siden jeg kjøpte ny, og nå funker pc'en som den skal.

     

    så mitt spørsmål, er det noe måte og få harddisken til og fungere igjen? er ganske så surt og måtte miste en 500gb harddisk pga bluescreen. :hrm:

     

    kan ta med specs om noen lurer i tilfelle det kan være komponentene som fucker til ting

     

     

    Intel dualcore tm2 e8600

    Curucial ballistix ddr3 1600mhz 4x1gb

    Evga Geforce gtx 275

    Evga Nforce 790i Sli Ftw Digital

  12. I følge erfaringer, er Alpine et sikkert valg, utrolig gode cd spillere. Har hatt 2 stk, og veldig fornøyd.

     

    Pioneer skal jo være bra, men har hørt av kompiser, at dem heller ønsket at dem valgte noen andre enn pioneer.

     

    MEN! har du drit høytalere i bilen, så er det IKKE noe poeng i og legge ut 4000 på en cd spiller, men skal du ha for eks, focal/ground zero så bør du investere i en skikkelig spiller.

×
×
  • Opprett ny...