Gå til innhold

KjellSpell

Medlemmer
  • Innlegg

    1 482
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av KjellSpell

  1. Så bra at bruk av utenlandske-transportører gir så mange positive fordeler i samfunnet, at noe slik ikke får noen til å tenke: "Hmm ... Kanskje vi skal slutte å bruke useriøse utenlandske-transportører?". Men nei da, pengene rår. Prisene skal ned, og absurde tidsfrister skal bli enda mer absurde. Får EU det som de vil kommer det bare til å bli verre.

  2. Kan dessverre ikke svare på om han har lovt å sjekke hastighet. Hvorfor skal du kjøre for fort? Hva med å holde deg innenfor fartsgrensene, istedenfor å få en hel yrkesgruppe til å fremstå som fartsglade idioter? End of moral-preik.

     

    Dog det jeg kan svare på er om han kan sjekke kjøre- og hviletider, og ja det kan han, faktisk er han pålagt til å gjøre det. Finner han brudd skal han gi deg en skriftlig advarsel. Dog dette blir i liten tilfelle praktisert i Norge for tiden, dessverre.

    • Liker 1
  3. Uff, campingvogner altså. Fikk en i mot meg for et par dager siden, tv-antenne sto rett ut på siden. Dro meg helt til høyre og klarte å unngå den, om jeg dro meg langt nok ut eller om den var så høy at den gikk over vet jeg ikke, men det gikk heldigvis. Men ble et lite dilemma i noen sekunder, skal jeg dra bilen til høyre å ta livet av dekket på kantsteinen, eller skal jeg ta livet av speilet.

  4. Bilist kjører nesten ned syklist, treffer en av dem med speilet. (Video fra Aftenposten). Slikt irriterer meg, må da gå an å vente et lite øyeblikk.

    Nei! Skal man rekke polet, så skal man rekke polet!

  5. Takk til "Vi tror du kan like dette."-boksen på Mine innlegg-siden her på forumet for at jeg fant veien til denne tråden. Kort oppsummert: Bestilt hos Telenor! Skifter ut en 3 år gammel Blackberry, så dette kan kun bli bra! :)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...