Gå til innhold

Civilix

Medlemmer
  • Innlegg

    7 862
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Civilix

  1. De får jo Ubisoft+ til å virke som en virkelig god deal hvis du skal spille ubisoft spill da, 1349,- for ultimate versjonen(ser ut til å være feil pris i artikkelen) holder jo til nesten 8 månder med ubisoft+ som inneholder ultimate versjonen pluss alle andre spillene deres. Og liker du ikke spillet kan du avslutte abonnementet og bare ha lagt 179,- i kassa til ubisoft.

     

     

  2. Er nok mye vandligere enn vi tror, har selv vært i samme situasjon, hvor jeg fikk ett tilbud etter å godtatt en annen jobb. For min del var det geografisk lokasjon som var forskjellen mellom stillingene, og arbeidsgiveren som jeg først hadde sagt ja til hadde ingen problemer med å forstå mine prioriteringer.

    I mitt tilfelle hjalp det nok også at jeg ringte de tilbake dagen etter at jeg hadde akseptert tilbudet for å fortelle om at jeg hadde fått ett tilbud som ikke medførte flytting, så de hadde fortsatt mulighet til å få tak i nummer 2 på listen.

    Ikke at det på noen måte føltes bra å bytte slik, men jeg tror at det kan gjøres ryddig. For min del hadde det andre tilbudet kommet senere i tid hadde jeg nok prioritert annerledes.

  3. Fleskelars skrev (11 minutter siden):
    Dayak skrev (1 time siden):

    Så det lønner seg egentlig å ha gode speech/charm skills på hovedkarakteren da ? Hvis ingen i gruppa tar opp stafettpinnen i kinkige situasjoner ?

    Nå har jeg bare spilt EA-versjonen så usikker på om noe har blitt endret(fortsatt på jobb så ikke fått startet), men i EA kunne man få alternative karakterer til å rulle terninger eller kaste buff spells på valgalternativer, og det er figuren du har merket når du trykker på NPC som vil snakke med NPC så man trenger ikke ha den egen lagde figuren som den som snakker. 

    • Liker 1
  4. Evil-Duck skrev (23 timer siden):

    Tror ikke vi kunne lest samme anmeldelse? Den ene gangen jeg leste at Horizon ble nevnt ble dette brukt som en måte å illustrere hvor forskjellige disse 2 spillene er med hva anngår kjørefølelse/realisme.

    Det aktuelle sitatet fra anmeldelsen :

    Sitat nummer 2:og sammenlignet med en viss annen serie som er litt mer høylytt og hverdagslig(...)Gran Turismo 7 tilbyr ingen åpen verden Kan være at jeg leser det feil men spesielt siden horizon nevnes senere koblet jeg det også til den serien. Test drive kunne det være men det er vel ikke så relevant lengre.

    Forøvrig synes jeg det er finere å høre hva spill det ligner på enn hva det ikke ligner på.

  5. Slik jeg leser det ønsker man hybridkabler og prøver å grønnvaske det til å virke som om det ikke bare er ett spørsmål om direkte fortjeneste på salg av strøm. Det påståes at hybrid påkobling øker sannsynligheten for gjenbruk. Men hvordan gir det mening, lave inntekter er jo en veldig stor pådriver til å presse kostnadene så man heller velger gjenbruk hvis det er så mye økonomi i det som det påståes.

    For det er jo egentlig bare politikk, skal vi gå for å maksimere direkte profitt, eller maksimere strømtilgangen i Norge og holde norske strømpriser lave nok til at vi får indirekte profitt fra norsk industri.

    Den største faren ved å ikke gå for hybridkabler er nok at havvinden ikke blir bygget i det hele tatt, og kanskje det er like greit hvis det ikke er økonomisk forsvarlig.

    • Liker 2
  6. Med tanke på at legevakten tydeligvis ikke har registrert din innbetaling er det ikke mulig for de å komme til noen konklusjon enn at du ikke har betalt, bevisbyrden må jo plasseres hos deg som er av en annen forståelse.

    For å gjøre det vanskeligere kan det være at legevakten heller ikke har denne oversikten da det ikke er uvanlig at legevakt selger regningen til en 3.part for innkreving, da får legevakt betaling med en gang og dermed også kan kreve refusjon fra helfo. Derfor vil heller ikke helfo nødvendigvis har oversikt over om det er betalt eller ikke da de bare vet om legevakten har blitt betalt.

    • Liker 1
  7. -Birger- skrev (3 minutter siden):

    Det er drøyt å gjøre de som er offer til kriminelle fordi de vil får bedriften til å overleve.

    Det kunne godt være en lov om at alle cyberangrep skal offentliggjøres av den bedriften som er rammet. Dette er også viktig investorinformasjon.

    Noen få bedrifter ville gått under, men resten ville tilpasse seg. Backup er like viktig som forsikring, ett firma som får brann i sine lokaler og ikke har forsikring fortjener heller ikke å overleve.

  8. Aerospace skrev (1 time siden):

    (...)Jeg tipper kanskje at tunnelene klarer å holde et sted mellom 10 og 100 mbar om de er flinke, men kanskje det også er optimistisk.

    Hvor mye energi trenger man for å bruke for å nå trykknivå som det der i en 100m lang tunell(sluse til systemet), hva med 10km, og Oslo -  Bergen(300km). Jeg er ganske sikker på at svaret er uansett for mye energi, fordelen med vakum er ikke økonomisk forsvarlig.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 2
  9. Jeg kunne aldri tenke meg en bil så stor at jeg ikke kunne ha kontroll over hva som var rundt den som min privatbil, kamera eller ikke. Den dagen jeg ikke lengre har denne oversikten håper jeg vi har helautonome biler. Er litt skummelt å tenke på at det er personer som aldri har sett ut bakvinduet på en bil som kjører på veiene.

  10. Mange som over(under?)vurderer kvinner her...

    Ha rene kleder uten hull og du vil ikke få avslag på grunn av hva du har på, eneste grunn til å bruke mer penger på kleder er hvis det får deg til å være mer selvsikker. 

    Kvinnene som klarer å spotte forskjellen på en skjorte fra Dressmann og Jack & Jones og villige til å dømme basert på det er uansett ikke passende for noen som har null interesse for klær.

    redigert: jeg vet ikke om det er noen forskjell på dressmann og jack&jones brukte bare de butikkene som eksempel da Serpentbane så ut til å mene det var en forskjell der.

     

  11. I forhold til Intel PPT forstår jeg at hovedkortet må støtte det i tillegg til cpu, jeg sjekket nå på komplett hvor jeg sorterte på nyheter da jeg regner med at nye kort har større sannsynlighet for støtte, første treff var MSI MPG Z590M, ingen informasjon om PTT støtte i nettbutikk, sjekket så MSI sine nettsider for samme kortet og fortsatt ingen informasjon om støtte. Hovedkortet har Z590M chipset som hvis jeg forstår dokumentasjonen riktig støtter PTT, men hvis ikke man har noe alternativ i bios/uefi får man ikke aktivert PTT så det er ikke nok å se på chipset.

    Jeg er fortsatt like forvirret selv etter å ha søkt opp og lest om PTT.

  12. J-Å skrev (2 timer siden):

    De burde også innskjerpe at USB-C må produseres med korrekte mål. Evt. innskjerpe toleransene. Det er betydelige forskjeller både på telefoner og kabler, En del kombinasjoner sitter svært løst, og jeg mistenker at noen kabler har så store avvik at det kan skade telefonkontaktene..

    Jeg mener å huske at feilmarginen på pluggene er 0,2 mm, problemet med for liten toleranse er at det er dyrere å produsere.

  13. shockorshot skrev (På 2021-7-26 den 23.00):

    Mener du at nudes av ei av de som jobba der ikke ble spredd internt etter at hun hadde et kort forhold med en av de andre på blizzard? Er du også uenig at hun deretter tok selvmord?

    Er dette påstander? Pleier staten California å saksøke på svake bevis?

    Det er nok riktig at det ble spred noen bilder, men er firma ansvarlig for det? Selvmord kan skje av mange forskjellige grunner, kanskje ikke vårt sted som ikke kjenner noe til situasjonen å spekulere i grunnen?

    Staten California gjør veldig mye tull etter politisk/sosialt press,  spesielt California Department of Fair Employment and Housing har hatt ganske mange sprø saker på sitt bord.

  14. Har ikke sett mye videoer men går ut i fra at den yoken justerer sensitiviteten basert på hastigheten til bilen(dynamisk stying), slik flere ratt fra konkurrenter allerede gjør i dag. Med dynamisk sensitivitet er det veldig sjeldent man trenger å svinge mye på rattet.

    Hvis de ikke har det på plass tror jeg det er for tidlig å bytte.

  15. Gunfreak skrev (54 minutter siden):

    Fordi uten oversyn utenifra eller innenfra vil menn lage dritt.

    Den øker kanskje ikke, men den faller heller ikke, så da tar ingen tak i det.

    Vi fortsetter å leke at det er riktig at menn lager dritt som standard hvis de ikke styres.

    Vi er nå enige om at det ikke nødvendigvis øker aksjeverdiene, men du har en påstand om at den ikke faller. Denne påstanden ønsker jeg å utfordre, ett raskt søk ga meg f.eks. denne lenken Microsoft Word - -Publication-Briefing-CAGE-4-Are-happy-workers-more-productive-281015.docx (smf.co.uk) og det virker jo også veldig intuitivt at lykkelige ansatte betyr mer produksjon og mer produksjon betyr bedre aksjeverdi.

    Det jeg ser at kan være tilfellet er at menn (som vi har etablert at alltid liker å lage dritt) blir mer lykkelige på jobb når de får lov til å oppføre seg upassende, og at den ekstra produktiviteten til den mannlige ansatte overgår den reduserte produktiviteten til de kvinnelige ansatte. Dette er litt for mannsjåvinistisk teori til at jeg skulle tro på den selv, men er dette hva du tenker skjer med at det ganske forenklet ikke er noe fall i aksjekursen?

     

    • Liker 1
  16. Gunfreak skrev (13 timer siden):

    (...)Arbeid folka dine til døde for kortvarig aksje profit det er hvordan kapitalisme funker, etter at statlige oversyn har blitt fjernet ett og siden starten av 80 tallet.(..)

    La oss leke med tanken på at dette er riktig, hvordan vil det føre videre til upassende oppførsel mellom kollegaer?

    Hvordan øker det aksjekursen at ansatte oppfører seg upassende mot hverandre?

    • Innsiktsfullt 1
  17. Sitat

    Sakspapirene trekker blant annet frem såkalte «cube crawls», der mannlige ansatte drikker store mengder alkohol og går fra kontor til kontor og oppfører seg upassende overfor sine kvinnelige kollegaer. 

    – Mannlige ansatte kommer stolte på jobb i bakrus og bruker mye tid på å spille spill mens de delegerer arbeidsoppgavene sine til kvinnelige ansatte, diskuterer seksuelle bragder, snakker høylytt om kvinnekropper og vitser om voldtekter.

    Tviler ikke på at alle disse tingene kan ha skjedd en gang, men å si at det er normalen høres ganske usannsynlig ut, selv for ett amerikansk firma.

    Hovedsakelig er det usannsynlig fordi det ikke bringer noe til bunnlinja men tvert imot er lav produktivitet, og det er det til slutt handler om, hvem produserer resultater.

×
×
  • Opprett ny...