Gå til innhold

SubtleINC

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SubtleINC

  1. Hei, jeg fikk en overraskelse på telefon-regninga mi, 6 GB data-trafikk jeg ikke visste om som kommer til å koste meg 400,- kroner ekstra, da jeg gikk innpå datatrafikk på Galaxy Nexusen min så ser jeg at det er "Google Services" som står for all trafikken, men jeg har ikke anelse hva det kan være.

    Chess sa at det ble trukket "chunks" på rundt 150 MB i gangen.

    Bruker bare mobilen til spill og surfing og har ikke tidligere gått over limiten.

    Noen som har en ide om hva dette kan være?

  2. Trur dårlige anmeldelser har med forventingene som stilles til telefonen fra før, Nexus var rimelig hypet men stilte til slutt opp med 16 GB innebygd minne og 5mp kamera.

     

    Vil nok si det er den beste smartphonen på markedet akkurat nå, men samtidig så har alle toppmodellene mer eller mindre akkurat de samme funksjonene, og at man rett og slett burde gå etter den telefonen man synes ser freshest ut OG har de funksjonene man leter etter.

     

    Har Nexus S med ICS og er skikkelig fornøyd, som å få en splitter ny telefon. Og trur ikke jeg likevel kommer til å kjøpe Nexus Galaxy, selv om jeg virkelig liker at den har multicolor notification light.

  3. alltså hvorfor skulle man egentlig kjøpe pes 2012 ? når vi har fifa 12 som er 4-5 år foran pes spillene.

    Makan til ignorant kommentar, jeg har både FIFA 12 og PES 2012.. og jeg kan si at jeg for øyeblikket ikke har vært så hektet på ett konsoll-spill ever.

     

    FIFA 12 virker flott på overflaten, men graver man litt så er det meget lite å hente, om man spiller med Benzema eller Pato gjør svært liten forskjell, men i PES så er de individuelle forskjellene på lagene og spillerne vesentlig større. Og i lengden gir en mye morsommere opplevelse. Også har man så klart Master League Online som er en mode som gir hundrevis av timer med morro.

     

    FIFA er laggete menyer, forutsigbare mål, liten dybde pakket inn i en fin innpakning. FIFA er basically det samme spillet år for år.

     

    Hvis man kan overse manglende lisenser, japanske meny-systemer, litt dårligere animasjoner og kommentatorer, så er Pro Evolution Soccer fortsatt det beste fotball-spillet, rent gameplay messig.

    • Liker 2
  4. Hva er greien med at den ikke støtter minnekort? Det har ikke Galaxy Tab 10.1 heller så vidt jeg vet. Skal jeg bytte bort fra Apple-regimet, så er muligheten til å bruke minnekort et av de viktigste argumentene.

    Er ikke det fordi det går raskere? Synes ihvertfall 32 GB innebygd er helt greit!

     

    Bittelitt skuffet over designet ikke ble mere slik:

     

    http://www.yugatech.com/blog/wp-content/uploads/2011/09/google-nexus-prime-samsung.jpg

     

    Da ville den sett helt RÅ ut..

  5. Kontakte selger er uaktuellt, dette er ufordelen av å kjøpe av privatpersoner, hadde den vært kjøpt i butikk hadde jo alt vært mye lettere.

     

    Kan faktisk ikke se at det er noe der.

    I alle mine år med forskjellige mobiler, mp3, spillere, discman osv har jeg aldri vært borti lignende.

    Og ja, den var ikke sånn.. den ble sånn.

     

    Så jeg lurer på hvilke muligheter jeg har til eventuellt å få den "reparert" på noen måte?

     

    Noe jeg klart må betale selv.

  6. Okey nå har det skjedd noe merkelig med min Nexus One, 3,5mm jack utgangen min funker såvidt, når jeg plugger hodetelefoner i den så går den ikke ordentlig ned i hakket, har ingen anelse hvorfor det har blitt sånn.. kunn hatt den i lomma.. umulig å se hva som blokkerer eller noe.

    Selv om jeg presser med full kraft går den ikke helt inn, den går langt nok inn til at det kommer musikk ut.. men ska ingenting til for at den detter ut igjen.

     

    Kjøpte telefonen av en dude på finn, helt ny for en ukes tid siden, hva ville dere gjort ?

  7. Ok, så kjøpte meg nettopp en Nexus One.

     

    Knall telefon, rask og fresh.

     

    Her er noen av tingene jeg ikke er helt fornøyd med:

     

    Lyden fra telefonen er altfor lav, noe jeg kan leve med.

     

    Kameraet er ikke meget bra, funker fint i lys, ellers dårlig blitz, fokus, og lite innstillinger, men helt greit.

     

    However det er en ting som jeg trur kommer til å irritere meg, det er jo helt umulig å se noe som helst på telefonen når det er lyst ute.. det trenger ikke være sol ute engang før det blir vanskelig å se, hjelper ikke å skygge over med hånda heller.

     

    Noen som har noe tips angående det ?

  8. Jeg kjøpte meg en Toshiba Satellite P300 fra komplett.no seint i fjor, og nå vil den ikke starte.

     

    Det som skjer når jeg trykker PÅ knappen er at lyset blinker i ett sekund før det slukker igjen og jeg kan høre ett lite tikk fra maskinen når jeg trykker.

     

    Jeg har prøvd med og uten strømforsyning og batteri.

     

    Noen som har erfaring fra noe lignende som kan fortelle meg hva jeg burde gjøre med saken ?

  9. ...

     

    2007-utgaven av artikkelen du viser til (http://www.journals.uchicago.edu/doi/abs/10.1086/511995) diskuteres i del 2 som kommer snarlig.

     

    ...file sharing had a surprisingly small effect on

    sales that is statistically indistinguishable from zero. The instrumented

    point estimates fall within a very narrow range and suggest that file

    sharing did not heavily affect the music industry as a whole.

     

    Det der er BULLSHIT.. sorry at jeg sier det az, men det er det..

    Snakk med folk rundt dere da, spør hvor mye musikk det har kjøpt de siste årene.

    I min erfaring iallefall er at ca 9 av 10 av de jeg kjenner.. inkludert meg selv har sluttet å kjøpe musikk de siste årene.

     

    Jeg kjenner ett par folk som ER musikere og jeg har også kontakt med folk i businessen.

    Det er FAKTA at filesharing har minket salget.

     

    Men dette gjelder IKKE de velkjente pop/rock artistene.. dette gjelder de småe indie labelene og andre mindre artister som ikke blir spilt på vanlig radio og MTV.

  10. Uansett hvem sin skyld det er så går det utover artistene.

     

    På den andre siden, så gir det alle artister muligheten til å bli hørt på nettet.

     

    Men ska man drive med musikk på høyt nivå så må man tjene penger, slik er det bare.

    Ellers så kollapser hele greia.

     

    Serier, filmer, musikk.. blir bare mere og mere tilgjengelig uten reklame og uten at noen trenger å betale noe som helst.

     

    Forestill dere den dagen da Youtube kommer med høykvalitets mp3er, da det aller aller meste av musikk er tilgjengelig bare ved å søke der, eneste haka er kvaliteten.

     

    Og mange selskaper prøvde å stoppe youtube fra å vise musikken sin, men virker som de bare gir mer og mer opp.. fordi de klarer ikke kontrollere det.

     

    Og høykvalitets lytting av mp3 på youtube vil være døden for musikkbransjen slik vi kjenner den. Da er det over.. allerede den dag idag sitter tusenvis av folk på VORSPIEL med youtube som jukebox.

     

    Nå høres kanskje den kommende spådommen ska komme med nå far fetched ut akkurat nå men jeg tror faktisk at til slutt så kommer internet til å bli kontrollert av myndighetene slik at du ikke KAN laste ned musikk og filmer uten å betale for det.

     

    Alternativet er kanskje dyrere internet med penger som går til artister osv .. basert på antall lyttere. Bare en tanke.

  11. Nå er det viktig å tenke på at omsetningen har kanskje minket med 50% men OGSÅ at det blir gitt ut ihvertfall 5-10 ganger så mye musikk i tillegg. de siste årene.

    Har du noen kilde på dette? Den undersøkelsen jeg leste sier noe annet, men den er noen år gammel nå og er ikke relevant for "de siste årene". Og hva menes med musikk? Enkelt sanger, album eller artister? Blir stor forskjell om man regner hver sang på ett album som "ett salg" og ett solgt album som "ett salg".

    Nå tenker jeg mest på elektronisk musikk, som selges over nett feks via itunes, audiojelly, beatport, djdownload.. etc.

    Det gies ut ett uhorvelig antall musikk per år via disse portalene. Og dette øker hele tiden.

    Og det vet jeg fordi jeg har fulgt denne scenen i over 10 år.

    Når du tar feks pop og rock musikk, de klarer seg, fordi de har ett såpass stort antall lyttere.

    Og på grunn av det er så utrolig mye musikk som gies ut er det begrenset hva folk egentlig har mulighet til å kjøpe.. og alle disse releasene legges ut på nettsider og torrenter med en gang de kommer ut.

     

    Og mengden musikk som kommer ut har en sammenheng med manglende kvalitetskontroll fordi all musikken gies ut digital (via store og uavhengige labels) , dvs at det er nesten ikke mulig å tape penger på å gi det ut.

     

    Og alt det der har sin opprinnelse i at musikk blir delt over nett og synkende salg.

    Og her snakker vi musikere som bruker mange timer hver dag på å lage musikk. Og får ingen penger igjen. Dette resulterer i folk som var gode før slutter fordi det er ikke penger å hente.

     

    Markedet er rett og slett overfylt av musikk fordi kvalitetskontrollen er helt borte, ting som blir gitt ut blir rett og slett helt borte i mengden etter bare 2 uker.

     

    Det var mye drit på CD før også, men nå er det null økonomisk risiko i å gi ut musikk og alle vil ha en del av den oppspiste kaka.

     

    Ting var bedre før fildeling tok av, da hadde man kunn en så så stor mengde musikk av en sjanger å velge mellom. Nå som alt er digital nesten så er markedet overfylt til de grader.. og mere skal det bli!

×
×
  • Opprett ny...