Gå til innhold

iMono

Medlemmer
  • Innlegg

    5 965
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iMono

  1. Det mange her ikke ser ut til å fatte er at Chili Mobil sitt tilbud er et steg på veien. Dere kan gjerne utnytte systemet, prøve å sette Chili konkurs og dermed kanskje sørge for at denne utviklingen tar lengre tid.

     

    Hadde forstått frustrasjonen (og fjortiss-tendensene) hvis det var binding på abonnementet de tilbyr.

     

    Det er for meg mer ufattelig at Telenor/Telia får lov til å gi Spotify m.fler en egen tunnel for datatrafikk.

    • Liker 8
  2. Hvorfor bytte en så dyr telefon etter bare 1 år? Du trengte strengt tatt ikke å oppgradere fra 7 plus til X. Greit, folk gjør hva man vil med pengene sine, men hvis man skal oppgradere telefoner for 10 løker hvert år så bør du ikke være overrasket at det ikke er noe banebrytende hver eneste gang..

    Har vel regnet at det å oppgradere er som å kaste 6000 ut av vinduet (hvis man da ikke føler at man får noe vesentlig).

     

    Jeg har nå bestemt meg for å returnere iPhone X pga. følgende:

    • Batteritid er bedre på 7 plus.
    • Induksjonsladning er flott, men det blir ikke nyttig (for meg) før ladematten kommer en gang i 2018.
    • iPhone X har litt bedre kameraer og litt bedre prosessor.
    • Skjermen er skarpere på iPhone X, men hvitnivå er enten grått eller gult (truetone).
    • Face ID er vesentlig tregere enn Touch-ID og avhengig av vinkel på iPhone. Føles litt som om å skanne kaffekortet på 7-eleven.
  3. Hei folkens.

     

    Da har jeg endelig mottatt iPhone X 64GB stellargrå gjennom SWAP til Telenor.

     

    Jeg har vanskelig å se hvorfor jeg bør beholde telefonen og ikke bare gå tilbake til min iPhone 7 plus 128GB. Ble rett og slett ikke overbevisst av en times bruk.

     

    Noen andre i samme situasjon?

  4. Etter en god uke med iPhone X 128GB; batteri holder med normal bruk for meg mellom 3-4 dager; med ekstrembruk 2 dager. 

    Oooh. Spesiell iPhone X med 128GB. Jobber du for Apple, eller? ;)

     

    To grunner til at jeg valgte 64GB og ikke 256 GB:

    • Jeg har ikke brukt mer lagringsplass på ett år med min 7 plus.
    • Viktigste årsaken: iCloud er meningsløst når plassen på telefonen ikke dekkes av entry-produktet (50 GB). Da velger jeg heller å synkronisere bilder/videoer mot skytjenesten jeg faktisk bruker. Det er mange positive sider med iCloud-synkronisering, men deling av filer mot Windows-miljø er ikke en av de.
  5.  

    Venter på å endelig få min iPhone 7+, den første fra telenor forsvant i posten, og nå den jeg bestillte fra Apple blir nå hold igjen i nederland. Noen som har erfaring med TNT, da sendingsnummeret sier "Shipment held. Follow up actions underway. begynner virkelig å bli lei, har ventet siden lansering på iPhonen min.

    Ser ut som 7+ er mangelvare i hele landet

     

    Ganske lett å få tak i den via Telenor-butikk synes jeg. 7+ 128GB svart fikk jeg i begynnelsen av måneden og reserverte etter telefonen ble lansert.

     

    Noen flere enn meg som opplever at Telefon-appen plutselig ikke er responsiv? Må lukke appen og starte igjen for at den skal fungere.

  6. Takk for tipset Lumanova! Har bestilt en dbramante1928 Lynge iPhone 7 Plus Svart og håper jeg blir fornøyd. Bruker angregaranti fra Clasohlson på det andre kjøpet.

     

    Noen av Widgetene har jeg problemer med.

    1. Reisetider fra Google Maps viser ikke Hjemme-adressen. Hvis jeg skifter språk på telefonen funker det helt fint.
    2. Epost-widget virker å være avhengig av en idiotisk VIP-liste. Noen måter å få brukt den uten det?

    post-66416-0-48286300-1475660482_thumb.jpg

  7. Etter litt rot fikk jeg min iPhone Plus 7 128GB matt sort i går. Veldig fornøyd sålangt.

     

    Jeg har kjøpt meg et lommeboketui fra Clas Ohlson, men er ikke veldig fornøyd med den. Noen som kan anbefale noe lommeboketui som selges i Norge?

     

    Evt. noen som har gode tips til hvordan man kjøper fra Amazon US?

  8. Jeg reserverte forøvrig en 128 GB Plus Sort på Telebutikken i Bergen sentrum fredag 16.sept, og jeg var da nummer 2 i køen.

     

    Tror heller det er snakk om dårlige produksjons- og distribusjonstall fra Apple enn "uforventet" pågang. En telebutikk fortalte meg om at de hadde fått to leveranser. Den første på to telefoner totalt, og den andre på en telefon totalt. Ikke akkurat store tall.

  9. Da har jeg sjekket litt rundt med telefoner i Bergensområdet hos Telebutikken(e). Sølv, Gull, Rosegull 128GB/256GB er mulig å få fatt i. Ingen Plus-modeller. Tror nok Apple har bommet litt på hvilke farger folk har lyst på.

     

    Fortsatt ikke hørt noe om reservasjonen til Telenor. Er det noen som tilfeldigvis har lenke på 128GB/256GB svart? Både vanlig og plus er aktuell.

  10. My Herritage har vært på Windows phone i over et år. Og det er ikke en svensk nettside. Den drives av israelske slektsforskere som et komersielt foretak. Hovedkontoret ligger i Israel og de har avdelinger over hele verden. http://www.myheritage.no/om-myheritage

    Jeg synes det er svakt at dere til stadighet ikke gidder å sjekke om apper dere anmelder faktisk finnes for WP. Det gjør også at jeg sjeldnere og sjeldnere gidder å besøke siden deres. Alltid en nedtur.

    http://www.windowsphone.com/en-us/search?q=my+heritage

     

    Beklager, men av to applikasjoner er den ene en wrapper for mobilsiden, hvorav den andre lar deg i følge beskrivelsen "helps you understand the Tsonga people better."

     

    Jeg tror at du selv ikke har prøvd myHeritage på Windows Phone.

     

    Hilsen Lumia 920-eier.

×
×
  • Opprett ny...