Gå til innhold

allanalv

Medlemmer
  • Innlegg

    261
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av allanalv

  1. Hmm. Jeg venter egentlig på en 64GB fra Nordialog (som er jobbens prefererte forhandler), men de vet ikke om den faktisk kommer og får ikke 32GB-varianten før ca 8.12.

     

    Kontaktet Dustin og Multicom som har 64GB for forhåndsbestilling for å spørre om den faktisk kommer. Dustin svarte "Dessverre kan vi ikke bekrefte noe angående dette produktet" og Multicom "Vår nordiske leverandør sier at dette er en 64GB versjon. Leveringsdato kan dessverre ikke bekreftes.".

     

    Hmm. Jeg får smøre meg med tålmodighet til 8.12. Er det fortsatt ingen nyheter om 64GB-versjonen så får jeg klare meg med 32GB...

    Virker som det er flere som kvier seg for å vente på 64/128gb. Husk at enheten gjerne skal vare en stund, og lagringsplass ofte er et irritasjonsmoment i mobilverdenen. Det vil også være bedre mtp. fremtidig salg. På lang sikt tror jeg det lønner seg å vente den ekstra uken(e).

    • Liker 1
  2. Hei. Har en Asus V1S (2007/2008) notebook som sliter med bus interface på PCI-E porten (GFX) der det sitter et nVidia Geforce 8600m GT. Den kjører bare x1 av x16 lanes og treger ned grafikk ytelsen betraktelig i denne modusen. Har klart å få den opp i x8 ved å skru fra laptopen og sette den sammen igjen, men ved neste reboot er den rett tilbake på x1.

     

    Har kjørt 3dmark 06 for å illustrere forskjellen ved de to verdiene:

    PCI-E x16 @ x1

    PCI-E x16 @ x8

     

    Har alt av drivere innstalert, prød forskjelige drivere og har den plugget rett i veggen uten batteri. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre med dette? Litt research på nett fant jeg fler med samme problem, uten løsning. Frustrerende å måtte demontere lappisen en gang om dagen.

     

    GPU-Z

  3. Er ikke dette en tråd om MBP?

     

     

    Selv om jeg er en liten fan av denne serien med laptops, og har ventet noen måneder på refresh synes jeg apple skuffer her.

    Må opp i 2,2GHZ 15" for å få et brukbart skjermkort, og da uten anti-glare, SSD og ram upgrade. Vi snakker fort 20.000kr +

    Kunne gjerne ofra litt CPU til fordel for det nevnt ovenfor.

     

    Kanskje jeg holder ut med skranglekassa et år til :whistle:

  4. KPVT er 12,5 mm, BPVT er 9,5 mm.

     

    Google: ps3 wd7500bpvt stuttering

     

    Gjev ein del treff, og det er bare dei som er smarte nok til å ta med heile modellnummeret sitt. Heavy Rain ser ut til å vere eit vanleg problem. For nokon går det greit, men for mange har problem med dette til at eg kjøper WD til formålet, eg går heller for ein disk med ei løysing som mange opplever at virkar (tvinge SATA-150).

     

    Har lest meg klok nå, mye info å hente på psx-scene.com. Det virker som mange 2,5" SATA disker sliter på PS3, og western digital er hardt rammet siden de tilsynelatende mangler en funksjon for å tvinge SATA-300 ned til SATA-150. Det ser ut som at andre produsenter har lignende "problemer" Det er vist heller ingen garanti for å unngå etterslep selv om du finner rett setting via jumpere. Noen har også problemer med spindrive funksjoner for strømsparing (finnes på mange 2,5" disker) som treger ned systemet i PS3. Naturlig nok har slike harddisker disse funksjonene da de normalt sett skal sitte i en liten laptop.

     

    Har bestemt meg for å kjøpe ny disk selv, og går for den sikreste løsningen. Kjøper en 3,5" 1TB disk og kobler den til SATA sloten internt i PS3. På denne måten unngår jeg alle problemene som oppstår på 2,5" diskene og får mer MB/Kr.

     

    Bakdelen er kassa til 3,5" disken, egen strømkabel og en ledning stikkende ut av PS3, ikke fullt så elegant, men safe.

     

    HDD

    Kabinett

     

    Ellers trengs det småkabler i form av SATA/eSATA og et adapter.

  5. WD7500KPVT er 12,5 mm høg, og passar ikkje i PS3 (tynn eller feit).

     

    Stemmer dette da? Den er vel 9,5mm og skal passe fint. Har forøvrig lest mye bra om denne disken i PS3 på div forums.

     

    edit: Mixa WD7500KPVT / WD7500BPVT

  6. Jeg har kommet frem til en konklusjon at dette spillet er kun for nerder. Prøvde meg på normal først, men kom meg ikke forbi motstander nr 2. Deretter tok jeg easy, kom til rival og der sa det stopp. Tror jeg holdt på i en halvtime eller noe slikt imot han helt til jeg ga opp. Greit at spillet skal være vanskelig, men at det er umulig på easy er latterlig.

     

    I laugh at you :!:

×
×
  • Opprett ny...