Gå til innhold

medi8or

Medlemmer
  • Innlegg

    927
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medi8or

  1. http://www.outdoorsp...ge_1_c_293.html

    http://www.proacoust...cts.php?sId=240

    trenger kun 10watt for å spille 125db/1m i det tilfelle jeg ga ut i den linken

    Fant ikke den som skal gi 125dB/1m med 10W. Ser derimot en som gir 125dB med "rp", rated power, på 60W. Det er og oppgitt et frekvensområde på 300-6000Hz, jeg vet ikke hvordan det samsvarer med tidligere utsagn om at "det er basselementet som krever noe". ;)
  2. Kan ikke klage. Erfaringene mine stemmer veldig godt med det som står i testen Looper87 linket til.

    Fargene er "feil" på alle ukalibrerte skjermer, og oversaturering er et problem med alle wide gamut skjermer(når sRGB brukes). Er man ute etter korrekte farger må man kalibrere uansett..

     

    Eneste jeg har lagt merke til er at jeg får en mørk skygge bak objekter når jeg flytter/roterer dem raskt i 3d-programmer (rtc overshoot/ghosting). Jeg har ikke lagt merke til det i spill.

  3. Om man kalibrerer skjermen, blir fargemetningen riktigere da? eller forblir det oversaturert?

    Driver med grafikk og foto, så farger er relativt viktig å se riktig XD

    Fargene blir riktige i fargestyrt programvare, som de fleste fotoredigeringsprogrammer er. Andre programmer vil bli oversaturerte.
  4. Har svart på det:
    Ja, det er  mogeleg. Om du teikner ein sti (path) med penneverktøyet vil denne verte lagra som ein "work path" i Path-panelet, der du ogso kan lage nye stier, på same måte som lag. Om du ikkje finn Paths-panelet (ligg til vanleg som ei fane saman med lagpanelet), gå til Window-menyen, og vel Paths.  9250305[/snapback]

    9251319[/snapback]

    Nå spurte han vel om han kunne lagre dem, noe som skulle være mulig i menyen

    File->Export->Paths to Illustrator

    Paths blir og lagret i filformater som støtter dem, som PSD og TIFF...

  5. Kan du utdjupe litt hva det er for noe?  :blush:

    8221982[/snapback]

    BBS - Bulletin Board System, "Elektronisk oppslagstavle" på norsk. En ringte opp med modem, logget inn, og fikk opp forløperen til dagens webforum. Avhengig av programvare var det chattefunksjoner, filnedlasting og diverse annet. Med filnedlastingen kom selvfølgelig og muligheten til nedlasting av programvare...

     

    FTP - File Transfer Protocol, skulle vel være kjent. Er jo fortsatt i bruk til overføring av filer.

     

    FSP - File Service Protocol, en annen overføringsmetode enn FTP. Var lettere å sette opp egne servere, så de spratt opp i haugevis med varierende piratkopiert og pornografisk innhold. FSP ble så vidt jeg husker forbudt på nettet i Norge (Uninett?) fordi store deler av båndbredden ble spist opp.

×
×
  • Opprett ny...