Gå til innhold

corvy

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av corvy

  1. AndrèFronDrei skrev (13 timer siden):

    Neste steg blir da å kvitte seg helt med Genexis FiberTwist FT-P3410B, men for å kunne gjøre det trenger jeg en SFP+-modul som går rett inn i WAN SFP+-porten i Dream Machine. Noen som har eksempel på en som virker? 

     

    Denne skal fungere: https://www.fiberworks.no/fiberworks-as/sfp-ge-bx20sc-35/sfp-bidi-125-gbps-gige-ddm-sm-20km-tx-rx1310-1550nm-14db-sc

    Det er i alle fall den som jeg fikk med utstyret mitt. 

  2. Tenker å sette opp en ny PC i stua som passer inn i racket. :)

     

    Jeg har laget følgende liste. Kravene er stillegående, kjøre Windows 7 med mediaportal som slavemaskin, må ha GBit nettverk å kunne kjøre 1080p video materiale (cuda er ok). Håpet på å få Silverstone ML03B men orker ikke vente lenger. Har ikke hørt noe om dette kabinettet verken positivt eller negativt, dersom noen vet noe så si ifra! Orker ikke en bråkebøtte av et power f.eks. Da venter jeg på silverstone og kjøper deler ...

     

    HTPC til Stua

     

    Ser dette fornuftig ut? SSD disken er vel kanskje ikke den vasseste, men tror det skal holde i massevis. MiniATX er jo et alternativ i denne kassen men kunne tenkt meg low power og passiv kjøling om mulig, dette HK virket perfekt for mine øyne.

  3. Jeg trenger noen hodetelefoner når jeg sykler. Må passe til hjelm, og bør ha relativt god lyd. Har brukt Koss Portapro før, og lydmessig fungerte det greit. Men det ble ganske ubehagelig over tid. Tenkte på en av Koss'ene med SportsClip, men hvordan er lyden i f.eks. KSC50?

    Og ikke si at sykling og lyd ikke hører sammen... Det er kjedelig å treningssykle uten musikk, proffene sykler ofte til lyd!

     

    Hva med disse? Jeg lurer på å prøve meg på de ... Koss Clipper

×
×
  • Opprett ny...