Gå til innhold

corvy

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

corvy sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. VLAN 102 påkrevd med fiber rett i UDM ja. Fin fin guide.
  2. Dette fungerer, jeg gjorde det akkurat slik i starten. Bestilte flytting av fiberen til kjelleren så jeg slapp å ha noe i stua i det hele tatt. Mener å huske prisen på flytting av fiber var helt grei.
  3. Denne skal fungere: https://www.fiberworks.no/fiberworks-as/sfp-ge-bx20sc-35/sfp-bidi-125-gbps-gige-ddm-sm-20km-tx-rx1310-1550nm-14db-sc Det er i alle fall den som jeg fikk med utstyret mitt.
  4. Det er nok i tilfelle målbart mer enn merkbart om jeg skal være ærlig 🤗🤞🤘
  5. Mest sannsynlig får du med en SFP med modemet du kan sette rett i utstyret ditt. Det skjedde både med meg og naboen. Naboen fikk sitt utstyr for bare 4 uker siden.
  6. Hei @t0ffemannen! Jeg kjører UDM Pro med Model A. Den trenger kun internett, ikke behov for dette spesielle TV VLANet. Model A er i praksis bare en Android enhet som trenger tilgang til Internett. Jeg bruker SFPen rett i UDM Pro + Model A. Dog - skal være ærlig, jeg bruker faktisk mye altibox appen direkte på TVene mine som alle kjører Android.
  7. Takk for hjelpen alle sammen, dette funka fint for meg på en UDM Pro. Jeg har ikke TV VLAN behov, alt via de nye appene så jeg trenger bare VLAN 102 på eksternt interface. Swappet om WAN1 og WAN2 først og så mine innstillinger: Vet ikke om det har noe å si, men modemet mitt sto i bridge modus før jeg nappet SFPen over i UDMen.
×
×
  • Opprett ny...