Jump to content

TP_Mcduck

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Digital versjonen finnes og den er endelig i hus. Nice nice. Takk for meg og takk til dere som varslet om cdon slipp.
 2. Følg med denne tråden. Få Mail for vært innlegg som kommer. Litt irriterende med Mail varsl kl01 på en torsdag med feks «bump» poster eller poster med spørsmål som har blitt stilt 100 ganger men de gangene det kommer dropps så får du vite det med en gang.
 3. Min er i Oslo nå og forventet klar på fredag. Erfaring fra tidligere så tenker jeg at den er hente klar i morgen. Da jeg bor i Oslo området.
 4. Ingen her som kan svare på det gitt. Du må kontakte der du bestilte den fra. Og håpe på raskt svar. viss det er cdon så kan det være litt bingo når den kommer virker det som
 5. Er vell mer. Med mindre noen her har en krystallkule som funker eller jobber i supply avdelingen til de butikkene som selger og er villig til å satse jobben sin på å fortelle når flere kommer så vet jo ingen her 100% når flere kommer. Så hvorfor spørre.
 6. Der fikk jeg melding fra posten at min digital ps5 er forhåndsmeldt og at den er på vei til dem fra cdon sitt lager.
 7. Svaret jeg fikk fra cdon var «Beregnet leveringsdato er i uke 32 og håper den kommer tidligere. Du kommer til å få en mail med et sporingsnummer når den har forlat lagret vårt.»
 8. Fikk ordna opp i det med cdon da. Og bestillingen min er gjenopprettet. Men kun fordi noen hadde avbestilt digital versjonen og jeg fikk deres bestilling rote firma ass. Men hun kundeservice dama var hjelpsom da. Så det er jo et pluss.
 9. Hvordan Microsoft opererer nå der alt som kommer på Xbox også kommer på pc. Så er alt man trenger en pc og en ps5. Greit å helgardere. men mer on topic. Min bestilling ble avbestilt av cdon. Som jeg bestilte 5/7. kontakta kundeservice og de skulle se hva som hadde skjedd. Så det suger jo litt
×
×
 • Create New...