Jump to content

TP_Mcduck

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. fikk litt cyberpunk vibber. ser bra ut men er det sånn egentlig? 1000 planeter.. no mans sky friskt i minne
 2. Kart fullfør hele startområdet. bruk tid og bruk runene smart. Limgrave er vakkert. savner allerede følelsen av å være her for første gang.
 3. pc eller ps5. det er spørsmålet.. gleder meg
 4. Jeg håper med "mindre" så mener de litt mer linjert og ikke et rpg spill. AC:BF for eksempel er åpent men det er ikke et rpg. det er stort og åpent men det er fortsatt linjert. viss de kan dra det beste fra to verdener. åpent men lukket på en måte. sånn; du får en oppgave - du drar dit - utfører oppgaven - drar til neste. distansen og hva du eventuelt kan gjøre i mellom de to tingene kan være så mangt. viss ryktene er sanne og spillet blir satt til Bagdad så er det bare å glede seg. Bagdad i middelalderen var en av de viktigste byene med politikk og vitenskap i midten. og når jeg tenker meg om, så med all Isu tematikken og eden artefaktene så kan det passe mer enn de foregående spillene har gjort. men det er da min mening
 5. Digital versjonen finnes og den er endelig i hus. Nice nice. Takk for meg og takk til dere som varslet om cdon slipp.
 6. Følg med denne tråden. Få Mail for vært innlegg som kommer. Litt irriterende med Mail varsl kl01 på en torsdag med feks «bump» poster eller poster med spørsmål som har blitt stilt 100 ganger men de gangene det kommer dropps så får du vite det med en gang.
 7. Min er i Oslo nå og forventet klar på fredag. Erfaring fra tidligere så tenker jeg at den er hente klar i morgen. Da jeg bor i Oslo området.
 8. Ingen her som kan svare på det gitt. Du må kontakte der du bestilte den fra. Og håpe på raskt svar. viss det er cdon så kan det være litt bingo når den kommer virker det som
 9. Er vell mer. Med mindre noen her har en krystallkule som funker eller jobber i supply avdelingen til de butikkene som selger og er villig til å satse jobben sin på å fortelle når flere kommer så vet jo ingen her 100% når flere kommer. Så hvorfor spørre.
 10. Der fikk jeg melding fra posten at min digital ps5 er forhåndsmeldt og at den er på vei til dem fra cdon sitt lager.
×
×
 • Create New...