Gå til innhold

chevyz28

Medlemmer
  • Innlegg

    832
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chevyz28

  1. Da ble den en samsung 980 pro 1tb på meg. Skal brukes på et x99 hovedkort så jeg får jo ikke brukt pcie 4, men blir mer enn raskt nok tenker jeg. Men er det noe man bør sette opp i bios for at det skal bli optimalt? Hvilket program er best for å flytte/overføre systemdisken over til ny nvme disk?

    Edit: Så at samsung har et Data migration Setup program som er til det bruket. Noen som har erfaringer med det?

  2. Dette er et hus som egentlig er falleferdig og skal bare sikres. Men spørsmålet er jo om man kan bli erstatningspliktig dersom huset skulle begynne å brenne så spre seg til andre hus. Men dersom elektrisitet og alle kjemikalier fjernes så skal jo ikke et hus begynne å brenne av seg selv. Da må det eventuelt bli en påsatt brann. Men hvem er da erstatningspliktig? Naboens hus er jo også brannforsikring dersom de ønsker å få tilbake verdier ved av. brann. 

  3. Hei.

    Hvilken ansvar har man for fraflyttet hus og eiendom? Slik jeg skjønner det er det ikke påkrevet med "ansvarsforsikring" for et hus. Hvilke regler gjelder for dette? Kan for eksempel en brann som starter i ett fraflyttet hus og sprer seg til et annet få krav om erstatning fra en annen eiendom? Blir dette også et eventuelt skyldspørsmål? 

  4. Mamb0 skrev (1 time siden):

    Hei, har en Note 9, og ser at appen ligger forhåndsinstallert på telefonen, hvis jeg går via innstilinger. Men det er ikke mulig å koble den til bilen, eller åpne selve appen på telefonen. Noen som vet hva jeg gjør feil? :)

    kobler du til via usb?

  5. Spennende match mot Anand idag, men Carlsen klarte ikie finne vinnertrekket.

     

    Delt ledelse med Svidler 2,5/3.0

    Både Anand og Carlsen klarte å gjøre ett grov tabbetrekk hver. Carlsen gjorde nok det største på slutten der han stod veldig sterk. Men Carlsen er i form for tiden. Det lover godt. 

×
×
  • Opprett ny...