Gå til innhold

Marius5051

Medlemmer
  • Innlegg

    581
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marius5051

  1. I mitt tilfelle har ser jeg ikke noe galt i å laste ned denne serien. Jeg har betalt for å se den via HBO nordic, men appen som skal gi meg tilgang til de forskjellige seriene fungerer ikke som den skal. Oftere enn ikke har den problemer med å starte filmer og serier, og enda oftere avbryter den serien underveis. Jeg får med andre ord ikke det jeg har betalt for, og da ser jeg ingen grunn til at jeg ikke kan laste ned serien som ellers skulle vært tilgjengelig for meg på alle plattformer til alle døgnets tider.

     

    Merk at samtidig som HBO-appen sliter fungerer Netflix helt smertefritt, og 70mbit linje har god kapasitet til å strømme, så i mitt tilfelle må nok HBO som kan ta skylden selv, Mr. Bleich.

    • Liker 2
  2. Det eneste som mangler nå, er en tjeneste som har samlet alle serier og filmer på ett sted, til 1 god pris. Jeg har noen serier jeg ser på fast. Noen må jeg vente til de kommer på TV, og jeg HATER reklamer på tv-en... Få en skikkelig tjeneste med alle filmer og tv-serier på :)

     

    Skal den komme med en gratis massasjestol og neste generasjon smart-TV som velkomstpakke også?

     

    Hvis du med "1 god pris" mener en pris som står i forhold til produktet, trekker jeg tilbake spydigheten. Mener du derimot en billig penge, les videre.

     

    Kvalitet og stort utvalg koster penger. For å sammenligne med dagligvarebutikker: Meny er en dyr butikk men har bra utvalg og kvalitet, imens Rema 1000 har mindre utvalg og er en billig butikk.

     

    De forskjellige seriene og filmene du vil ha samlet på ett sted har forskjellige rettigheter, og om én leverandør skal ha avtaler som tilfredsstiller alle disse må de tjene inn dette på et eller annet vis. Det er det du som må betale for. Den tjenesten som kommer nærmest det du ønsker her er nok platekompaniet.no.

  3. Jeg vil sponse deg med noen vise ord:

     

    1. Prøv å finn en sparkesykkel med stort forhjul. Disse er alt i alt bedre på A til B bruk, og de er mer "fylla-vennlige" i og med at de ikke har så lett for å låse forhjulet (http://biltema.no/no/Fritid/Lek-og-hobby/Utendors/Lekekjoretoy-og-skate/Sparkesykkel-8-45700/)

    2. Plutselig mye sparking kan fort gi en skikkelig kjip betennelse i en sene under foten (slik jeg fikk i løpet av sommer'n 2012) som tar laaang tid å bli kvitt.

  4. Først ser jeg meg nødt til å pirke på et par ting, siden temaet står meg veldig nært:

    • Det er litt uheldig at 3D-printing alltid forbindes med prototyper, for det er langt fra sannheten. Det henger med fra gammelt av, når kvaliteten var for dårlig. Idag produseres helt fiks ferdige produkter på denne måten.
    • I industrien er additiv tilvirkning godtatt som det overordnede navnet som dekker alle disse prosessene som oftest kalles "3D-printing". 3D-printing er sterkt knyttet til én patentert prosess (http://en.wikipedia....ead_3d_printing), og dekker de andre prosessene dårlig.

     

    Nå som pirket er ute av systemet mitt:

     

    Det var bare spørsmål om tid før en slik side kom på banen, og det kommer til å bli noen hektiske år med søksmål og spørsmål om rettigheter før det blir orden vil jeg tro. Menneskene og industrien bak de produktene som nå kan "pirat kopieres" har vel like stor handlekraft som underholdningsbransjen når det kommer til advokater og denslags.

     

    På den lyse siden kan det hende en slik side kan påvirke det elendige patentsystemet som finnes idag til noe bedre, for alt det gjøre er å løfte priser og hindre utvikling.

    • Liker 2
  5. Om tiden er verdt pengene er opp til hver enkelt å dømme. Jeg for min del brukte ikke mer enn 3000, og var fornøyd med det. Andre jeg kjenner brukte lang mer og de angrer heller ikke. Om å bruke 30000kr på litt over to uker med fyll kan ingen si noe på det.

     

    Men jeg må spørre, hvordan kan klærne koste så mye som 10000 kr?

     

    Kostnadene ved kjøp og utbedringer av bil er vel den eneste posten dere vil få igjen penger for, men også her er det som regel tap.

     

    Russetiden er mange dager med fyll og fanteri; ingenting galt med det, men jeg ser ikke den store grunnen til å feire.

  6. Har stort sett trent uten hansker siden 2004, og det går seg alltid til med tiden! Bare gi hendene en liten pause, hvis du er nødt til å trene kan du jo finne andre øvelser som ikke er så harde på hendene og plutselig er problemet borte.

  7. Du kan i grunn ikke forvente at noe skal gro om du ikke gir det en pause, det er tross alt ikke snakk om mer enn én uke maks. Treningen tar ingen skade av det heller.

     

    Med tiden vil huden herde, akkurat som den gjør for alle som driver med håndverk som er krevende for hendene. Gitar sliter for eksempel veldig på fingertuppene, jeg får alltid svært såre fingre når jeg ikke har spilt på en stund.

  8. (...) Ha i tankene at bilen skal vrakes i juni, og at tid = penger. (...)

     

    Hvordan er tid = penger i dette tilfellet? Er det noen andre som skal gjøre malingen og evt. pussingen? Taper dere tid dere ellers ville brukt på jobb? Kanskje det egentlig er snakk om at dere ikke orker å pusse ned bilen?

     

    Busted.

     

    Mer seriøst:

     

    Husmaling: Bruk rulle og trekk over med en bred kost etterpå for jevnest mulig resultat.

    Bengalakk: Finn noen som har en kompressor og kjøp en billig biltema-lakksprøyte; jevnere resultat og effektiv påføring.

    • Liker 1
  9. Jeg tror det vil være vanskelig å finne et kurs som går imot akkurat det du ønsker å tegne. Har hatt et tegnefag som gikk over et halvt år, og det første vi fikk høre var følgende: "Jeg kan ikke lære dere å tegne. Jeg kan kun gi dere verktøyet så dere kan lære dere selv å tegne".

     

    Det er bare én måte å lære seg å tegne, og det er å tegne masse, tegn hver dag. Det er utrolig info og inspirasjon å hente på internett. Her er en av mine favoritter:

     

    Id Sketching

     

    Som du ser i signaturen min har jeg laget noen få tutorialer selv, men de er ingenting imot hva som finnes der ute om du leter litt.

     

     

    Selv om det kanskje ikke er det du interesserer deg for mest er perspektivtegning viktig for å lære øynene dine se om perspektivet er riktig. Dette gjelder alt du skal tegne. Du vil jo gjerne (iallfall i de fleste tilfeller) at en fantasifigur skal ha en kropp som er symmetrisk, armer som er like lange osv, og da er dette en nyttig kunnskap å ha.

     

    Håper dette peker deg i en retning du finner interessant!

  10. Det tegnebrettet er egentlig ikke ment for "seriøs tegning", og du kan risikere å bli ganske skuffet. Det er viktig at du trives og er komfortabel med tegneverktøyet, særlig når du er fersk i faget.

     

    Intuos4 small er nok et tegnebrett som er bedre til din bruk, jeg har et foran meg i skrivende stund.

     

    For å lære deg å tegne vil jeg egentlig anbefale deg å begynne med blyant, tusj og markers. Selv har jeg tegnet for hånd i lang tid, og har kun brukt tegnebrettet siden jul. Så langt er erfaringen min at jeg alltid vil foretrekke å tegne for hånd, men når det kommer til rendering er tegnebrett totalt overlegent.

×
×
  • Opprett ny...