Gå til innhold

Justituarius

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Justituarius sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Rent umiddelbart tenker jeg at skadehistorikk ikke vil brukes til din ulempe, så lenge legen som utførte legeundersøkelsen mener at du er funksjonsdyktig. Imidlertid bør du tenke over de langsiktige helsemessige konsekvensene for dine knær, dersom du innkalles til de fysiske testene samt skulle velge å gjennomføre disse. Hvis du har gjennomgått en relativt fersk operasjon i det ene kneet ditt, og sannsynligvis må operere det andre i nær fremtid, vil jeg for din egen skyld råde deg til å vente til knærne er fullstendig restituerte. Dersom du presser knærne for hardt før skadene er leget, vil konsekvensen kunne bli at du får langvarige senskader som kan hemme deg senere i livet. Helsen må alltid prioriteres som nummer 1. Du må selv vurdere de langsiktige og kortsiktige effektene av dine valg. Lykke til!
  2. Er det noen som tenker at det var kort tid til å besvare spørsmålene i videointervjuet? Kommer alle som har gjennomført de digitale testene til å bli innkalt til de fysiske testene?
  3. Det er stille i tråden. Hva synes dere om de digitale testene? Jeg synes det var en interessant opplevelse, siden jeg ikke har vært gjennom slike tester tidligere og derfor ikke helt visste hva jeg kunne forvente. Til dere som har vært gjennom denne prosedyren i flere år, merker dere forandring i testoppsettet fra år til år? Finnes det noe statistikk over antall søkere som ryker allerede etter de digitale testene?
  4. Ny her, og dette er første publisering. Jeg har ikke åpnet testene på innlogget bruker ved phs enda, men har et spørsmål: Etter man trykker "start"; begynner testen umiddelbart, eller kommer det en forklaring på hvordan testen skal løses? Kan man se resultater med en gang fra de induktive/deduktive testene?
×
×
  • Opprett ny...