Gå til innhold

Trippelure

Medlemmer
  • Innlegg

    512
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Trippelure

  1. MR SPEED skrev (51 minutter siden):

    Nei er jeg si unnskyld for den Toten min dum test tenkte ikke skrive men var så dum å skrive det 👎👎

    Neida, du var ikke dum!!! Det er bra å sette fokus på forsøpling og forurensning ❤️❤️❤️🤩🐶🥰👍

  2. MR SPEED skrev (53 minutter siden):

    Sorry hvis jeg virket sint var ikke det sorry dumme orda sorry hvis fikk deg sint 

    Neida, jeg ble ikke sint på deg. Beklager om det virket sånn, det var ikke meningen! 😃🤩🐶🥰 Men jeg er alltid sint på søppel og folk som forsøpler :realmad: Eller jeg er glad for det søppelet jeg finner og få med meg da 😊

  3. Yazzie skrev (33 minutter siden):

    Hei! Og takk for svar.

     

    Yazzie skrev (17 minutter siden):


    okai! Vi kjøpte huset av en bekjent, et familiemedlem av oss har jobbet mye på dette huset og har forsikret oss om at vi ikke trenger å tenke på taket med det første. Så er jo litt betryggende å høre at dette mest sannsynlig kan handle om kondens! 

    derfor håper jeg det vil bli bedre med nye vinduer med lufteventil, pluss lufteventiler i alle rom 🙂

    Bare hyggelig!  😊 Ja, det vil nok fikse problemet, med bedre utlufting får man ikke like store problemer med kondens. Men det kan fortsatt forekomme i nærheten av lufteluker når luftfuktigheten ute er høy over tid. 

    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  4. Yazzie skrev (6 minutter siden):

    Ja, det er en temperaturforskjell. Hvor stor den er er vanskelig for meg å kjenne på. Men det er sinnsykt varmt i 3. etasje. Skal også bytte alle vinduene i 3 etasje nå snart, pga de er råtne rundt glasset. Dette er nok pga dårlig utlufting. Så skal jeg få friskluftsventil i alle rom i øverste etasje og håper dette vil hjelpe.

    Varm luft holder på mye fuktighet og når den treffer en kald overflate avsettes det som kondens. Så bedre utlufting/ventilering og bytte av vinduer vil nok fikse problemet. Gamle og råtne vinduer trekker fælt og luftfuktigheten ute er ofte høy på vinteren når det er mye snøvær. Det i kombinasjon med varm inneluft som holder på mer vann enn kald uteluft, trekker inn mye luftfuktighet.

    • Innsiktsfullt 1
  5. Yazzie skrev (6 minutter siden):

    Hei! Og takk for svar. Nei ingen røyking i huset. Har en teori om at det kan ha kommet noe snø/regn inn lufteventilen på loftet tidligere i år bår det var så mye vær tidligere i år her på sørlandet.

     

    hadde en episode med noen dråper som drypte i stuen nå i januar februar, og dette var i mellom-etasjen. Forsikringsselskapet konkluderte med at dette var kondens..

    Ja når luftfuktigheten blir høy og overflater er kalde avsettes det kondens på de kalde(ste) flatene. Kondensen fungerer som en magnet på partikler i lufta, støv og fett osv. Tak opp mot loft er ofte kaldere enn andre flater. 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  6. MR SPEED skrev (2 timer siden):

    Kaster du dere søppel i naturen se da her for pokker sorry da kommmer boten på 23.000.kr

    https://dinside.dagbladet.no/reise/kastet-soppel-far-gigantbot/81432444

    NEI!!:realmad: Jeg plukker søppel nesten hver gang jeg er ute på tur. Ble litt lite søppelplukking da Alfred var liten, for det ble for mye å plukke og trene han samtidig 🤪😁🐶🥰 Dessuten ble han helt tullete og nysgjerrig på hva jeg holdt på meg, men nå har jeg begynnt igjen. Plukket søppel i skogen, på stranda, gata, bussholdeplassen, jordet og beitet og det har jeg holdt på med i mange år :thumbs:

    • Hjerte 2
  7. Røyker dere inne, eller har det blitt røkt det før dere flyttet inn? Ser litt ut som nikotin-flekker, det kan komme igjennom maling flere ganger og går relativt lett vekk når man vasker. Men det kan komme flere ganger, hadde det i leiligheten jeg bor i nå og etter å ha vasket endel ganger har det gått vekk og sluttet å komme. Evt om det har vært noe kondens eller fuktighet som har dratt med seg noe gris fra lufta. Spesiellt fra matlagning med mye fett, når det et kaldt ute og varmt inne (julematen er en klassiker), og om soverommet har vært kaldt kan det ha blitt kondens der. 

    Edit: støv og pollen kan også samle seg i kondensdråper og gi flekker.

  8. Selfuniverse skrev (49 minutter siden):

    Veldig godt sagt på en lett forståelig måte. Jeg vil også legge til det andre åpenbare at noen vil tape makt og kontrol på at folk får snakke mest mulig fritt.

     

    Haakon og Erna Solberg var på bilderberger møtet i 2011. Folk, inkludert meg, snakket flittig på internet på den tiden også, som gjorde at media plukket det opp. Jeg regner med det ble for mye søkelys, slik at de enten sluttet å dra dit, eller kanskje de har greid å dra dit skjult senere. Ikke vet jeg. Bilderberg møtene blir totalt avsperret offentligheten, og du har ingen mulighet til å snike deg inn på de møtene etter det jeg har hørt.

    Hvis ingen hadde snakket fritt på internet om at Haakon og Erna dro dit, så vil jeg tippe de hadde returnert noen år eller mer, slik som Jens Stoltenberg og andre.

    Siv Jensen har også vært der, og vår nåværende utenriksminister Espen Barth Eide. Her er en liste over norske deltakere på Bilderbergermøter, som man vet om. Mange drar dit i hemmelighet, så som du sier kan man ikke vite om alle. 

    https://no.m.wikipedia.org/wiki/Liste_over_Bilderberg-konferansenes_deltakere

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 2
  9. Ciaran og Ciara ( Cassidy Tvillingene ) skrev (6 timer siden):

    Cassidy Tvillingene ønsker dere alle sammen en Godsøndagsmorgen.👨‍🦰👩‍🦰

     

    N-4K0 skrev (3 timer siden):

    God søndag til folket og kos til dyrene deres 🤗 🥰

    Ikke bli spinnville i dag da :p 

     

    Entern skrev (23 minutter siden):

    God søndag alle sammen 😊😊😊😊😊

     

    MR SPEED skrev (16 minutter siden):

    RIKTIG GOOD MORGEN Å MORGEN MYE BEDRE MED DE HER 😁😁😁😁😁😁

     

    Tusen❤️takk 😃 Vi ønsker alle sammen en god morgen og super søndag 🍀🍀💚💚😃😊🤩🐶🥰

    Ekstra hoppesuss hilsen fra Alfred til @N-4K0 ❤️🐶

    • Hjerte 2
  10. Egentlig er søndag jazzdag for meg, men i dag følte jeg veldig for å starte dagen med disco og ta en liten dans i stua 🕺🤩 Og da passer det best med Donna Summer og Giorgio Moroder, som jo har laget den aller beste disco-musikken 🥰 Og da ble valget låta Try Me, I Know We Can Make It fra 1976. En perfekt låt som alltid får meg i godt humør 😃

     

    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  11. Maskinfører skrev (7 minutter siden):

    Neeeiii :( var bare ett ønske handlet en pakka strandaskinke i kveld og den er fortært angrer på at jeg ikke kjøpte det jeg ville ha :( :( 

    Du må handle det du har lyst på 😁 Spekemat og flatbrød er ting som uansett holder seg lenge og du kan ha liggende på lager 😉👍

    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...