Gå til innhold

gulow

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av gulow

  1. Jeg heier på 1 krig.. at vålerenga ikke havner i Obos. Og at Obos Sponser flere flykninger Om Enga holder seg . Og jeg heier mest av allt på menneskeheten. Du kan pælme relgion (ja Vålenga du er min rellion) i dass. Det er like sansynlig som at jeg vinner i lotto, og jeg spiller ikke lotto. Personlig skulle jeg ønske at Hamas og Israel gikk på linje, på lik linja med USA mot England. Da kunne alle andre fortsette med det vi gjorde .. nemlig nyte det ene livet vi har. Bli ferdig!!! resten av værden er lei. Hamas har juleribbe tunellene sine.. Israel har julepølsene. det går bare ut over sivile. Det begge gjør nå er utilgivelig fra begge parter, og de VET jævlig godt hva de gjør. Hamas er i skyggen. og eneste mulighet er å drepe en mygg med en kanon for israel. og at hamas de gjemmer seg bak allt som er av sykehus skoler osv. Begge deler er et valg. Israel kan velge å ikke angripe de målene. Da vinner hamas litt. Angrepiper målene spesiallt med bomber så vinner likevel Hamas veldig mye. Jeg vet det er my demonstrasjoner mot Israel. Og det med full rett. Men etter hva som skjedde. Tror noen i hele værden at Israel ville si. "OK dere kan få våre 15000 fanger" Husker ikke nøyaktig tall.. mot 250 som de rappa fra av alle mulig ting en fest. og egentlig. slappe bondesamfunn. Men ja noen har våpen så de blir ansett som miltæret. De har verneplikt. 2 år Hamas har bare en plikt.. Utrydde Israel. Det er ikke palestinere .. Men generellt sett er ikke såkallte arabere happy for jøder. Eller noe som helst som har forbindelse til USA eller Europa. Men så har du noen.. som tar seg en ferie til Europa.. altså ikke paris eller london.. men Island.. Hebridene. Alkoholfri vintur i frankrike.. (ja det finnes) Den Muslimske del av Bussel.. Berlin. Portugal... Vatiknet. De har en ting til felles.. 2 faktisk .. de har penger og de kan lese. og drikker alkoholfri vin. Jeg har absolutt mine feil jeg og. Men de går utover meg. Ikke et folkeslag eller en relgion. Men til alle demonstranter. Tror dere på begge sider, at Palestina blir en anerkjent stat, Når Hamas med vilje ofrer egen befolkning til å eskalere fientlighet ? NEI::!!! om så Israel hade gjort det .. er det for sent. ca 30 tusen klarer å bestemme værdens politikk.. det er under halvparten av Old trafford. Så da har Hamas klart det de ville.. koste hva det koste vill.. Dette er min synsing. Det Israel gjør bør, de slutte med. Men jeg kan "se" hvorfor de ikke kan. Men de har blitt lurt.
  2. Sorry.. litt dårlig humor. Men du har bare 3 ledninger. Det sier seg selv. Men det blir jævlig varmt i de koblingene om du ikke gjør det bra. Det er en grunn til at om du buker fintrådet ledere skal du bruke en hylse for å holde de sammen. De "kan" skli ut ... Men seff vi elektrikere gidder ikke klemme på.. men en hysle.. alltid
  3. Klokka er seint.. er ikke edru. Må til moren til en veninne å sette opp no greier i morgen.. Det er regler som å brytes.. Som håndtverker .. hjelp eldre folk gratis.
  4. Men jeg skal fortelle hemmeligheten.. Koblingen er slik.. 1 fas er slik koblingen er lasket mellom L1 L2 L3 er egentlig bare en fefells.. Kall det felle pluss... og N er minus, det som er på det andre skjemaet er at de deler opp "pluss" på 3.. da får du f. esk 16 A mellom pluss og minus 3 ganger.. da kan du regne ut det meste med at på 3 fas kan du gange effekten du kan ta ut .. gang det med kvedratroten av 3..
  5. De fleste skjønner dette.. Men selv en LED lampe kan begynne å brenne. Ta å kortslutt et AAA batteri.. sjekk hvor varmt det blir. Jeg har gjort mange feil som elektriker. Men det vi alltid blir terpa på.. sjekk om koblingen sitter. Er den løs.. blir det brann tilløp.. dette er ikke kødd. Spør brannvesenet. Elektrikere og rørleggere er et såkallt vernet yrke, rett og slett fordi om vi gjør feil så gjør det utrolig mye pontnsiell skade på liv og eiendom.
  6. Er det virkelig så grusomt og betale 1 tusenlapp for å få 1 mann på døre som gjør det riktig? Folk betaler jo gladelig mange tusen for å ta seg fri fra jobben for å gå til tannlegen ? Vi håndtverkere må faktisk komme til dere. Men gratis skal det værra ?
  7. Jævla idioter.. ikke hjelp dem .. vi elektrikere har dårlig nok betalt fra før av. Gi tips på koblinger.. NEI NEI NEI .. Når han har ødelagt koblingen ved å garantert drite i endehylse (Ja det er påkrevd, jeg ser det på kabelen. den tanga kosten 700 spenn) .. så brenner det om 4 år eller mye varme gang.. da skylder han på deg. oops.. ledningsevneb til kobber er 0.0175 ohm per meter med 1 kvadratmillimeter. Du kan fint ha 25 ampere på 2 meter med 2.5 mm men ikke 25 meter.. da får du varmegang.... Lær dere elektroteknikk..
×
×
  • Opprett ny...