Gå til innhold

Copium247

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Copium247 sine prestasjoner

431

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ukraina fortsetter å påføre russerne katastrofale tap av materiell og personell.
  2. Tror kanskje du bør revurdere dine kilder. Ukraina påfører Russland storer tap av personell og materiell hver eneste dag, samtidig klarer Ukraina å ha minimale tap i forhold til Russland. Anbefaler deg å følge: https://youtube.com/@DenysDavydov?si=8KRqWRvfBc-4jnGs https://youtube.com/@CombatVeteranReacts?si=UWr_9S65Coa1BfJd https://youtube.com/@UkraineMatters?si=ssRqueGZzJhnUn_o https://youtube.com/@JakeBroe?si=uDZ_5n4f3hOahsnP
  3. Mange falne på russisk side ja, Ukraina har svært få falne i forhold til Russland.
  4. Ukraina kan definitivt nedkjempe Russland og bli NATO medlem. Tror Russland står overfor "some nasty surprises on the battlefield" Som Victoria Nuland forleden fortalte oss.
  5. Vil tro at ukrainske F-16 kan trygt og sikkert kan operere ut ifra flyplasser i Polen eller Romania, russerne tør aldri å angripe ukrainske fly stasjonert i NATO land.
  6. Etter min mening er vår tids største sak å sørge for at president Joe Biden blir gjenvalgt, men det er vel dessverre lite vi i Norge klarer å gjøre med det. Joe Biden 4 nye år.
  7. Har hørt podcasten med Asle Toje for noen dager siden, men synes Toje er alt for pessimistisk. Wolfgang bør være kritisk til hvilke røster han slipper til, kun personer som er 100% hel ved bør slippes til når det gjelder Ukraina spørsmålet.
  8. https://www.politico.com/news/2024/03/17/biden-fundraising-campaign-00147451 Biden 4 nye år.
  9. Intet nytt under solen, russiske tap fortsetter. Noen som har noen som vet noe om forholdene på bakken, (gjørmete eller er det begynt å tørke). Vil tro at det snart begynner å nærme seg tid for ukrainsk våroffansiv, det store spørsmålet er: velger de å gå nordover (Belgorod og videre)eller sørover (Krym) eller det er godt mulig de har kapasitet til begge deler, isåfall setter det russerne skikkelig i spagaten. Blir spennende uker fremover.
  10. Som vi har sett før i denne konflikten er russerne desperate etter å få fingrene i vestlig teknologi, vi har sett hvor mye de har ofret får å få tak i skadde vestlige donerte tankser, apc, ifv, etc. Russland vil sannsynligvis ofre svært mye for å kunne få tak i en nedskutt F-16. Selv om F-16 for oss er et relativt gammelt fly, er dette teknologi som ligger flere titalls år foran det russerne selv er i stand til å kunne konstruere og ikke minst produsere.
  11. Når det gjelder selve fraksjoneringstårnene, er nok Russland helt avhengig av å importere dette fra land som har denne teknologien, som primært er land som håndhever sanksjoner mot Russland. Tror vi i løpet av noen uker eller måneder vil se et Russland som ikke er istand til å produsere sitt eget drivstoff.
  12. Ukraina fortsetter å påføre Russland store daglige tap av materiell og personell.
  13. Dette mener jeg er en tydelig bekreftelse på at Ukraina har store materielle og personelle ressurser stående klar i reserve, de har fra før full kontroll over tidligere frontlinje og påfører russerne betydelige tap der, samtidig kan det se ut til at de har kapasitet til å utvide den aktive frontlinjen helt mot grensen til Belarus. Forstår godt at president Macron er klar for å sende franske soldater til Ukraina, ser to hovedmotivasjoner her, 1. lave ukrainske tapstall fører sannsynligvis til også lave franske tap. 2. Vil være meget positivt for Macron og kunne være med på å ta æren sammen med Ukraina for å ha beseiret Russland.
  14. Om jeg ikke husker feil så har president Zelenskij signert et dekret som forbyr forhandlinger med Russland. Hvorfor skal Ukraina forhandle med Russland? Ukraina påfører daglig Russland enorme tap av personell og materiell. Samtidig som de selv har minimale tap av personell og materiell. Ukraina vinner sakte men sikkert dag for dag.
  15. Ingen grunn til å frykte, kommer aldri til å skje. Det er et mye mere interessant spørsmål hva Ukraina kommer til å gjøre med Russland når de har frigjort okkuperte områder og beseiret Russland.
×
×
  • Opprett ny...