Gå til innhold

SignalR

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SignalR

  1. Stilling: Fullstack utvikler in-house Sektor: Privat Erfaring: 1.5 år Alder: 25 Utdanning: Bachelor Goder: ingen Sted: Trondheim Lønn: 500k fastlønn Jeg tror ingen har en bedre lønn en meg! (Startet med ganske lav lønn pga 0 erfaring etter bachelor...) Spørsmålet - hva skulle jeg tjene hvis jeg beslutter meg å bytte jobb når jeg har 2 års erfaring i høsten?
  2. Okay, jeg skal prøve det. Men, hva er en typisk lønn i Trondheim med 1 års erfaring og bachelor på in-house selskap? Kanskje noen vet?
  3. Hei folk! Jeg har lest flere meldinger og vil dele med dere om situasjonen min. Jeg startet i høsten i fjor med 0 erfaring som nyutdannet utvikler og fikk et tilbud på 450k Stillingstittel: Full-stack webutvikler (.NET && React) Sektor: Privat Alder: 24 Erfaring: 1 år Utdanning: Bachelorgrad i programvareutvikling Sted: Trondheim Lønn: 500 000 Viktig poeng: Jeg kom fra utland(øst-eu) og har snakket ikke norsk i fjor, men nå jeg kan det på A2-B1 nivå, tror jeg. Jeg skjønner det at fordi jeg er ikke en nordmann, jeg fikk en litt lavere lønn som nordmenn skulle få. Men, etter å ha lest masse om IT-utvikler lønn i Norge jeg begynner å tenke at noe er galt. Hva tenker dere? Er denne lønn riktig eller skal jeg få mer?
×
×
  • Opprett ny...