Gå til innhold

Jauda69

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jauda69 sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. True, men har sett litt på finn smidig bilhandel. Så tror det skal ordne seg. I verste fall får jeg ta ut sumen i cash da. Hadde vært litt kult med så mange kontanter
  2. Syns det har vært ganske lett foreløpig ihvertfall. Men er jo selvsagt derfor jeg skal se denne bilen før jeg kjøper. Ser jo bra ut i annonsen, men vet aldri.
  3. Midtnorge. Men herlig å høre. Hres ut som det her kommer til å ordne seg.
  4. Ikke en spøk, er jo et stykke å dra for å kjøpe en bil. 6 timer tur retur. Men hvordan er det med forsikring om man ikke velger å gå for den bilen. Er det bare å si opp uten problemer?
  5. Ja, men sto ikke noe om hvor lang tid ting tar. Går det liksom kjapp kjapp og er gjort på 5 min?
  6. Hei, er på jakt etter en ny bil og har nå funnet et aktuelt objekt. Eneste minusset er at den står et stykke unna. 3,5 timer. Har sett at en del forhandlere tilbyr omregistering av bil 24/7, men denne selges av en privatperson. Sist jeg kjøpte bil, så måtte man innom trafikkstasjonen for å få omregistert den, men skjønner nå at dette kan gjøres via det store internettet nå til dags. Så det jeg egentlig lurer på er om man i dag, kan se på en bil, forså å få overtattet den samme dagen. Få den omregistret og klar for kjøring av meg, så jeg kan ta den med meg samme dag som jeg ser på den. Har prøvd å google, men finner bare lange artikkler som ikke svarer ja på dette spørsmålet, men heller nevner alt som må gjøres. Har skjønt at forsikring må være i orden, men dette bør vell være mulig å få gjort på en dag eller? Noen som har erfaring med dette. Hadde vært fint å sluppet 2 turer dit liksom.
  7. Fikk en liten vurdering ihvertfall. Var en vanskelig jobb å en eksakt pris på, men fikk en minstepris på jobb på 22 000. Men som mekanikeren sa, det kunne fort bli enda mer. Så søket etter ny bil har startet.
  8. Fins selvsagt mange ræva verksteder, men det jeg bruker har jeg og flere jeg kjenner meget gode erfaringer med.Prisnivået er også ganske likt andre verksted i byen jeg bor i nærheten av. Vet selv om tilfeller der de har gåttt den ekstra veien for å hjelpe deg. Så velger å stole fult og helt på dem. Sikkert dumt men. Kommer ikke til å prøve meg på en hobymekaniker, da jeg rett og slett ikke kjenner noen sånne sånn jeg vet at jeg kan stole på. Er for mye risiko å benytte seg av noen som man ikke har noe rettigheter til å klage på åhvis jobben er ræva utført. Det kan man tross alt gjøre med et godkjent verksted.
  9. Er nok flere sånne verksteder ja, men derfor jeg stusset sånn siden du spurte om tønsberg. Liten verden
  10. Nei, men mener bilen ble registret første gang i tønsberg hvis jeg ikke tar helt feil. Hvordan det?
  11. Bilen har itilegg et par bulker og litt ripper som jeg aldri har giddet å fikse da jeg alltid har tenkt at jeg skal kjøre den til jeg vraker det. Daihatsu Sirion er heller ingen lettsolgt bil. Husker at den lå på nest bakerste side på fin når jeg så etter bil. DA hadde nåværende eier prøvd å solgt bil oppi finnmark i en lang tid først før de sendte den sørover for å få solget. Så ikke noe vits å prøve.
  12. Hvor i landet er det du holder til? Høres litt sykt ut at du mener at det skal gå ann å få til så billig. Kommer uansett ikke til å få en hobbymekaniker til å se på den.
  13. Passer faktisk ganske bra å se etter ny bil nå da jeg busser til jobb for tiden. Var også relativt tidlig ute, så kan jo bruke bilen helt til slutten av november. Heller mer og mer mot å bare vrake den. Vært en trofast slitter, men er vell blitt for vant til den. Fins tross alt biler med mye bedre komfort der ute.
  14. hehehe, mulig det var derfor jeg ikke fikk prisoverslag med engang. Har alltid brukt å fått det tidligere når noe skal gjøres. Syns uansettt det bare er greit å få det før man tar den tunge avgjørelsen om å vrake den. gJØR DET IHVERTFALL LETTTERE OM MAN FOR ET PRISOVERSLAG PÅ 35 K IHVERTFALL.
  15. Sirion. Blir meget overrasket om noen her har førstehåndserfaring med en sånn. Er ikke mange av dem på norske veier. Men utrolig nok har faktisk en i naboblokka samme type. Av og til er verden liten.
×
×
  • Opprett ny...